Aaa ben saati salladım.tüh be yanlış alarm7.evi ikizler ve koçta
Hangi evler doğum saatine göre belirleniyor yarı yarıya dedin ya diğer yarısına bakıyım..
Isim vermiyim :)) 7 Temmuz 1996 Eskişehir 5.10 p.m yay olduğuma nasıl bu kadar emin oldun anlamadımyükselen yay senin belli hiç oğlak halin yok :))
http://www.astrotheme.com/horoscope_chart_sign_ascendant.php
sitesine giriyorsunnnn.. doğum bilgilerini girdikten sonra city of bhirt kısmınada türke karekter olmadan (kirikkale) gibi doğum şehrini giriş next net dyip hritanı açıyorsun..
bu arada doğum bilgilerini söyesene bakayım bende bi yandan :)
Aynen ben o siteden baktım bir ar, yine doğum haritaları ile ilgili bi başlık bulmuştum orda o site vardı,şimdi harita deyince direk oraya giriyorum Alışkanlıkvuyyyy yükselen yay olarak bnm gibi yay burcu bi kızı felsefeden geberttin şuan!
bende bu aralar hayat amacımı çok sorguluyorum.. astrologara göre 8.evden satürn gçmesi bana görede raabimizin takdiri.. astrolojiyi inclerken bende diyordum madem herşey belli yazmılmış.. o vakit niye boşuna yaşıyoruz diyordum ama sonradan şunu gördüm.. hepimiz tekamül dediğimiz gelişimimizi tamamlamak zorundayız... bu yüzdn burdayız.. misal astrolojide ki haritamız bizim ham halimiz.. ve biz ve dua ile bu ham halimizi geliştiriyoruz.. uranüs gibi kötü etkilerden iç etkilenmiyoruz yani korunuyoruz.. :) yani kşiliğimiz doğuştan geliyor ama biz irademizle kendimizi geliştirebiliyoruz... ha mesala kötü bir aileye doğmak örneğine kendimi örnek verebilirim... paramparça bir haritam var... ama sokaklara düşmk yerine derslerime sığındım ve şimdi memur oldum.. kendi hayatımı kendim yönetiyorum.. yani rabbim önce sınıyor ama sonrada çok güzel veriyor bence :)
birde astrodemo sitesi ingilizce değil şapşikkktürkçe forum sitesi..
sen karıştırıp astrotheme sitesindeki horoscope ,sign, and ascendent tarafına baktın galiba? :))
senin burcun neydi ya söylemiş miydin Boğa mıydı??vuyyyy yükselen yay olarak bnm gibi yay burcu bi kızı felsefeden geberttin şuan!
bende bu aralar hayat amacımı çok sorguluyorum.. astrologara göre 8.evden satürn gçmesi bana görede raabimizin takdiri.. astrolojiyi inclerken bende diyordum madem herşey belli yazmılmış.. o vakit niye boşuna yaşıyoruz diyordum ama sonradan şunu gördüm.. hepimiz tekamül dediğimiz gelişimimizi tamamlamak zorundayız... bu yüzdn burdayız.. misal astrolojide ki haritamız bizim ham halimiz.. ve biz ve dua ile bu ham halimizi geliştiriyoruz.. uranüs gibi kötü etkilerden iç etkilenmiyoruz yani korunuyoruz.. :) yani kşiliğimiz doğuştan geliyor ama biz irademizle kendimizi geliştirebiliyoruz... ha mesala kötü bir aileye doğmak örneğine kendimi örnek verebilirim... paramparça bir haritam var... ama sokaklara düşmk yerine derslerime sığındım ve şimdi memur oldum.. kendi hayatımı kendim yönetiyorum.. yani rabbim önce sınıyor ama sonrada çok güzel veriyor bence :)
birde astrodemo sitesi ingilizce değil şapşikkktürkçe forum sitesi..
sen karıştırıp astrotheme sitesindeki horoscope ,sign, and ascendent tarafına baktın galiba? :))
ne boğası kızzz yay ım ben yay hemide en gevşeğindensenin burcun neydi ya söylemiş miydin Boğa mıydı??
