Canım burda mısın? Oğlakla hani ilgilenmediğim ,bugün göz Göze geldik hemen kaçırdı Gözlerini.internetten baktım Dışa dönük bi erkek böylee yapıyorsa ya tiksiniyırmuş ya da umut vermek istemiyordur diyoOğlak hiç gelmez öyle şeylere, naz çekmezler, kestirip atar, hep senden bekler ilgiyi, hep pohpohlayacaksın:)
Ay canım biraz konuyu hortlatmış olcam ama,hanım hanımcıkken mesela diğer erkeklere nasıl ona nasıl davrandın..Beni gördüğü anda evlenmeye karar verdiğini söyler hep ama neye göre karar verdi bilmiyorum.
Toplum içindeki davranışlara çok önem verir eşim.
Hanım hanımcık olmam gerekiyor
Çok teşekkürler canımBebiş akrep olacak Hiç bilmediğim bir burç
Olduğum gibi davrandim.Ay canım biraz konuyu hortlatmış olcam ama,hanım hanımcıkken mesela diğer erkeklere nasıl ona nasıl davrandın..
Kendiminkini bile doğru dürüst bilmezken onu hiç bilemem.:) ama yengeçle Oğlak Zıt demelerine rağmen bir çok özelliğimiz benziyor..Kısmet diyorum artık da,onda bile benim en azından istediğimi belli etmem gerekiyor sanırım :/Dogum hatiralariniza bagli desem.. cunku astroloji sadece gunes burcundan ibaret degil.. dogum saatinize gore gezegen yerlesimlerine gore kisiliginiz sekilleniyor.. misal ben yay im.. su siralar canina okudugum eski sevgilim yengec... halbuki tarihte muhtesem yay ve yengec asklari var.. ama bzm haritamiz ofke ve nefret yuklu cikti...
Bir de o tipik Oğlak da ben tipik yengeç Değilim herhalde.yengeçler konuşkan olurmuş en azından dışarda ama ben sessizzim tabi çok Konuştuğum zamanlar oluyor ama azdır.Dogum hatiralariniza bagli desem.. cunku astroloji sadece gunes burcundan ibaret degil.. dogum saatinize gore gezegen yerlesimlerine gore kisiliginiz sekilleniyor.. misal ben yay im.. su siralar canina okudugum eski sevgilim yengec... halbuki tarihte muhtesem yay ve yengec asklari var.. ama bzm haritamiz ofke ve nefret yuklu cikti...
Canım ya bir şey sorucam..sen Sadık damiştin Oğlak burçları için ben de öyle düşünüyordum ama benim ki sapıttı yaz gelmesiyle belki de beni sevmiyordu.çok kararsızım çok kız var Çevresinde sanki sürekli bi kız bulma derdinde ama bi yandan da kız arkadaşlarına bakıyorum biraz kendinden BÜYÜKLER ve arladaş olduklarına acayip eminim.belki de çevre yapmak istiyor ama çok rahatsız oldum.bu arada Bebeğin kız mı erkek miymiş :))Daha cinsiyeti belli değil canım.
Ne yapalım sağlıklı olsun da razıyım
Ya mesela bir kızı beğendiler ona nasıl davranırlar.yani tamam iyi davranıyor ama içten içe de hem çekiniyor hem de hani kendini beğenmişliğini hissettiriyor.blki biraz eziyor kesin benden hoşlanır gibisinden.Oğlak sorumluluk sahibi, yapısında ihanet olmayan, evine, alışkanlıklarına bağlı bir erkek tipi lakin çok inatçı :)
Değişimler Oğlak burcu erkeğine çok zor geliyor, kendine has huyları var, kapalı, duygularını ifade edemez, çocuk gibi oluyorlar bazen. Hep kendileri haklıdır , alttan alıp herşeye evet dersen geçiniliyor. Bir miktar kendini ukalalık ve kendini beğenmişlik de mevcut, eski sevgilim de Oğlak'tı, eşimde oğlak. Çok kolay takıntı ve saplantılı düşünceler geliştirebilen, eleştirel bir beyinleri var, hiç bir şeyi de unutmazlar. Ayrıca bir de işkolik olma durumu :) Benim yükselenim Yengeç, duygusallık, anaçlık yanlarım benzer Yengeç burcuna, zaman zaman İkizlere dönüyorum. Daha hareketli, daha titiz bir yapım var, Oğlağın aşırı realist hali duygularımı tam olarak doldurmuyor, onun duygusal anlarını uzuuunnn bir hazırlıkla ortaya çıkarmak gerekir, kendiliğinden hiç bir şey yapmaz...
Doğum saatlerimizi bilmeden baktığımız haritalar doğru çıkar mı nasıl bakarkmDogum hatiralariniza bagli desem.. cunku astroloji sadece gunes burcundan ibaret degil.. dogum saatinize gore gezegen yerlesimlerine gore kisiliginiz sekilleniyor.. misal ben yay im.. su siralar canina okudugum eski sevgilim yengec... halbuki tarihte muhtesem yay ve yengec asklari var.. ama bzm haritamiz ofke ve nefret yuklu cikti...
