Aynen erkek gibiyimdir süslenmeyi pek sevmem ama güzel olmak da isterimya çekiniyorum ben erkeklerden aslında ya pek muhabbetim yoktur erkeklerle ama kardeşim gördüğüm biri olursa anlaşıyoruz tabi.ben Bayadır diyorum evlenirsem Oğlak burcuyla evlenirim bitik ihtimalle diye ve şuan tanıdığım Oğlak öyle tatlı dilli ama ne biliyim bana çektirirmiş gibi geliyor.aslında okul kapandı ama nedense beni bırakmayacağını düşünüyorum yani sessizim erkeklerle hatalarla bile çok konuşmadım ve utangacım son görüşmemizde bir kızdan kıskandım.hoşuna gitti sanırım.bu Yüzden bi şekild ezana ulaşcakmış gibi geliyor.ve Oğlak burçları parayı çok seviyormuş.namus meselesi olmaz gibi geliyor.babamla ilgili bir şey olmaz inşallah...ya çok korktum ben ha
Ben anlaşırmışım çok şaşırdım ya bence sen de anlaşırdın o tiple kim anlaşamaz yao kız enden 10 ay büyük müydü? yda 1 yaş küçük müydü? genelde böyle gıcık olmak için o kişinin marsı senin 12.evine düşmesi gerekiyor..
yay erkeklerinin hepsini çapkın deme.. marsı bozuktur muhtemelen ondanır bak bende yayım. ama venüsüm sadakat ve uzun ilişkiler gezegeni satürnle olumlu açıda... köpek gibi sadığımdır gerçekten...
memoliii bende bayılırım ona tanışsak anlaşamazdık muhtemelen çünkü güneş kavuşum güneş olunca ego çatısması yüzünden anlaşamazlarmış aynı gün doğanlar
Aslında okula başladığımdan beri çekingenimbaba mühimdir... allah uzun ömür verir inşallah... ama bu evdeki güneş babayı ani kaybetmektir.. aklında bulunsun...
çekingenliğinin sebebi yükselen yani ış maskenden geçen satürn gezegeni.. seni kısıtlıyor sessizleştiriyor.. aslında öyle değildin muhtemlen son 1 yıldır iyce böyle oldun ve bu halin 1 yıl daha sürecek.. ve bu dönemde çok kilo verip yine baban hayatında çok yer kaplayabilir :)
oğlakla güneş karşıt güneş açınız var.. oyff birbirine karşı iki boğa! egolarınız çatışır ama birbirinizi taamlarsınız çok müthi bir çekim verir karşılıklı :) sinastri haritanızda güçlü bağlantılar varsa seni bırakmaz ve evlenirsiniz.. geri şuanki haritana bakınca evliliğe daha 8-10 yılın var gibi gözüküyor..
şu yükselen urcu nasıl buluyorsunuz yahu?bende yukselenımı yay olarak bılıyorum ama yanlıs bılıyorum galıba
pekı bu yaylarla basakların durumu bu yıl ne olacak ?sız bılırsınız bazı yerlerde kasıma kadar yayların durumu kotu falan yazılmıs ama tam net bı acıklama bulamadım:)http://www.astrotheme.com/horoscope_chart_sign_ascendant.php
bu sitede doğum bilgilerini girdikten sonra doğum saatinide doğru girersen öğrenebilirsin..
yada kısa yol benden elektrik aldıysan yükslenin yay olabilir
yükslen dediğimiz yer bizim ruhumuzun çıkış noktalarından biridir buraya denk gelen bir güneş yani ben yada herhangi bir 25 kasım civarı doğmuş birisi sana çok yakın gelir :)
Bişi dicem benim doğum saatim değişse bu söylediklerinin değişme olasılığı var mı?http://www.astrotheme.com/horoscope_chart_sign_ascendant.php
bu sitede doğum bilgilerini girdikten sonra doğum saatinide doğru girersen öğrenebilirsin..
yada kısa yol benden elektrik aldıysan yükslenin yay olabilir
yükslen dediğimiz yer bizim ruhumuzun çıkış noktalarından biridir buraya denk gelen bir güneş yani ben yada herhangi bir 25 kasım civarı doğmuş birisi sana çok yakın gelir :)
Tanışmamızın ne manası varmış ki oturup ağlıcaz mı beraber(
Yoo 2.5 yıl büyük 94lüydü.ya az kız bar bizim okulda hani biraz mecburiyeti bana da sürekli çok iyisin falan diyordu ama bi yapmacık geliyordu sanırım bende ona öyle geliyordum ama lafta seviyorduk birbirinizi okulum ilk Günü'nden beride hep Sadık kaldık birbirimizebu haldeyken bile..kız benim Yanımda sıkılıyordu hatta ben de onun yanında ama hep beraber dolaştık değişik bi ilişkiyi ahaha :)
Ben anlaşırmışım çok şaşırdım ya bence sen de anlaşırdın o tiple kim anlaşamaz yaama ego var baya adamda bende de var aslında sen dede varmış ne egoluyuz ya bu 8.evdeki sadece kö bi olay dimi babamla ilgil değildir inşallah..ama şu anki Oğlaktan soğudum ya daha doğrusu tüm oğlaklardan..ya Napıcam ben ya üzüldüm baya.seni eşin nasıl kullandı ki maddi olarak sen kazanıyorsan o da kazanıyordur.bir de yenge, demiştin sanırım yengeç bi insan nasıl kullanır ya
Aslında okula başladığımdan beri çekingenimama sanki son yıllarda daha bi cool oldum kilo vermek de istiyorum DHA bugün baktım ne yapsam diye internete.sinastri haritama nasıl bakıcaz yaaa ama deminkileri söyleyince benim güvenim kalmadı evlenesim kaçtı.
