- 8 Şubat 2015
- 2.107
- 1.304
Ay kafa uçmuş benim ya.saçma sapan Şeyler soruyorum 1 aylık Bebeğin cinsiyeti nasıl belli olsunDaha cinsiyeti belli değil canım.
Ne yapalım sağlıklı olsun da razıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay kafa uçmuş benim ya.saçma sapan Şeyler soruyorum 1 aylık Bebeğin cinsiyeti nasıl belli olsunDaha cinsiyeti belli değil canım.
Ne yapalım sağlıklı olsun da razıyım
Aynen ya biriyle anlaşmak çok kolay ama Çoğu zaman sessizliğim sorun oluyor.yani dedikleri kadar da Değilim aslında ama konuşkan Olmayı isterdim sanki :) benim bunun Altında başka Şeyler yatıyor yani benim anlatacağım konu karşıdakinin ilgisini neden çeksin çünkü genelde de Öğretmen ya da hani böyle güzel konuşanlar olur ya hikayeler öğüt Alıncak Şeyler anlatırlar bi onlar güzel gelir bir de komik şeyler ha birde Sevdiğim şeylerden bahsedilmesi Konuşmak konumun olması.yani kısıtlı Şeyler.
Aynen klasik yengeç klasik Oğlak :) mutluluğunuz daim olsunValla 1 buçuk senelik evliyiz şükürler olsun iyiyiz. Biraz fazla detaycı, fazla titiz, fazla programcı.. Bende fazla inatım ama birbirinizi idare ettikten sonra olmayacak şey yok. Ben bir şey dediysem ve o o an hayır demişsse eninde sonunda benim dediğim olur Genel olarak ben memnunum yengeçle olmaktan. (Sanırım biraz fazla evcimen oluyorlar)
Doğduğumda beri rahatlamaya çalışıyorum yaAslında kısıtlı şeyler olduğunu düşünmüyorum, sen sadece çekiniyorsun gibi görünüyor. Her konuşma karşımızdakinin ilgisini çekmeyebilir ama o senin ilgini çekmez diye susar, sen onun ilgisini çekmez diye susarsan bu sefer ortada iletişim kalmaz ki... Bence rahatlamalısın.
Ben Koç burcuyum, geçenlerde bir errkeg bey bana ilgisini açıkladı dedim burç nedir, dedi Aslan, dedim olmaz anlaşamam onlarlan, tamam dedi, süre verdi, burcumu değiştirip gelicem dedi, bekliyorum ben de, inşallah Oğlak olup gelir, dedim ben de.
Ben Koç burcuyum, geçenlerde bir errkeg bey bana ilgisini açıkladı dedim burç nedir, dedi Aslan, dedim olmaz anlaşamam onlarlan, tamam dedi, süre verdi, burcumu değiştirip gelicem dedi, bekliyorum ben de, inşallah Oğlak olup gelir, dedim ben de.
Vay güzel yorumduuuuu .
Ay bir an öyle bi erkek geldi gözümün önüne ,çok tatlı yaabu oğlak erkekleri benim bildiğim evcimen sadık insanlardır aslında. çocuklara iyi bir baba, eşinede iyi arkadaş, koca olurlar. Hatta bunlara çocuğu bırak, git alışverişe kuaföre. sıkılmadan çocuklarıyla ilgilenirler, çocuklarına düşkün bağlı olurlar.. İşlerinde hep yönetici olmak isterler, çok çalışkanlardır, inatçı olurlar, planlı yaşamayı severler.
Zordan kastın ? Yengeç de zor sanki canım ya..Bana bile ağır geliyor
Merak etme evlenince rahat edersin. Benim esim de cok konusur. Aman bos konusmasin bir insan yeter. Sanirim.oglaklar biraz havaci gibi. Havadan atiyorlar..
Her şeye evet demek tam benlik :) ya benim Oğlak da başta çok şişmanmış tanışmadan önce zayıflamış ama kendini acayip beğeniyor hani mükemmelim diye geziyor bi ara Şaka falan yapıyor sanmıştım okadar abartı.birde ya muhabeti çok güzel herkesle de muhabbet kurabilior açıkcası da bunu kıskanıyorum.tamam Sadık diyorlarda güzel bi kız görünce ne biliyim korkuyorum komik biri çünkü ama bütün kız arkadaşlarına hani baya bayan Arkadaşı hiç birine ne yanaşıyor ne başka bişi bazı erkekler gibi kızlara erkek gibi de davranmıyor ama çok iyi tutuyor dengeyi yani arkadaş olduklarına acayip inanıyorum.birazcık daha rahat konusabilsem belki terslemesem herşey çok farklı olcak.başta çok güzeldi hatta çok komikti her yerden kafasını çıkartıp bana bakıyordu konuşmaya çalışıyordu ama içte bir sıçradı iki sıçradıOğlak sorumluluk sahibi, yapısında ihanet olmayan, evine, alışkanlıklarına bağlı bir erkek tipi lakin çok inatçı :)
Değişimler Oğlak burcu erkeğine çok zor geliyor, kendine has huyları var, kapalı, duygularını ifade edemez, çocuk gibi oluyorlar bazen. Hep kendileri haklıdır , alttan alıp herşeye evet dersen geçiniliyor. Bir miktar kendini ukalalık ve kendini beğenmişlik de mevcut, eski sevgilim de Oğlak'tı, eşimde oğlak. Çok kolay takıntı ve saplantılı düşünceler geliştirebilen, eleştirel bir beyinleri var, hiç bir şeyi de unutmazlar. Ayrıca bir de işkolik olma durumu :) Benim yükselenim Yengeç, duygusallık, anaçlık yanlarım benzer Yengeç burcuna, zaman zaman İkizlere dönüyorum. Daha hareketli, daha titiz bir yapım var, Oğlağın aşırı realist hali duygularımı tam olarak doldurmuyor, onun duygusal anlarını uzuuunnn bir hazırlıkla ortaya çıkarmak gerekir, kendiliğinden hiç bir şey yapmaz...
