- Konu Sahibi EstetikEditor
Anlıyorum sanırım aynı durumdayız.
cok caba gosterirse dönebiliriz sevgimiz hatrına. ben de ona aynen bunları dedim. ya bana ilanı ask ve bir yüzükle kapıma dayanır evlenmek teklifi edersin ya da yüzümü bile göremezsin dedim. hem kendisi terkedip hem de beni neden üzüyorsun diye tripleniyor. çekemicem. sen hayatına birini almıssın aynen devam et kıymetini bil belki zamanla onu da seversin.
ben ise biraz kafa dinlemek istiyorum evimde kafa dinlemek.. simdi ne onun dengesiz askını istiyorum ne baskasını.
evlenemeyiz anlamıyormusun mus.. o zaman yürü de en trasını görelim korkak
aynen kesinlikle capkın süsü verir durmadan kıskandırmaya calısır cok kendine güvensiz -oluyorlar.. benimki de artık beni takip ediyor facebookta devamlı beni takip ediyor bana gonderme paylasımlar filan ama umrum değil cidden
manyak bunlar gerçekten.. benimki bugün sevgilim olduğunu öğrendi en yakın arkadaşımdan ona cevabı şu olmuş 'sorduk mu' ahah :) oysa öncesinde bugün koridorda beni uzaktan görünce nasıl da kedi gibi bakıyordu.. sonra söyleyen arkadaşıma gittim molaya çıkalım diye bizimkine söz vermiş mola için ne alakaysa.. hatta dur dedi ona söyliyim iki dk biz takılalım o arkadan gelsin gitti bu baktım bizimkiyle beraber geliyor.. şimdi öğrendi ya iyice peşime düşecek yoksa ne alaka benim arkadaşımla bu samimiyetler filan hiç onun tarzı değil..