Abarttım kusura bakma ama sen babanı baban kaç yaşındayken kaybettin
pekı bu yaylarla basakların durumu bu yıl ne olacak ?sız bılırsınız bazı yerlerde kasıma kadar yayların durumu kotu falan yazılmıs ama tam net bı acıklama bulamadım:)
Bişi dicem benim doğum saatim değişse bu söylediklerinin değişme olasılığı var mı?
Benim Oğlak 03.01.1994 Ankara doğumlu
Ben zaten hep bana faydalı olacak insanlar istemiştim hayatımda.mesela muhabbet ederken bile merak ettiğin soruları sormalısın ama ben de genelde muhabbet sırasında muhabbet yürüsün diye soru soruluyor ÇOĞU kişi de de böyle sanırım.oğlakla evlenirken evlilik sözleşmesi yapalım bari şimdi kendikilerinde cimrilik yapar beni sömürür.yok aman allah ağlatmasın ama birbirimize birşeyler katçaz demekki.. inanlar birbirlerine birşeyler öğretmek için tanışırar ve ayrılırla...
görüntü olarak bir arkadaşlık olmuş ilginççç :) diğer yerleşimlere bakmak lazımmm..
öyle deme karşımda bnm gibi gevşek birisi sürekli bayardı artık beni8.ev kötü bir evdir ölümleri ve eşin maddi durmunu temsil eder.. ordada kötü açılı bir güneş ( kadın haritsı için güneş erkekleri temsil eder.. erkek haritasındada ay o kişinin annesi ve karısnı temsil eder... ) pek hayra alamet yorulmaz... ondan didim..
oğlaklardan kaçma çünkü güneşininde venüsünde oğlakla açısı var.. belli sana yakın geliorlar :) eşinin de bir oğlak olma iihtimali var... oğlaklar parayı değilde herşeyi çabalayarak kzandıkları için kendi kişisl kaynaklarını kullanıren biraz cimri bir duruş sergileyebilirlr..
eski eşim şöyle kulandı :) memur olcakmışım diye 42 milyar borç yapmışlar... çok maddi zorluk çektik kendi babam baktı bize... sonra ben memur olunca kıymete bindim.. boşanmak isteyincede benden bileziklerimi bile aldılar.. bu uğurda işyerime gelip beni rezil bile ettiler... güneşin jüpiterle olumsuz açısı bak aynısı sendede var... onursuz ve maddi olarak basiretsiz bir eş demektir.. aynısını yaşcaksın demiyorum ama çokkk uyanık ol... haritan senin ham halin sen iradenle haritanı güçlendir!
bu arada eski eşimin doğum tarihi belli değildi.. hangi burç diye çözmeklede uğrşmadım hiç.. yengeçe gelirsek oda hayatımdan rüzgar gibi gelip geçmiş 2 aylık bir manyaktı, zaten cezasınıda buldu doğuda sürgünde şuan :)
hımm o vakit 11.evinden itibaren yanii 3 yıldır flan böylesin.. arkdş ortamının kısıtlanmasıyla sende içine dönmüşsün... klo vermek için en uygun zamanalrın çabala illaki sonucunu göreceksin bu zamanlarda :)
sinastriyi anlatmaya kalkarsam çokkk uzun sürr sn bana direk doğum bilgilerini ver harita üzerinden anlatayım.. çünkü böyle bur burç anlatırsam tarih dersi gibi sıkıcı olur :)
Bilmiyorum malesefgeçen sene cnm.. 26 yaındayken.. ama o 49 yaşındaydı.. ve sadece saçındaki 2-3 tane beyazıyla aniden kalp krizindn gitti..
kötü olmasından kasıt satürn geçisindendir.. çünkü satürn geçisi çok zorlayıcıdır.. hem ksııtlar ,sessizleştirir, yanlız laştırır, durumuma göre ölüm bile getirir.. yükselen yay, başak balık ve ikizler satürnden kötü açı alıyor o yüzden bu yaz onların zor zamanları..
