Yengeç-oğlak

Peki son soru naparsam yapıyım inanmasam da inansam da merak ettim ayrılık var mı

ağır gelmesi mesele değil... senin kabullenmen...

tekrarlıyım.. astroloji öğüt veren bir büyük gibidir.. sana bu adamdan koca olmaz dikkatli ol der ve uyarır... zarar göreceksindir bellidir ama en azından en az zararla atlatmana yardımcı olur...

ama önce bir ön yargılarını at...

sana şunu diyeyim mesala... 3.selim hani kabakçı isyanı srasında öldürülen padişah... taa onun doğum anında şer saatte doğacak diye doğumunu geciktirmek için bütün doktorlar seferber olmuş.. soğuk mermerlere bile oturtmuşlar hamile annesini... ama sonuç? bütün çabalara rağmen şer saatinde doğdu ve kötü bir ölüm yaşadı... bütün doktorlar saray efradı bunu tahmin ettiler uğraştılar ama işte kader tecelli etti ve onlara olacakları izlemek kaldı sadece...

Peki ikizler çift yumurta tek yumurta??nasıl aynı kaderi aynı şeyleri yaşamıyorlar..

merhaba arkadaşlar...

bu başlıkta görüp bana özelden mesaj atanlar oldu bizimde sevgilimizle haritama bakar mısınız tarzda...

Benin sütten ağzım yandı.

Bende bi zamana kadar gaybı yanlızca Allah bilir şeklinde düşünür ve herşeye karşıydım...
Fakat bizzat islamiyetin içinden çıkan ebced havas zikir her sürenin koruyucusu müslüman cinler.. riyazete uygun davranılınca meleklerin sana görünmeye başlaması ve seni alıştıra alıştıra öbür alemle tanıştırmaları.. uzak doğuda 3.göz denilen şeyin bile zırvalık olmadığını ama Allahın koruması olmadan yapıldığı için kötü yaratılışlı varlıklardan zarar görme tehlikesinin olduğunu.. astrolojinin hz. idris peygamere verilmiş bir bilim olduğunu ve gökyüzünün gezegenlerin tamamen Allahın hesabına uygun şekilde hareket ettiğini...

Fakat herkesin herşeyi bilemeyeceğini, ancak ahlakı bütünlüğüyle bunu kaldırabilen ve yine bunu doğru insanlara aktarabilecek insanlara verildiğini... ( peygamberimiz, evliyalar gibi özel insanlar...)

İnsanın doğuştan 3 şeyi bellidir annesi ve babası, evleneceği insan, ve öleceği gün.. Bir kişinin haritasını açtığımızda aydan anneyi güneşten babanın profilini buluruz hemen ayrıca 7.ev faktörlerindende evlenceği insanı... ama ölümü bulmak çok zor.. kendi adıma ölüm noktası denilen şeyi çok araştırdım ve ilginç ki kimse bilmiyor.. bildiğini söyleyenlerde söylemiyor.. mantıklı çünkü rabbimiz bu bilgiyi herkesin kullanımına açmış olsaydı ortalık birbirine girerdi nasılsa şu gün ölcem diye herkes canının istediğini yapar dünya savaş yerine dönerdi...

transit dediğimiz gelecek öngörülerinde gerçekleşme payı % 50 dir... evet o gezegen tıpkı Rabbimiz, Mikail meleği kullanarak yağmur yağdırması gibi o gezegeni kullanarak sana bir şans yada zorlanma etkisi yolluyor... ama senin iraden güçlüyse zor dönemi hiç etkilenmeden atlatıyorsun ama iraden güçlü değilse o sınavı geçemiyorsun.... tıpkı ayetlrdeki gibi sınanıyoruz bir takım vesilelerle fakat bizim ordaki tavrımız işte geriye kalan % 50 oluyor ve sonucu o belirliyor!... bu ikiz kardeşlerin iradeleriyle birinin cennetlik birinin cehennemlik olması gibi bir nevi...

