yeminle bunaldım!!

iki güne bir çağırıyorum demişsiniz buna o kadar ihtiyaç oluyor mu ki? bende yeni evli olduğum için, daha halen eksiklerim var şimdilik pek atacak bişey yok

1.5 aylık evli, çalışan, daha birbirine alışamayan insanların evinde misafirin ne işi var allah aşkına?
Elinizden geleni yapmışsınız , bundan sonra siz yapın herkes ne istiyorsa onu yesin. Kayınvalidenize de söyleyebilirsiniz, belki oğlunu her zaman yediği yemekleri yemeye ikna eder!
Bu arada eşim bulaşığı makinaya koyardı teşekkür beklerdi, evi süpürürdü övülmek isterdi. Bende ben kimseyi nazlayamam valla dedim, sen bana bulaşığı yerleştirdiğim için teşekkür ediyo musun? ? ? Bunlar Bizim görevimiz insan görevini yapınca teşekkür edilmez , zaten yapmak zorundadır diye diye normal bişey olduğuna ikna ettim.

en güzeli sizinkisi vallahi biz evlendik bir hafta sonra kayınvalidemleri ziyarete gittik orası uzak olduğu için, gelin görme felan filan bir hafta kaldık evimize geldikten bir hafta sonrada eşimin kızkardeşleri geldi. anlayacağınız bize sunulan sadece iki haftaydı.. ondan sonrada aynı tempo halen devam ediyor. 9 aylık evliyiz fakat toplasak 2 ay başbaşa kalamadık..

"Müsait değiliz " demeyi öğrenmeniz gerekiyo galiba eşinizle

ben çok kolay diyebiliyorum ama eşim malesef,,
Eşinin seni anlamasını bekleme canım, kendini ifade et seni anlamasını sağla. İstemiyormuş gibi görünme tabiki ama hem çalışıp, hem misafir ağırlamak zor, eşine de bol bol iş ver yavaş yavaş anlayacaktır.

ben de sizin gibi araştırma görevlisiyim. doktora yapmak da başlı başına stres ve depresyon sebebi olabiliyor. ne aşamadasınız bilmiyorum ama bu kadar ev işinin altında ezilmeniz akademik yönden de sizi üzecektir. bir de eşinizle ilgili durumlar tuzu biberi olur. bir an önce bir psikologla görüşmenizi öneririm. üniversitenizin bu konuda desteği olabilir. psikolog gerekli görürse psikiyatriste gidin bence. çünkü antidepresanlar da kolay kolay bırakılamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…