Yengeç-oğlak

Hangi evler doğum saatine göre belirleniyor yarı yarıya dedin ya diğer yarısına bakıyım..

vuyyyy yükselen yay olarak bnm gibi yay burcu bi kızı felsefeden geberttin şuan! :KK70:

bende bu aralar hayat amacımı çok sorguluyorum.. astrologara göre 8.evden satürn gçmesi bana görede raabimizin takdiri.. astrolojiyi inclerken bende diyordum madem herşey belli yazmılmış.. o vakit niye boşuna yaşıyoruz diyordum ama sonradan şunu gördüm.. hepimiz tekamül dediğimiz gelişimimizi tamamlamak zorundayız... bu yüzdn burdayız.. misal astrolojide ki haritamız bizim ham halimiz.. ve biz ve dua ile bu ham halimizi geliştiriyoruz.. uranüs gibi kötü etkilerden iç etkilenmiyoruz yani korunuyoruz.. :) yani kşiliğimiz doğuştan geliyor ama biz irademizle kendimizi geliştirebiliyoruz... ha mesala kötü bir aileye doğmak örneğine kendimi örnek verebilirim... paramparça bir haritam var... ama sokaklara düşmk yerine derslerime sığındım ve şimdi memur oldum.. kendi hayatımı kendim yönetiyorum.. yani rabbim önce sınıyor ama sonrada çok güzel veriyor bence :)

birde astrodemo sitesi ingilizce değil şapşikkk :KK70: türkçe forum sitesi..
sen karıştırıp astrotheme sitesindeki horoscope ,sign, and ascendent tarafına baktın galiba? :))

Hangi evler doğum saatine göre belirleniyor yarı yarıya dedin ya diğer yarısına bakıyım..

yükselen yay senin belli hiç oğlak halin yok :))

http://www.astrotheme.com/horoscope_chart_sign_ascendant.php

sitesine giriyorsunnnn.. doğum bilgilerini girdikten sonra city of bhirt kısmınada türke karekter olmadan (kirikkale) gibi doğum şehrini giriş next net dyip hritanı açıyorsun..

bu arada doğum bilgilerini söyesene bakayım bende bi yandan :)

yükselen yay senin belli hiç oğlak halin yok :))

http://www.astrotheme.com/horoscope_chart_sign_ascendant.php

sitesine giriyorsunnnn.. doğum bilgilerini girdikten sonra city of bhirt kısmınada türke karekter olmadan (kirikkale) gibi doğum şehrini giriş next net dyip hritanı açıyorsun..

bu arada doğum bilgilerini söyesene bakayım bende bi yandan :)
Isim vermiyim :)) 7 Temmuz 1996 Eskişehir 5.10 p.m yay olduğuma nasıl bu kadar emin oldun anlamadım :KK70: Oğlak Oğlak diye araya sokuşturdugum Sevdiğim insan :KK70:

vuyyyy yükselen yay olarak bnm gibi yay burcu bi kızı felsefeden geberttin şuan! :KK70:

bende bu aralar hayat amacımı çok sorguluyorum.. astrologara göre 8.evden satürn gçmesi bana görede raabimizin takdiri.. astrolojiyi inclerken bende diyordum madem herşey belli yazmılmış.. o vakit niye boşuna yaşıyoruz diyordum ama sonradan şunu gördüm.. hepimiz tekamül dediğimiz gelişimimizi tamamlamak zorundayız... bu yüzdn burdayız.. misal astrolojide ki haritamız bizim ham halimiz.. ve biz ve dua ile bu ham halimizi geliştiriyoruz.. uranüs gibi kötü etkilerden iç etkilenmiyoruz yani korunuyoruz.. :) yani kşiliğimiz doğuştan geliyor ama biz irademizle kendimizi geliştirebiliyoruz... ha mesala kötü bir aileye doğmak örneğine kendimi örnek verebilirim... paramparça bir haritam var... ama sokaklara düşmk yerine derslerime sığındım ve şimdi memur oldum.. kendi hayatımı kendim yönetiyorum.. yani rabbim önce sınıyor ama sonrada çok güzel veriyor bence :)

sen karıştırıp astrotheme sitesindeki horoscope ,sign, and ascendent tarafına baktın galiba? :))
Aynen ben o siteden baktım bir ar, yine doğum haritaları ile ilgili bi başlık bulmuştum orda o site vardı,şimdi harita deyince direk oraya giriyorum Alışkanlık :KK70: ama var ya çok iyi açıkladın şu Dünya'ya Geliş sebebimizi çok ince bi noktaymış.şuan hatta belkide 1 senedir şu konulardan başka hiç birsey dikkatimi çekmiyor.ama bir türlü de bi yere varamıyorum.bölümüm mesela çok yanlış geliyor.hiç ilgimi çekmeyen faydası vardır tabi ama bana iş dışında hiç bir şey vermeyecek bir bölüm..