Yükselen de mi yay aman Allah'ımne boğası kızzz yay ım ben yay hemide en gevşeğinden
Ya sanırım ben hiç Güvenilir bi tip değilmişim ya,ilişki gezegenim Venüs müydü ikizlerde.ay Koç'ta ben kendimi sessiz sakin Sadık biri sanardım değilmişim
Haa iyi çok Çapkın değilmişim ya ben çok sessiz olarak bilinirim dışardan o nasıl geçer kiilişkide sadakat venüsün ikizlerde olması yetmezz. bayan olduğun için venüse bakıyoruz (erkek olsaydın marsa bakardık) venüsün bizim aykırı gezegen uranüs ile 90 yada 180lik açısı olaydı o vakit derdim çapkınn diye :) yada 12.eve olsaydı derdim hımm gizli saklı işler evinde diye..
astroloji çokkk derin bir konu mirimm
Aynen erkek gibiyimdir süslenmeyi pek sevmem ama güzel olmak da isterim7.evinde venüs mars kavuşumu.. kadın erkek enerjisi tek vücutta.. erkek gibi kızsındır ama karşı cinslede aran çok iyidir. hiç çekigen durmazsın aşk meşk konusunda :)
yanlızz güzlim haritanda hi hoşuma gitmeyen birşey var... 7evinde venüs kavuşum mars.. eşinin tatlı dilli ama aynı zamanda çok sinirli birisi olacağını gösteriyor.. 7.ev yöneticisi 8.evde.. para yüzünden yada namus meslesi tarzı zorlayıcı bir evlilik olabilir.. birde 8.evdeki olumsuz açılı güneşte kötüdür... çünkü bende de aynısı vardı... sonuç babamı aniden genç yaşta kaybettik ve eski eşim maddi olarak beni çok kullandı.. sendede aynı tehlike var.. çünkü yine bnm gibi 2.evindeki senin maddi kaynaklarını ifade eden jüpitere kötü açılı....
oyfffffdemekki tanışmamızın bir manası varmış...
Tanışmamızın ne manası varmış ki oturup ağlıcaz mı beraber7.evinde venüs mars kavuşumu.. kadın erkek enerjisi tek vücutta.. erkek gibi kızsındır ama karşı cinslede aran çok iyidir. hiç çekigen durmazsın aşk meşk konusunda :)
yanlızz güzlim haritanda hi hoşuma gitmeyen birşey var... 7evinde venüs kavuşum mars.. eşinin tatlı dilli ama aynı zamanda çok sinirli birisi olacağını gösteriyor.. 7.ev yöneticisi 8.evde.. para yüzünden yada namus meslesi tarzı zorlayıcı bir evlilik olabilir.. birde 8.evdeki olumsuz açılı güneşte kötüdür... çünkü bende de aynısı vardı... sonuç babamı aniden genç yaşta kaybettik ve eski eşim maddi olarak beni çok kullandı.. sendede aynı tehlike var.. çünkü yine bnm gibi 2.evindeki senin maddi kaynaklarını ifade eden jüpitere kötü açılı....
oyfffffdemekki tanışmamızın bir manası varmış...
Yoo 2.5 yıl büyük 94lüydü.ya az kız bar bizim okulda hani biraz mecburiyeti bana da sürekli çok iyisin falan diyordu ama bi yapmacık geliyordu sanırım bende ona öyle geliyordum ama lafta seviyorduk birbirinizi okulum ilk Günü'nden beride hep Sadık kaldık birbirimizeo kız enden 10 ay büyük müydü? yda 1 yaş küçük müydü? genelde böyle gıcık olmak için o kişinin marsı senin 12.evine düşmesi gerekiyor..
yay erkeklerinin hepsini çapkın deme.. marsı bozuktur muhtemelen ondanır bak bende yayım. ama venüsüm sadakat ve uzun ilişkiler gezegeni satürnle olumlu açıda... köpek gibi sadığımdır gerçekten...
memoliii bende bayılırım ona tanışsak anlaşamazdık muhtemelen çünkü güneş kavuşum güneş olunca ego çatısması yüzünden anlaşamazlarmış aynı gün doğanlar
şu yükselen urcu nasıl buluyorsunuz yahu?bende yukselenımı yay olarak bılıyorum ama yanlıs bılıyorum galıbao kız enden 10 ay büyük müydü? yda 1 yaş küçük müydü? genelde böyle gıcık olmak için o kişinin marsı senin 12.evine düşmesi gerekiyor..
yay erkeklerinin hepsini çapkın deme.. marsı bozuktur muhtemelen ondanır bak bende yayım. ama venüsüm sadakat ve uzun ilişkiler gezegeni satürnle olumlu açıda... köpek gibi sadığımdır gerçekten...
memoliii bende bayılırım ona tanışsak anlaşamazdık muhtemelen çünkü güneş kavuşum güneş olunca ego çatısması yüzünden anlaşamazlarmış aynı gün doğanlar