Canım ya bir şey sorucam..sen Sadık damiştin Oğlak burçları için ben de öyle düşünüyordum ama benim ki sapıttı yaz gelmesiyle belki de beni sevmiyordu.çok kararsızım çok kız var Çevresinde sanki sürekli bi kız bulma derdinde ama bi yandan da kız arkadaşlarına bakıyorum biraz kendinden BÜYÜKLER ve arladaş olduklarına acayip eminim.belki de çevre yapmak istiyor ama çok rahatsız oldum.bu arada Bebeğin kız mı erkek miymiş :))
Ohaaaaaa nerden bildin 5 değil 3 Ocak inanamıyorum Süpersin......ay şoktayım ya..her yıl mı böyle oluyor.ahaha çok iyi yabir erkekte sapıtma durumu varsa uranüs etkisinden :) uranüs şuan güneşine 90 derece açı yapıyor olmalı :) oğlak burcunun ortası 5 ocak civarı doğum günü galiba :) uranüs ayda 1 derece gidiyor. tahminim 2- ay sonra kendine gelir inş 20.dereceden ileride kişisel gezegeni yoksa eğer
Peki evli de olsa seviyor da olsa yinede bi hareketlenme olur mu yanibir erkekte sapıtma durumu varsa uranüs etkisinden :) uranüs şuan güneşine 90 derece açı yapıyor olmalı :) oğlak burcunun ortası 5 ocak civarı doğum günü galiba :) uranüs ayda 1 derece gidiyor. tahminim 2- ay sonra kendine gelir inş 20.dereceden ileride kişisel gezegeni yoksa eğer
En önemlileri de doğum saatiyleymiş ya ama ben bile tam emin Değilim doğum saati den annem Sağolsunyarı yarıya doğru çıkar.. çünkü doğum saatleri bilinince aşk evi 5.ev ve evlilik vi 7.ev belirlenmiş oluyor ve daha kesin birşeyler söylenebiliyor.. :)
Ayyy bayıldım yaa.önerdiğin astroloji kitabı var mı ben de bunları bilmek istiyorum şimdi seni bıktırmıyım öğrenebilirsem kendim bakıyım şu haritalarabir erkekte sapıtma durumu varsa uranüs etkisinden :) uranüs şuan güneşine 90 derece açı yapıyor olmalı :) oğlak burcunun ortası 5 ocak civarı doğum günü galiba :) uranüs ayda 1 derece gidiyor. tahminim 2- ay sonra kendine gelir inş 20.dereceden ileride kişisel gezegeni yoksa eğer
Ay sen böyle deyinceçocuga acıyasım daha bi sevesim geldi :)) ahahah yavrumun hiç bi suçu yokmuşbir erkekte sapıtma durumu varsa uranüs etkisinden :) uranüs şuan güneşine 90 derece açı yapıyor olmalı :) oğlak burcunun ortası 5 ocak civarı doğum günü galiba :) uranüs ayda 1 derece gidiyor. tahminim 2- ay sonra kendine gelir inş 20.dereceden ileride kişisel gezegeni yoksa eğer
Ohaaaaaa nerden bildin 5 değil 3 Ocak inanamıyorum Süpersin......ay şoktayım ya..her yıl mı böyle oluyor.ahaha çok iyi ya
Peki evli de olsa seviyor da olsa yinede bi hareketlenme olur mu yani
En önemlileri de doğum saatiyleymiş ya ama ben bile tam emin Değilim doğum saati den annem Sağolsun
Ayyy bayıldım yaa.önerdiğin astroloji kitabı var mı ben de bunları bilmek istiyorum şimdi seni bıktırmıyım öğrenebilirsem kendim bakıyım şu haritalara
Ay sen böyle deyinceçocuga acıyasım daha bi sevesim geldi :)) ahahah yavrumun hiç bi suçu yokmuş
Ben de yengecim de Allahtan ben de bi sapıtma yok :)) aslında ben genel sapıtıgım..ben şu haritaya bakıyım.7.ev nasıl.ya Dediğin site ingilizce tamam ingilizcemiz var ama çok bunalıyorumyok her sene değil cnm uranüs koçta şuan.. oğlak ve yengeç burlarına kare.. aslında aynı şey yengeçlerdede oluyor hani önceki msjımd bahsettimdi ya eski sevgilim yengeçi iye onun güneşi ve 2 gezegeni yanyanaydı.. adam resmen kafayı yemişti uranüs geçişi bitene kadar :)) şuan koçun ortalarında olduğu için oğlak,yengeç karşısı terazi burçlarının ortalrında doğanları sapıttırıyor :)
7.evine bakmak lazım.. kötü açılı gezegenlri varsa boşanma kaçınılmaz olabilir.. çünkü uranüsü yaşayan br insan için hoppa noluyor buna lann denilir genelde
doğum saatini tam bilmese bile en azından2-3 civarı diyede m bilemiyor.. bnmkiside 12 diyordu hesaplaya hesaplaya 13.4 buldum
oyyy uzun iş... 1 senedir her gün birşeylere bakıyorum nerdeyse meraklıysan google astrodemo yaz. demet hoşmen çok öğretci bir sitesi var.. temelimi bu site sayesinde attım :)
kimsenin suçu yok bu hayatta :) yazan eli görmeyen kalem yazdı zannedermiş.. herkes rabbimizin ona verdiği rolü oynuyor