Ya sanırım ben hiç Güvenilir bi tip değilmişim ya,ilişki gezegenim Venüs müydü ikizlerde.ay Koç'ta ben kendimi sessiz sakin Sadık biri sanardım değilmişim :KK70:

senin burcun neydi ya söylemiş miydin Boğa mıydı??

Ya sanırım ben hiç Güvenilir bi tip değilmişim ya,ilişki gezegenim Venüs müydü ikizlerde.ay Koç'ta ben kendimi sessiz sakin Sadık biri sanardım değilmişim :KK70:

ilişkide sadakat venüsün ikizlerde olması yetmezz. bayan olduğun için venüse bakıyoruz (erkek olsaydın marsa bakardık) venüsün bizim aykırı gezegen uranüs ile 90 yada 180lik açısı olaydı o vakit derdim çapkınn diye :) yada 12.eve olsaydı derdim hımm gizli saklı işler evinde diye..

astroloji çokkk derin bir konu mirimm :p

yohhh :)

kendim yay yükselen koç.. fişşek gibiyim ateş gibiyim volkan gibiyim :p

senle niye akşam akşam costuğumuz belli olduu :KK70:

senin yükselenin 2 derece yay. bnmde güneşim 3 derece yay :) yani yükselen kavuşum güneş çok güzel bir açıdır :) hatta bnm gibi 25 kasım tarihli bir erkek bulursan iyi incele çok kafa gelir sana :)

1.evn yay yönetici jüpitr 2.evde.. paraya önem veren birisin :KK66:

2.evinde jüpiter neptün uranüs... bol kısmetli bol hayaller ani kazançlar ve ani kayıplar.. 2.evin yönetici atürn 4.evde.. aileden miras kalablir :KK66:

3.evin yöneticisi merkür yengeçte ve 8.evde.. duygusal konuşursun ve süper sır tutarsın :KK66:

7.evinde venüs mars kavuşumu.. kadın erkek enerjisi tek vücutta.. erkek gibi kızsındır ama karşı cinslede aran çok iyidir. hiç çekigen durmazsın aşk meşk konusunda :)

yanlızz güzlim haritanda hi hoşuma gitmeyen birşey var... 7evinde venüs kavuşum mars.. eşinin tatlı dilli ama aynı zamanda çok sinirli birisi olacağını gösteriyor.. 7.ev yöneticisi 8.evde.. para yüzünden yada namus meslesi tarzı zorlayıcı bir evlilik olabilir.. birde 8.evdeki olumsuz açılı güneşte kötüdür... çünkü bende de aynısı vardı... sonuç babamı aniden genç yaşta kaybettik ve eski eşim maddi olarak beni çok kullandı.. sendede aynı tehlike var.. çünkü yine bnm gibi 2.evindeki senin maddi kaynaklarını ifade eden jüpitere kötü açılı....

oyfffff :KK43: demekki tanışmamızın bir manası varmış...

ilişkide sadakat venüsün ikizlerde olması yetmezz. bayan olduğun için venüse bakıyoruz (erkek olsaydın marsa bakardık) venüsün bizim aykırı gezegen uranüs ile 90 yada 180lik açısı olaydı o vakit derdim çapkınn diye :) yada 12.eve olsaydı derdim hımm gizli saklı işler evinde diye..

astroloji çokkk derin bir konu mirimm :p
Haa iyi çok Çapkın değilmişim ya ben çok sessiz olarak bilinirim dışardan o nasıl geçer ki :KK70: ben yaylarla anlaşamıyorum sanıyordum bir kız arkim vardı ikimizde birbirimizin yüzüne gülüyorduk ama belli etmesek de, gıcıklık Demeyelim de hoşlanmıyormuşuz birbirimizden.gerçi 20 Aralık doğumluydu o :KK70: ben yayları pek Sadık görmüyorum o Yüzden yay erkeklerinden kaçarım muhtemelen :KK70: ya benim küçüklük Aşkım vardı hala da bayılırım o diziye yılan hikayesi memoli.o adam 25 Kasım doğumlu öğrenince çok şaşırmıştım.dizisini seviyorum sadece diyordum.

