- 2 Temmuz 2015
- 3.973
- 3.452
- 36
-
- Konu Sahibi Pink_Women
merhaba arkadaşlar.. benim sıkıntılarımdan biri ev işleri; çamaşır, bulaşık, yemek... ya herkes mi böyle yoksa sadece ben mi? sabah 7,30 da iş için evden çıkıyorum, akşam 6 ya doğru evde oluyorum ve ondan sonra yemek yapmak iş yapmak azap gibi geliyor. kendi kendime çözümler üretmeye çalışıyorum diyorum her gün bir yeri yapayım bir gün mutfak bir gün banyo felan olmuyor bu seferde her gün yorgunluktan yatağa zor atıyorum kendimi, toplu olarak hafta sonu yapayım diyorum o zamanda çok ağır geliyor çalışınca bir tek hafta sonu ait bana o zamanda işle uğraşınca kendime ait bir zamanım kalmıyor. ufff napıcam ben eve gidesim gelmiyor iş var diye ruhum daralıyor. Bir kadın tutayım diyorum.Ondada zaten evi toparlamış olarak teslim ediliyor sadece süpürme, toz alma olarak zaten o toparlama beni mahvediyor. ya bilmiyorum herkes mi böyle kiii çok bunaldım bu konudan dolayı. sizlerin var mı pratik çözümüü..
her gün evde toz alacak kadar titiz değilim ama bir türlü bitiremiyorum. Eşim yardım ediyor yani bazen o süpürüyor kendi ütüsünü yapıyor ama bitmiyor iş.hafta sonu kadın gelse tam gün veya yarım gün, evini temizler ütünü yapar biraz daha rahat etmiş olursun..
eşin yardım etmiyor mu sana ?
sizin gibi durumda olup, çocuk bakanlar var bide.. vaktinizi güzel kullanmaya çalışın. hergün eve gidip toz almak biryerleri temizlemek zorunda değilsinizki
bende özeniyorum valla. ya yemek konusunda benimde eşim sıkıntı etmiyorda evde sürekli misafirlerim oluyor ister istemez koştur koştur gidip yemek hazırlamak zorunda kalıyorum. ben o işin ucunu bırakıyorum işte öyle iki güne felan hiç süpüremiyorum ben batıyor ev bildiğin erkek bekar evine dönüyor.çok zor çalışan bayanın hali ya, ben yemeği iki üç günlük yapıyorum Allahtan eşim ses etmiyor, iki günde bir süpürge tutmaya çalışıyorum, süpürge tutmadığım günde televizyonun tozunu falan alıyorum, hafta sonu da yerleri falan siliyorum toz almak gene, ama yorucu tabiki de hemde çok, işin ucunu bırakınca da olmuyor daha kötü oluyor, mutfakta yemek yaptıktan ya da kızartma yaptıktan hemen sonra yağ çözücüyle ulaşmış olan yerleri siliyorum, dolapta bişey görünce anında silmeye çalışıyorum ama gerçekten yorucu, camlar için kadın çağırıyorum. valla ev hanımlarına özeniyorum ya
her gün evde toz alacak kadar titiz değilim ama bir türlü bitiremiyorum. Eşim yardım ediyor yani bazen o süpürüyor kendi ütüsünü yapıyor ama bitmiyor iş.
haftada bir gün izinse baya sıkıntı ama haftasonu 2 gün boştaysanız bir günü ev işine ayırmanız bence daha iyimerhaba arkadaşlar.. benim sıkıntılarımdan biri ev işleri; çamaşır, bulaşık, yemek... ya herkes mi böyle yoksa sadece ben mi? sabah 7,30 da iş için evden çıkıyorum, akşam 6 ya doğru evde oluyorum ve ondan sonra yemek yapmak iş yapmak azap gibi geliyor. kendi kendime çözümler üretmeye çalışıyorum diyorum her gün bir yeri yapayım bir gün mutfak bir gün banyo felan olmuyor bu seferde her gün yorgunluktan yatağa zor atıyorum kendimi, toplu olarak hafta sonu yapayım diyorum o zamanda çok ağır geliyor çalışınca bir tek hafta sonu ait bana o zamanda işle uğraşınca kendime ait bir zamanım kalmıyor. ufff napıcam ben eve gidesim gelmiyor iş var diye ruhum daralıyor. Bir kadın tutayım diyorum.Ondada zaten evi toparlamış olarak teslim ediliyor sadece süpürme, toz alma olarak zaten o toparlama beni mahvediyor. ya bilmiyorum herkes mi böyle kiii çok bunaldım bu konudan dolayı. sizlerin var mı pratik çözümüü..
Bende en kısa zamanda öyle yapıcam ama kendime güvenmiyom galiba ben şu pis kadınlardanımbende delirmiştim bu durumdan artık yardımcı çağırcam 2 haftada bir büyük temizliği yapar diyrum
bende az düzenli olup dağıtmam süpürür bi toz alırım arada . oda gelir kaba temziliği yapar .
bu hafta başlıyorum bi yardımcı çağırmaya bakalım rahatlıycak gibiyim...
yemek konusu kalıyor geriye tek sıkıntı onunda kaçarı yok malesef.
allahtan ki eşim tost yapsan bile yer doyar aramaz ötesini.
ama yinede gıcık oluyorum hergün ne yapcam diye düşünmeye .
