- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
Amaann nevos 1 tanecik oyla kategori mi değişirCanım sana birşey yapamazlar korumaya aldımPinko kıskandı Kategori değiştiriyor
Yaptığın ayağı sevsinler senin, sütlü tatlıyı koysaydın ben bilirdim yapacağımı
sakin ol harbi litfen amaSancım var zaten beni bu halde cinnete getirmeben gelemzsem kaynanami yollarim bak hayata küsersin
Evettt Börek kokusu geliyor burnuma, ıspanaklı, patatesliİyi aklamlar kızlar hayırdır yeni yarışma kategorisi içinmi bu heyecan :)
Aman bunu sakın yapmaSancım var zaten beni bu halde cinnete getirmeben gelemzsem kaynanami yollarim bak hayata küsersin
Bu nasıl tehdit kız intihar etse yeriSancım var zaten beni bu halde cinnete getirmeben gelemzsem kaynanami yollarim bak hayata küsersin
Niye benle uğraşıyosun o zamansakin ol harbi litfen amasen gel onu yollama
Hiç öyle söyleme , o istediği kategoriyi seçtiriyorAmaann nevos 1 tanecik oyla kategori mi değişir
Hatta yeşil mercimekliEvettt Börek kokusu geliyor burnuma, ıspanaklı, patatesli
Inadina başka kategoriye vercem bendeHiç öyle söyleme , o istediği kategoriyi seçtiriyor
Kıymalı ,patlıcanlı böreği unutmayalımHatta yeşil mercimekli
Aa o nasıl ben bilmiyorum, böreklere oy verip yarışma için yapar mısın? Öğreneyim bende yaparımHatta yeşil mercimekli
Afiyet olsun ama yaramasınHerkes aç desene, kesin çok katılım olur
Ben bu akşam 2 tane dürüm yedimFazla aç kalınca tabi
sen gel de burayı başıma yık diye tahrik etmeye çalışıyorum seniNiye benle uğraşıyosun o zaman
Börek nevoşların istediği, ben başka kategoriye oy toplarım diye tehdit ediyorumInadina başka kategoriye vercem bende
Yok bu sefer Pinko'ya destek olalımInadina başka kategoriye vercem bende
Yarışma olmadanda yaparım pinkom tadı damağında kalır inanAa o nasıl ben bilmiyorum, böreklere oy verip yarışma için yapar mısın? Öğreneyim bende yaparım
İnşallah yaramazAfiyet olsun ama yaramasınAçlık zor zanaat
Basligida 'Diyetteyiz soframız,benim mutfağım 'yaparız
Kıvır kıvırrrrrrsen gel de burayı başıma yık diye tahrik etmeye çalışıyorum senigel gül yüzünü görem
ne kıvırcam yae ciddiyim benKıvır kıvırrrrrr