bu arada madem irademizde önemli peki bu iradeyi nasıl güçlendirebiliriz diye soranlara müslüman bütün astrologların cevabı oruçtur! evet oruçç .çünkü nefs bir çok sınavlardan geçmiş ve ancak açlığa dayananamıştır bu yüzden zor zamanlarınızda oruç tutmaya çalışın denilir aklı başındaki astrologlar...

son olarak ta aklınıza kahve falı gelmiştir illaki.. evrendeki herşey enerjidir.. dua en güçlü enerjidir hatta.. ve olaylar düşünceler beynimizin içindeyken bile birer enerjidir... ve cinlerin bu enerjiyi okuma ve bilme yetenekleri vardır.. kahve falı baktırdığınızda ilk etapta yakın gelecekle ilgili herşey bilinebilir çünkü olayın enerjisi ortaya çıkmıştır.. fakat orta ve uzak gelecek konusu %50 senin iraden olduğu için hep havada kalır... çok yakın bir arkadaşımdan örnek vericem.. kendisi inançlı sayılabilecek bir insanken sırf sevdiği insanla akıbetini öğrenebilmek için her hafta soluğu bir falcıda alıyordu... ve bana göre aslında o kişiyle evlilik olmasa bile sevgili olma olasılığı varken fala meylettiği için Rabbim sevdiği çocuğun kalbini etkiledi ve çocuk kızdan uzaklaştı... bir yanda kadere uygun sevgili olma olasılığı varken diğer yanda hem sevdiği kişiden oldu hemde muhtemelen (esasını rabbim bilir her daim..) günaha girdi... ve bence kendi iradesiyle kötüyü seçti...

özel mesajlarda bana inançlı olup olmadığım sorulmuştu... astrolojiyi araştırıp dine aykırı bir yönünü görmediğim için ona inanıyor olmam beni sandığın gibi kafir biri yapmadı.. aksine haritada kötü birşey gördüğümde aklıma ilk gelen Allahım lütfen bu çocuğa yardım et derim.. yani ilk lafım Allah olur.. ben dinden uzaklaşmadım aksine daha çok bağlandım.. orucu ilk gün denedim fakat reflü olduğum için ikindi üzeri fenalaşınca diğer günleri tutamadım ama 29 günün oruç bedeli 333tl yi bir derneğe tutamadığım günlerin kefareti olarak 26 haziran günü verdim..

yukarda yazdıklarım herşeyin bir toplamıydı bnm için.. bundan sonra gerek astroloji gerekse başka bilimleri kafasında oturtmuş ve yorumlarımı kaldırabilecek olgunluktaki insanların haritalarıyla ilgilenmek istiyorum..

çünkü çok kötü tecrübe ettim..
geleceğin ihtimalini dahi kaldıramayacaksanız boş yere kafanızı karıştırmıyım....

Ya ozaman alınamadan gücenmeden bana .sana şunu sormak istiyorum sen neden bana kesin konuştun bu kadar insan parayla astrolojiyle uğraşırken ve yine de kesin yargılar veremezken sen neden böyle yaptın..ikincisi de ya irade diyorsun ya mesela bunu da sabrı da Allah vermiyor mu yani .ben bunu da anlamıyorum herşey belli..ya da benim iman sevgimi de Allah veriyor nerede biteceğini de biliyor,ya da benim doğacağım yetişeveğim aileyi biliyor.bir de bence insan çok da Asi bir kişliğe sahip değilse ailesinin izinden gidiyor ,Allah onu ateist bi aileye verse ,büyük ihtimalle ateist olarak devam ediyor..ya da diyelim haritasında bunla ilgili bi dönüm Noktası var araştıracak edicek Müslüman olacak ama ya yoksa,o zaman insanın bi suçu yok ki..irade yönünden de bi suçu yok çünkü Allah ne kadar sabır irade verirse o kadar oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…