- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.393
Ay ben yine anlamadım.bana özel bişi mi genel mi bu evlenince rahat etme işi bana derken yengeçlereseNin iyiymiş ya aslında herkesle de Konuşmak konu bulamıyorsun bi de o var :) çok teşekkürler bu arada tüm yorumların için :) çok faydası oldu :)
Ha bir de son sorum,oğlaklar herkesle muhabbet kurmayı şakalaşmayı severlermiş .mesela sen biriyle konuştun ama hani tam beklediğin Cevapları vermedi o insanla herşeyi tüm muhabbeti keser misin .saçma oldu ya kim olsa keser sanki
Kesinlikle çocukla çocuk büyükle büyük olurlar.Ha bir de son sorum,oğlaklar herkesle muhabbet kurmayı şakalaşmayı severlermiş .mesela sen biriyle konuştun ama hani tam beklediğin Cevapları vermedi o insanla herşeyi tüm muhabbeti keser misin .saçma oldu ya kim olsa keser sanki
Aslında böyle düşünce ben de Öyleyimburçlardan çok karakter meselesi sanırım bu konuşkanlık
çok konuşkanım ama herkese karşı değil haz etmediklerimle tek kelime konuşmam
dışarıdan çok soğuk nefale duruyorsun diyenler çok
Aynen çok güzel bi özellik ya.peki sevdikleri insana nasıl karar veriyorlarKesinlikle çocukla çocuk büyükle büyük olurlar.
Eşimin bu dünyada anlaşamayacağı insan yoktur herhalde.
Herkesle her konuda muhabbet edebilir.
Bu huyunu çok seviyorum
Yay hamileymişssin birden çok sevindim.Allah analı babalı büyütsün.bebek de Başak olucak herhaldeKesinlikle çocukla çocuk büyükle büyük olurlar.
Eşimin bu dünyada anlaşamayacağı insan yoktur herhalde.
Herkesle her konuda muhabbet edebilir.
Bu huyunu çok seviyorum
Aslında böyle düşünce ben de Öyleyim
Beni gördüğü anda evlenmeye karar verdiğini söyler hep ama neye göre karar verdi bilmiyorum.Aynen çok güzel bi özellik ya.peki sevdikleri insana nasıl karar veriyorlar
Çok teşekkürler canımYay hamileymişssin birden çok sevindim.Allah analı babalı büyütsün.bebek de Başak olucak herhalde
asıl biz yengeçler daha zor bir anımız bir anımıza uymaz
birde basit bir cümleden alakasız anlamlar çıkarabiliriz
Ben de çok burçlara takılan biri değilim ama, tüm tanıdığım oğlaklar çok inatçı, kendi bildiğinden şaşmayan insanlar sanki .kızlar yengeç beyanıyla Oğlak erkeği nasıl anlaşır aranızda evli olanlar var mı nasıl uyumlu musunuz
Ne kadar güzelmiş :) ay evet Akrepmiş ama yengeçle iyi anlaşır derler,gerçi oğlun aa bu arada erkek mi kız mı.yani sonuçta evladın her türlü anlaşmadınız ayrılacağınız Şeyler olcakBeni gördüğü anda evlenmeye karar verdiğini söyler hep ama neye göre karar verdi bilmiyorum.
Toplum içindeki davranışlara çok önem verir eşim.
Hanım hanımcık olmam gerekiyor
Çok teşekkürler canımBebiş akrep olacak Hiç bilmediğim bir burç
Ne kadar güzelmiş :) ay evet Akrepmiş ama yengeçle iyi anlaşır derler,gerçi oğlun aa bu arada erkek mi kız mı.yani sonuçta evladın her türlü anlaşmadınız ayrılacağınız Şeyler olcak
Aynen ya biriyle anlaşmak çok kolay ama Çoğu zaman sessizliğim sorun oluyor.yani dedikleri kadar da Değilim aslında ama konuşkan Olmayı isterdim sanki :) benim bunun Altında başka Şeyler yatıyor yani benim anlatacağım konu karşıdakinin ilgisini neden çeksin çünkü genelde de Öğretmen ya da hani böyle güzel konuşanlar olur ya hikayeler öğüt Alıncak Şeyler anlatırlar bi onlar güzel gelir bir de komik şeyler ha birde Sevdiğim şeylerden bahsedilmesi Konuşmak konumun olması.yani kısıtlı Şeyler.Cicim keşke her yengeç senin gibi az konuşsa... Bende var bir tane adam safi çene
Bu arada herşeyi burçlara bağlamamak lazım ama bir yengeç biriyle anlaşmak istiyorsa anlaşır zaten.
Vay güzel yorumduuuuu .yengeç su, oğlak toprak. Toprağın suya ihtiyacı vardır. bence güzel uyum olur gibi.
Ee nasılsınız o nasıl sen nasılsın