Genç bir oğlaksa gözün hep üzerinde olacak, cinsellik onların yumuşak karnıdır, tüm erkeklerden farklı bi düşkünlükleri var ve oğlak erkeği tuhaf şekilde çekicidir:)Her şeye evet demek tam benlik :) ya benim Oğlak da başta çok şişmanmış tanışmadan önce zayıflamış ama kendini acayip beğeniyor hani mükemmelim diye geziyor bi ara Şaka falan yapıyor sanmıştım okadar abartı.birde ya muhabeti çok güzel herkesle de muhabbet kurabilior açıkcası da bunu kıskanıyorum.tamam Sadık diyorlarda güzel bi kız görünce ne biliyim korkuyorum komik biri çünkü ama bütün kız arkadaşlarına hani baya bayan Arkadaşı hiç birine ne yanaşıyor ne başka bişi bazı erkekler gibi kızlara erkek gibi de davranmıyor ama çok iyi tutuyor dengeyi yani arkadaş olduklarına acayip inanıyorum.birazcık daha rahat konusabilsem belki terslemesem herşey çok farklı olcak.başta çok güzeldi hatta çok komikti her yerden kafasını çıkartıp bana bakıyordu konuşmaya çalışıyordu ama içte bir sıçradı iki sıçradı
Ayyy deme ya aslında anladım o düşkünlüğü de inş kendi kendinedir .biraz da utangaç ama bişi diyo bu utangaç falan değil diyorsun.ve çok çekici gerçekten kilo verince özellikle yüz hatları ortaya çıkmışGenç bir oğlaksa gözün hep üzerinde olacak, cinsellik onların yumuşak karnıdır, tüm erkeklerden farklı bi düşkünlükleri var ve oğlak erkeği tuhaf şekilde çekicidir:)
Bu gençlik kaç yaşına kadar ya ne zaman akılları başına gelirGenç bir oğlaksa gözün hep üzerinde olacak, cinsellik onların yumuşak karnıdır, tüm erkeklerden farklı bi düşkünlükleri var ve oğlak erkeği tuhaf şekilde çekicidir:)
Bu gençlik kaç yaşına kadar ya ne zaman akılları başına gelir
Ay inşallah benimki de oynaşanlardan değildir ya ama yemek falan yapıyor değil gibi seninki deBakıyor mu. Deminde bi arkadaş doğduklarından başlıyorlar evlenirsek kız aramaya.gerçekten de burç herşey değil.ama Çocuktan da anlamıyorum ki nasıl biri dediğim gibi konuşamıyorumİki oğlak tanıdım biri hala günde beş hatunla oynaşıyor
Diğeri aklını başına aldı benimle evlendi :))
İkiside 40 yaşında :)
Kızlar peki Oğlak erkeği sizinle Konuşmak istiyor siz yüz vermiyorsunuz peşinizden mi gelir bi yerden sonra pes mi eder..benle mesela baya konuşmaya çalıştı hiçbirinde cevap vermedim yani konuşamıyorum çok değişik bi şekilde.neyse işte bir yaptı iki yaptı şimdi o da benle hiç konuşmuyor ama çok üzülüyorum arkadaşımlayke. Yanımıza geliyor arkadaşımla Konuşuyor Bana hiç bişi demedi Öylece suratına bakıyorum,tamam ben kaşındım ama napıyım.mesela arkadaşım hastaydı ben de hastaydım ona dedi neyin var arkadaşım da dedi hastayım oda ay kıyamam dikkat et kendine.ben se orda ölsem umrunda değil..ay durup dururken Ağladım ya..
Ama baya dayanmıştı, beklemiyordum bu kadar ,yolda gördüm annem babam var diye konuşmadım.o zaman bitirir sanıyordum yine geldi bişiler yaptı.neyse ya artık olursa olur olmazsa yolumuza ben de isteyerek kötü davranmıyorum ki ,erkeklere karşı bi çekingenliğim var belki de.ama HAKLI mı HAKLI bana yapsalar bende konuşmam sevmediğimi düşünmüyordur inşOğlak hiç gelmez öyle şeylere, naz çekmezler, kestirip atar, hep senden bekler ilgiyi, hep pohpohlayacaksın:)