2 saate bir yükselen değişir.. eğer 2 saat kadar oynarsa evet bütün haritan değişir :)
doğum saatini bilmiyosun dimi?
offf gercekten zor gecıyo burcum basak yukselenım yay ne zaman bıtecek pekıgeçen sene cnm.. 26 yaındayken.. ama o 49 yaşındaydı.. ve sadece saçındaki 2-3 tane beyazıyla aniden kalp krizindn gitti..
kötü olmasından kasıt satürn geçisindendir.. çünkü satürn geçisi çok zorlayıcıdır.. hem ksııtlar ,sessizleştirir, yanlız laştırır, durumuma göre ölüm bile getirir.. yükselen yay, başak balık ve ikizler satürnden kötü açı alıyor o yüzden bu yaz onların zor zamanları..
2 saate bir yükselen değişir.. eğer 2 saat kadar oynarsa evet bütün haritan değişir :)
doğum saatini bilmiyosun dimi?
Ben zaten hep bana faydalı olacak insanlar istemiştim hayatımda.mesela muhabbet ederken bile merak ettiğin soruları sormalısın ama ben de genelde muhabbet sırasında muhabbet yürüsün diye soru soruluyor ÇOĞU kişi de de böyle sanırım.oğlakla evlenirken evlilik sözleşmesi yapalım bari şimdi kendikilerinde cimrilik yapar beni sömürür.
Bilmiyorum malesef
offf gercekten zor gecıyo burcum basak yukselenım yay ne zaman bıtecek pekı
yuh u kadar net bılınır evet aynen oyle donemler gecırıyorum bu yenılenme ciddi guzellıkler getırırmı cıdden yoruldum artıkelilik sözleşmesiiiiii! süpersin kızz :) bakk haritand bir açı varsa bu 2.evliliktede devam ede.. bana orum yapan arkdşlarımda sürekli bak aynı şeyi 2.kez yaşayabilirisn diyorlardı.. bende saf saf düşünüyordum evlilik sözleşmesi niye olmasın ki! daha ilk andan itibaren bunu yapmalıyım.. sevsede sevmesede! bi kere cnm yandı artık.. yoğurtu tabiki üflicem..
güneşine kötü açı yapıyor yükselenininede.. cidden zor zamanalr geçiriyor olmalısın..bnm güneşime kötü açı yaptığı zamanlar ben sokağa bile çıkmak istemeyip sürekli geçmişi düşünüp anne babamla hesaplaşıyordum beynimde... allah kolaylık versin.. ciddi bir yenilenme süreci geçiriyorsunuz.. eylülde jüpiter başaka geçince siz ferahlık getrecektir inşallah..
O da beni mi bırakcakgelelim oğlak şahsına ..
güneş kavuşum merkür kavuşum mars...
gayet konukan yada çok hızlı konuşan bir hazır cvp :) ondada venüs avuşum mars var.. oda çok kibar ve düşünceli bir erkek olmalı :)
haritanıza baktığımdaaynı sitenin snastry chart bölümünden zıtlığınız çok ama çekimde harika.. fakat sen onun üzerinde daha baskıcı ve daha istekli görünen kısımsın.. sende satürn çok baskın.. o daha raat daha eğlenceli olmasını istiyor gibi.. onunda jüpiteri senin gezegenlerine ol bol açı yapmş.. sana şans getirmiş görüş ve algını genişletmiş birazda :)
sonuca gelirsek, satürn 7 derece yay a geldiğinde senin natal satürnüne açı yapıp akif etmiş olacak...
yani sen bu yıl sonunda bu çocuğu bırakıcan gözüküyor.. :)
Onun ÇOĞU gezegenleri Oğlaktaya sanki o Baskın sanıyordum ama benmişim.ya eğlence istiyorsa benden uzak olsun zaten demiştik ya kızlara sardı diyegelelim oğlak şahsına ..
güneş kavuşum merkür kavuşum mars...
gayet konukan yada çok hızlı konuşan bir hazır cvp :) ondada venüs avuşum mars var.. oda çok kibar ve düşünceli bir erkek olmalı :)
haritanıza baktığımdaaynı sitenin snastry chart bölümünden zıtlığınız çok ama çekimde harika.. fakat sen onun üzerinde daha baskıcı ve daha istekli görünen kısımsın.. sende satürn çok baskın.. o daha raat daha eğlenceli olmasını istiyor gibi.. onunda jüpiteri senin gezegenlerine ol bol açı yapmş.. sana şans getirmiş görüş ve algını genişletmiş birazda :)
sonuca gelirsek, satürn 7 derece yay a geldiğinde senin natal satürnüne açı yapıp akif etmiş olacak...
yani sen bu yıl sonunda bu çocuğu bırakıcan gözüküyor.. :)
Terk mi edicem biz çıkmıyoruz ki.vay be ben neymişim bir de ben diyordum bi sevgilim olsa Bırakmam sonuna kadar yani çok ters gelen bişi olmadıkçayok senin satürn onun şironuna 150den çakmış :) buna astrolojide saatrn çarpması derler ve satürn sahibi yani sen bu çocuğu terkedecen demek :)