Yengeç-oğlak

Ben yengeç burcuyum oğlakla anlaşamam pek

zıt burçlar diye biliyorum

eşim balık iyi kötü anlaşıyorum.

Ay ben yine anlamadım.bana özel bişi mi genel mi bu evlenince rahat etme işi bana derken yengeçlere seNin iyiymiş ya aslında herkesle de Konuşmak konu bulamıyorsun bi de o var :) çok teşekkürler bu arada tüm yorumların için :) çok faydası oldu :)

Canım mesela sen senle tamamen Zıt birinden hoşlanır mısın ya da hoşlandığın oldu mu nasıl bakarsın sessiz insanlara

Karakter olarak birbirimizi tamamlıyorsak neden olmasın ki. Az konusan sessiz insanlara değil ama çok konuşan aynı zamanda da boş konuşan insanlarla çok zıttım orası kesin.

Karakter olarak birbirimizi tamamlıyorsak neden olmasın ki. Az konusan sessiz insanlara değil ama çok konuşan aynı zamanda da boş konuşan insanlarla çok zıttım orası kesin.
Yani bazı insanlar düşünüyor ki sessiz insan hiç bi yerde konuşmuyor ya da bildiğin yaşamıyor

Benim kuzen oğlak ondan. Ama tabi hepsi öyle degil dogal olarak..

Belki benim yükselenim farkı bilmiyorum ki ya da tam oğlağım. Burcumun özelliklerini okuduğumda (tabii burç özellikleri ne kadar doğru bilmiyorum) ama bana birebir uyuyor oğlak burcunun özellikleri yani o özellikleri yazanlar atıyorsa da bende tuttu

burçla ilgili olduğunu sanmıyorum.

Yani bazı insanlar düşünüyor ki sessiz insan hiç bi yerde konuşmuyor ya da bildiğin yaşamıyor

Kesinlikle öyle düşünmüyorum az ve öz konuşan insanlarla daha iyi anlaşırım. Hem çok konuşup hem de boş konuşan insanlara karşı ilk karşılaştığım ortamda bir antipati oluşuyor.

Biz çok iyi anlaşıyoruz.
Yalnız sinirlendiği zaman ortadan kaybolmak en mantıklısı
Oğlaklar biraz inat ama

Rica ederim. Unutmadan oğlaklar zor insanlarmış, bana göre zor değilim ama eşime göre 4 bilinmeyenli denklem gibiyim.
Ha bir de son sorum,oğlaklar herkesle muhabbet kurmayı şakalaşmayı severlermiş .mesela sen biriyle konuştun ama hani tam beklediğin Cevapları vermedi o insanla herşeyi tüm muhabbeti keser misin .saçma oldu ya kim olsa keser sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…