çalışıyorsan yardımcı tut bence canım
Ben de aynı sizin gibi.merhaba arkadaşlar.. benim sıkıntılarımdan biri ev işleri; çamaşır, bulaşık, yemek... ya herkes mi böyle yoksa sadece ben mi? sabah 7,30 da iş için evden çıkıyorum, akşam 6 ya doğru evde oluyorum ve ondan sonra yemek yapmak iş yapmak azap gibi geliyor. kendi kendime çözümler üretmeye çalışıyorum diyorum her gün bir yeri yapayım bir gün mutfak bir gün banyo felan olmuyor bu seferde her gün yorgunluktan yatağa zor atıyorum kendimi, toplu olarak hafta sonu yapayım diyorum o zamanda çok ağır geliyor çalışınca bir tek hafta sonu ait bana o zamanda işle uğraşınca kendime ait bir zamanım kalmıyor. ufff napıcam ben eve gidesim gelmiyor iş var diye ruhum daralıyor. Bir kadın tutayım diyorum.Ondada zaten evi toparlamış olarak teslim ediliyor sadece süpürme, toz alma olarak zaten o toparlama beni mahvediyor. ya bilmiyorum herkes mi böyle kiii çok bunaldım bu konudan dolayı. sizlerin var mı pratik çözümüü..
evet iş yerinde yoruluyorum biraz.. dün mesela sabahtan aksama kadar sadece yemek yerken oturdum çay bile içemedim yoğundum. tabi her gün böyle olmuyor ama genelde yoğun yani. Mesela ben size dünü mü anlatayım. İşten çıktım eve gittim kayınlarım bizde misafir (biri yeni liseden mezun diğeri ortaokula gidiyor) eee içsel olarak diyorum ki yazık çocuklar gündüzde birşey yapamıyom kendiler hazırlıyorlar biraz hoş beş ettikten sonra mutfaga gidiyorum yemek hazırlayayım derken saat oluyor 8 sonra ye sofrayı kaldır 9 o arada bulaşık, çamaşır,çay, meyve felan derken saat oluyor 11. Ve hiç bişey yapamadan iş için hazırlıklarımı yapıyorum ondan sonrada yatma saati geliyor.iş yerinde yoruluyormusun?
hafta sonu iki gün tatil mi?
hafta sonundan ütüyü temizliği yaparsa hafta içine pek birşeyin kalmıyorki...
6da evde olsan biraz toparlansan saat 7 olur.. ağır yemekler değil pratik yemekler yapsan saat 8 9..
sen eve gidince neler yapıyorsun mesela. söyler misin? vaktini verimli kullanmadığını düşünüyorum
evet iş yerinde yoruluyorum biraz.. dün mesela sabahtan aksama kadar sadece yemek yerken oturdum çay bile içemedim yoğundum. tabi her gün böyle olmuyor ama genelde yoğun yani. Mesela ben size dünü mü anlatayım. İşten çıktım eve gittim kayınlarım bizde misafir (biri yeni liseden mezun diğeri ortaokula gidiyor) eee içsel olarak diyorum ki yazık çocuklar gündüzde birşey yapamıyom kendiler hazırlıyorlar biraz hoş beş ettikten sonra mutfaga gidiyorum yemek hazırlayayım derken saat oluyor 8 sonra ye sofrayı kaldır 9 o arada bulaşık, çamaşır,çay, meyve felan derken saat oluyor 11. Ve hiç bişey yapamadan iş için hazırlıklarımı yapıyorum ondan sonrada yatma saati geliyor.
evet iş yerinde yoruluyorum biraz.. dün mesela sabahtan aksama kadar sadece yemek yerken oturdum çay bile içemedim yoğundum. tabi her gün böyle olmuyor ama genelde yoğun yani. Mesela ben size dünü mü anlatayım. İşten çıktım eve gittim kayınlarım bizde misafir (biri yeni liseden mezun diğeri ortaokula gidiyor) eee içsel olarak diyorum ki yazık çocuklar gündüzde birşey yapamıyom kendiler hazırlıyorlar biraz hoş beş ettikten sonra mutfaga gidiyorum yemek hazırlayayım derken saat oluyor 8 sonra ye sofrayı kaldır 9 o arada bulaşık, çamaşır,çay, meyve felan derken saat oluyor 11. Ve hiç bişey yapamadan iş için hazırlıklarımı yapıyorum ondan sonrada yatma saati geliyor.
merhaba arkadaşlar.. benim sıkıntılarımdan biri ev işleri; çamaşır, bulaşık, yemek... ya herkes mi böyle yoksa sadece ben mi? sabah 7,30 da iş için evden çıkıyorum, akşam 6 ya doğru evde oluyorum ve ondan sonra yemek yapmak iş yapmak azap gibi geliyor. kendi kendime çözümler üretmeye çalışıyorum diyorum her gün bir yeri yapayım bir gün mutfak bir gün banyo felan olmuyor bu seferde her gün yorgunluktan yatağa zor atıyorum kendimi, toplu olarak hafta sonu yapayım diyorum o zamanda çok ağır geliyor çalışınca bir tek hafta sonu ait bana o zamanda işle uğraşınca kendime ait bir zamanım kalmıyor. ufff napıcam ben eve gidesim gelmiyor iş var diye ruhum daralıyor. Bir kadın tutayım diyorum.Ondada zaten evi toparlamış olarak teslim ediliyor sadece süpürme, toz alma olarak zaten o toparlama beni mahvediyor. ya bilmiyorum herkes mi böyle kiii çok bunaldım bu konudan dolayı. sizlerin var mı pratik çözümüü..