7.evinde venüs mars kavuşumu.. kadın erkek enerjisi tek vücutta.. erkek gibi kızsındır ama karşı cinslede aran çok iyidir. hiç çekigen durmazsın aşk meşk konusunda :)

yanlızz güzlim haritanda hi hoşuma gitmeyen birşey var... 7evinde venüs kavuşum mars.. eşinin tatlı dilli ama aynı zamanda çok sinirli birisi olacağını gösteriyor.. 7.ev yöneticisi 8.evde.. para yüzünden yada namus meslesi tarzı zorlayıcı bir evlilik olabilir.. birde 8.evdeki olumsuz açılı güneşte kötüdür... çünkü bende de aynısı vardı... sonuç babamı aniden genç yaşta kaybettik ve eski eşim maddi olarak beni çok kullandı.. sendede aynı tehlike var.. çünkü yine bnm gibi 2.evindeki senin maddi kaynaklarını ifade eden jüpitere kötü açılı....

Aynen erkek gibiyimdir süslenmeyi pek sevmem ama güzel olmak da isterim :KK70: ya çekiniyorum ben erkeklerden aslında ya pek muhabbetim yoktur erkeklerle ama kardeşim gördüğüm biri olursa anlaşıyoruz tabi.ben Bayadır diyorum evlenirsem Oğlak burcuyla evlenirim bitik ihtimalle diye ve şuan tanıdığım Oğlak öyle tatlı dilli ama ne biliyim bana çektirirmiş gibi geliyor.aslında okul kapandı ama nedense beni bırakmayacağını düşünüyorum yani sessizim erkeklerle hatalarla bile çok konuşmadım ve utangacım son görüşmemizde bir kızdan kıskandım.hoşuna gitti sanırım.bu Yüzden bi şekild ezana ulaşcakmış gibi geliyor.ve Oğlak burçları parayı çok seviyormuş.namus meselesi olmaz gibi geliyor.babamla ilgili bir şey olmaz inşallah...ya çok korktum ben ha

o kız enden 10 ay büyük müydü? yda 1 yaş küçük müydü? genelde böyle gıcık olmak için o kişinin marsı senin 12.evine düşmesi gerekiyor..

yay erkeklerinin hepsini çapkın deme.. marsı bozuktur muhtemelen ondanır bak bende yayım. ama venüsüm sadakat ve uzun ilişkiler gezegeni satürnle olumlu açıda... köpek gibi sadığımdır gerçekten...

memoliii bende bayılırım ona tanışsak anlaşamazdık muhtemelen çünkü güneş kavuşum güneş olunca ego çatısması yüzünden anlaşamazlarmış aynı gün doğanlar :KK70:

Tanışmamızın ne manası varmış ki oturup ağlıcaz mı beraber :KK43:(

o kız enden 10 ay büyük müydü? yda 1 yaş küçük müydü? genelde böyle gıcık olmak için o kişinin marsı senin 12.evine düşmesi gerekiyor..

yay erkeklerinin hepsini çapkın deme.. marsı bozuktur muhtemelen ondanır bak bende yayım. ama venüsüm sadakat ve uzun ilişkiler gezegeni satürnle olumlu açıda... köpek gibi sadığımdır gerçekten...

memoliii bende bayılırım ona tanışsak anlaşamazdık muhtemelen çünkü güneş kavuşum güneş olunca ego çatısması yüzünden anlaşamazlarmış aynı gün doğanlar :KK70:
Yoo 2.5 yıl büyük 94lüydü.ya az kız bar bizim okulda hani biraz mecburiyeti bana da sürekli çok iyisin falan diyordu ama bi yapmacık geliyordu sanırım bende ona öyle geliyordum ama lafta seviyorduk birbirinizi okulum ilk Günü'nden beride hep Sadık kaldık birbirimize :KK70: bu haldeyken bile..kız benim Yanımda sıkılıyordu hatta ben de onun yanında ama hep beraber dolaştık değişik bi ilişkiyi ahaha :)

şu yükselen urcu nasıl buluyorsunuz yahu?bende yukselenımı yay olarak bılıyorum ama yanlıs bılıyorum galıba:KK64:

X