- Konu Sahibi Tugraderya
İnşallahhhhhİnşallah eriyorum güzel dileklerinize . Bu haftayı güzel atlatırsam çok mutluyum. Bel ağrım var 3 gündür sızlatıyor regl yormuştum inşallah tutunmaya çalılıyordur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahhhhhİnşallah eriyorum güzel dileklerinize . Bu haftayı güzel atlatırsam çok mutluyum. Bel ağrım var 3 gündür sızlatıyor regl yormuştum inşallah tutunmaya çalılıyordur
Sen yumurtlamanı kaçıncı gün gördün arkadaşım bu testlerle tam ne zaman yumurtladığını hep yakaladıAnladım inşallah belirginleşir ya bende 2 gün sonra yapacağım bakalım
18 kasim yumurtlama 19 kasım çatlama gördüm benSen yumurtlamanı kaçıncı gün gördün arkadaşım bu testlerle tam ne zaman yumurtladığını hep yakaladı
Ay ne güzel ben de 16 so çatlamayı akıntımdan hissetim uygulamaya not düşmüştüm olabilir diye18 kasim yumurtlama 19 kasım çatlama gördüm ben
Akıntıdan 1 2 gün sonra çatlama oluyor bende regliye 6 gün var yaniAy ne güzel ben de 16 so çatlamayı akıntımdan hissetim uygulamaya not düşmüştüm olabilir diye
İnşallah denk gelmiştir o zaman çünkü bu ay 2 güne bir ilişki yaşadık .Akıntıdan 1 2 gün sonra çatlama oluyor bende regliye 6 gün var yani
Muhtemelen denk gelmiştir o zaman hayırlısı olsun inşallahİnşallah denk gelmiştir o zaman çünkü bu ay 2 güne bir ilişki yaşadık .
Yok bekliycem gecikmeye kadar. Kendi kendime öyle söz verdim olumsuz eski deneyimlerim var ne yazik kiErken test falan yaptınız mı hiç az kalmış çünkü
Benim de bat 4 aralık bugün test yaptım negatif. Hiçbir belirtim de yok sadece ara ara bel ağrısı o da zaten ağrımaya yer arıyor. Her ay olan göğüs ağrım bile bu ay yok. Sanırım yumurtlama olmadı ovülasyonda da yeterli koyuluğu göremedimHepinize merhabalar bat 4 aralık olanlar var mı belirti yaşıyor musunuz test yaptınız mı ne gibi belirtileriniz var benim göğüs hassasiyeti var adet belirtisi de olabilir sizlerde durum nasıl??
Benim testimde negatif ti bugün erken mi ysptik acaba ben yumurtlama takibi yapmıyorum ama bu ay düzenli ilişkide çok olmadı aslında bilmiyorum işte bir ümit psikolojik olarak belirti arıyorum sürekli kendimdeBenim de bat 4 aralık bugün test yaptım negatif. Hiçbir belirtim de yok sadece ara ara bel ağrısı o da zaten ağrımaya yer arıyor. Her ay olan göğüs ağrım bile bu ay yok. Sanırım yumurtlama olmadı ovülasyonda da yeterli koyuluğu göremedim
Aylardır çok fazla belirti yaşadım hep negatif gördüm. Hayatımda ilk defa geçen ay ara kanama bile yaşadım yerleşme sanıp umutlandım ama maalesef sonuç hüsran. Dediğin gibi bugün test için erken normal şartlarda yumurtlamanın 9. Gününde oluyoruz en az 10-11. gün çıkıyor diyorlar. Ben kendimden umutlu değilim ama inşallah sende vardır canımBenim testimde negatif ti bugün erken mi ysptik acaba ben yumurtlama takibi yapmıyorum ama bu ay düzenli ilişkide çok olmadı aslında bilmiyorum işte bir ümit psikolojik olarak belirti arıyorum sürekli kendimde
Bende negatifi görünce umudum gitti ama yinede bir ümit diyorum hala inşallah en kısa zamanda ikimizde beklediğimiz haberi alırız rabbim dualarimizi kabul etsinAylardır çok fazla belirti yaşadım hep negatif gördüm. Hayatımda ilk defa geçen ay ara kanama bile yaşadım yerleşme sanıp umutlandım ama maalesef sonuç hüsran. Dediğin gibi bugün test için erken normal şartlarda yumurtlamanın 9. Gününde oluyoruz en az 10-11. gün çıkıyor diyorlar. Ben kendimden umutlu değilim ama inşallah sende vardır canım
Aminn canım inşallah, bir de bat günü adet olmazsak deneriz artıkBende negatifi görünce umudum gitti ama yinede bir ümit diyorum hala inşallah en kısa zamanda ikimizde beklediğimiz haberi alırız rabbim dualarimizi kabul etsin
Benim de uygulama bat 8 gösteriyor, ancak femara kullandım yumurtam ayın 22sinde çatladı. Yumurtlama gününden 14 gün sonrasını regl günü olarak hesapla dedi doktorum, yani ayın 6sına denk geliyor bat. Yarını da sabredip pazartesi sabah ben de bi test yapmak istiyorum beraber yapabilirizKızlar benimde bat 5 aralık. Gögüs hassasiyetim vs hiçbir şey yok. 23 kasımda pik gördüm. Sadece genel bir üşümem var ve ağız yaram oldu. Benzer durumu yaşayanız var mı? Birde yarın test yapacsk var mı birlikte yarın yada pazartesi mi yapsak
Ya benim bat 5 Aralıkmış 2 diye aklımda kac gündür. Yarın sabah test yapmaya karar verdim. Tutarlılığıma sağlıkYok bekliycem gecikmeye kadar. Kendi kendime öyle söz verdim olumsuz eski deneyimlerim var ne yazik ki
Benim de uygulama bat 8 gösteriyor, ancak femara kullandım yumurtam ayın 22sinde çatladı. Yumurtlama gününden 14 gün sonrasını regl günü olarak hesapla dedi doktorum, yani ayın 6sına denk geliyor bat. Yarını da sabredip pazartesi sabah ben de bi test yapmak istiyorum beraber yapabiliriz
Ben ptesi sabah yapacağım test bat 4 aralık ama sanki bugün olacakmışım gibi uyandım karnımda ağrıyla. Belki daha yapamadan regl olurum gibiKızlar benimde bat 5 aralık. Gögüs hassasiyetim vs hiçbir şey yok. 23 kasımda pik gördüm. Sadece genel bir üşümem var ve ağız yaram oldu. Benzer durumu yaşayanız var mı? Birde yarın test yapacsk var mı birlikte yarın yada pazartesi mi yapsak
Ben ptesi sabah yapacağım test bat 4 aralık ama sanki bugün olacakmışım gibi uyandım karnımda ağrıyla. Belki daha yapamadan regl olurum gibi