Yengeç-oğlak

Yok ya herkese özgü bir sey canim. Tek yengeçlere değil

Kesinlikle çocukla çocuk büyükle büyük olurlar.
Eşimin bu dünyada anlaşamayacağı insan yoktur herhalde.
Herkesle her konuda muhabbet edebilir.
Bu huyunu çok seviyorum

Bu huyunu çok seviyorum
Aynen çok güzel bi özellik ya.peki sevdikleri insana nasıl karar veriyorlar

Bu huyunu çok seviyorum
Yay hamileymişssin birden çok sevindim.Allah analı babalı büyütsün.bebek de Başak olucak herhalde

asıl biz yengeçler daha zor bir anımız bir anımıza uymaz

birde basit bir cümleden alakasız anlamlar çıkarabiliriz

Aslında böyle düşünce ben de Öyleyim

Dışarıdan çok sert ve soğuk
tanıdığım sevdiğim insanlarla çok konuşkan ve sıcağımdır.
birde şu huyum var biri saçmalıyor mu gıcık mı kaptım hiç lafımı sakınmak pat diye bozarım

Aynen çok güzel bi özellik ya.peki sevdikleri insana nasıl karar veriyorlar
Beni gördüğü anda evlenmeye karar verdiğini söyler hep ama neye göre karar verdi bilmiyorum.
Toplum içindeki davranışlara çok önem verir eşim.
Hanım hanımcık olmam gerekiyor

Yay hamileymişssin birden çok sevindim.Allah analı babalı büyütsün.bebek de Başak olucak herhalde
Çok teşekkürler canım Bebiş akrep olacak Hiç bilmediğim bir burç

Cicim keşke her yengeç senin gibi az konuşsa... Bende var bir tane adam safi çene

Bu arada herşeyi burçlara bağlamamak lazım ama bir yengeç biriyle anlaşmak istiyorsa anlaşır zaten.

Çooook çooook dün açtığım başlığı Görenler bugün nasıl buraya geldi diye hayrete düşmüşlerdir :))) Burçları da belki bu Yüzden önemsiyorum.kimi seveceğim bile belli olmuyor genel olarak herkesi seviyorum ama sevgilim olduğunda da bi gün deli divane oluyorum bi gün aman böyle yaparsa o kaybeder falan ,biraz kötü bi örnek oldu ama burda dediğim kadar da uçurum yok aslında

asıl biz yengeçler daha zor bir anımız bir anımıza uymaz

birde basit bir cümleden alakasız anlamlar çıkarabiliriz

Bencede yengeçler, oğlaklardan daha zor. Abim yengeç burcu söylediğiniz gibi anı anını tutmuyor bir bakıyorsun çok neşeli bir bakıyorsun bir şeye sinirlenmiş ama biz neye sinirlendiğini çoğu zaman çözemiyoruz. Genelde trip atar ama nedenini söylemez. Bir de çok duygusal oluyorlar, her şeyi kafalarına takmaları da çabası. Hoş bende oğlak olarak her şeyi kafama çok takıyorum orası ayrı.

kızlar yengeç beyanıyla Oğlak erkeği nasıl anlaşır aranızda evli olanlar var mı nasıl uyumlu musunuz
Ben de çok burçlara takılan biri değilim ama, tüm tanıdığım oğlaklar çok inatçı, kendi bildiğinden şaşmayan insanlar sanki .

Yengeç olağa çok şey katar
ama oğlak yengeçten çok şey alır götürür...
bir nuray sayarı yorumu bu...ve çok haklı
ay burcum yengeç
eşim oğlak ayı başakta...

Ne kadar güzelmiş :) ay evet Akrepmiş ama yengeçle iyi anlaşır derler,gerçi oğlun aa bu arada erkek mi kız mı.yani sonuçta evladın her türlü anlaşmadınız ayrılacağınız Şeyler olcak

yengeç su, oğlak toprak. Toprağın suya ihtiyacı vardır. bence güzel uyum olur gibi.

Daha cinsiyeti belli değil canım.
Ne yapalım sağlıklı olsun da razıyım
Ne kadar güzelmiş :) ay evet Akrepmiş ama yengeçle iyi anlaşır derler,gerçi oğlun aa bu arada erkek mi kız mı.yani sonuçta evladın her türlü anlaşmadınız ayrılacağınız Şeyler olcak

Cicim keşke her yengeç senin gibi az konuşsa... Bende var bir tane adam safi çene

Bu arada herşeyi burçlara bağlamamak lazım ama bir yengeç biriyle anlaşmak istiyorsa anlaşır zaten.
Aynen ya biriyle anlaşmak çok kolay ama Çoğu zaman sessizliğim sorun oluyor.yani dedikleri kadar da Değilim aslında ama konuşkan Olmayı isterdim sanki :) benim bunun Altında başka Şeyler yatıyor yani benim anlatacağım konu karşıdakinin ilgisini neden çeksin çünkü genelde de Öğretmen ya da hani böyle güzel konuşanlar olur ya hikayeler öğüt Alıncak Şeyler anlatırlar bi onlar güzel gelir bir de komik şeyler ha birde Sevdiğim şeylerden bahsedilmesi Konuşmak konumun olması.yani kısıtlı Şeyler.

Ee nasılsınız o nasıl sen nasılsın

Valla 1 buçuk senelik evliyiz şükürler olsun iyiyiz. Biraz fazla detaycı, fazla titiz, fazla programcı.. Bende fazla inatım ama birbirinizi idare ettikten sonra olmayacak şey yok. Ben bir şey dediysem ve o o an hayır demişsse eninde sonunda benim dediğim olur Genel olarak ben memnunum yengeçle olmaktan. (Sanırım biraz fazla evcimen oluyorlar)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…