Ne turşusu hıyar mısın yoksaAntalya izmir daha yeni eve donuyorum istanbul yolcusuyum tatil cocuklar karne ramazan tursum cikti yokmu yarismalar lezzetler
Tatilde olsa tel bağımlısı olduk,hiç mi merak etmedin buralarıHahahahahahespirini sevem senin tatil baslayinca telefon elime gelmiyor ki bacim
Burada bakım çalışması yapılıyor dün elektrik ,su hepsi kesildi.Bekledim sen gelmeyince ben de erken uyudum .Nereden bileyim 1 saat sonra geleceksinolsun gece kususun gece 3 de bile gelirdin korktun tabi
hadi af ettim seni 2 rahat birakabilirim
Ohhh ne güzel yapıyorsun sefan olsunAntalya izmir daha yeni eve donuyorum istanbul yolcusuyum tatil cocuklar karne ramazan tursum cikti yokmu yarismalar lezzetler
Ahhh bebegimmm merak etmem mi veletlet bi dursaNe turşusu hıyar mısın yoksa
Tatilde olsa tel bağımlısı olduk,hiç mi merak etmedin buraları
Ay canm ne sefam olsun 2 cocuk 1 koca 1 ayda canina okudularOhhh ne güzel yapıyorsun sefan olsunYarışmalara ara verdik
Çok şükür iyiyiz hanım abla sen nasılsın?
Ne zaman çıkacak hastaneden bebeğin bellimi,bende iyiyim canısı sağol
Bir an önce toparlarda çıkar inşallah
Yazmaya elim varmadı,smilelerle anlar belki diye düşündümAbla bebeği kaybettik malesef
Çok zor çok acı . Bir sesini duysam az rahatliycam ama ulaşamıyorum malesefYazmaya elim varmadı,smilelerle anlar belki diye düşündüm
Evet canım ben de yaşadım o duyguyu ,iyi bilirim .Benim de yaşasaydı 17 yaşında oğlum olacaktı.Çok zor çok acı . Bir sesini duysam az rahatliycam ama ulaşamıyorum malesef
Yazmaya elim varmadı,smilelerle anlar belki diye düşündüm
Abla bebeği kaybettik malesef
Rabbim sabır versin canım . Ins pinkte en kısa sured3 toplarEvet canım ben de yaşadım o duyguyu ,iyi bilirim .Benim de yaşasaydı 17 yaşında oğlum olacaktı.
Haberim yoktu ki,en son yoğum bakımda diye biliyordum..
Çok üzüldüm ne denir bilemiyorum şimdi.
Bu sabah kaybettik abla
Ah canım çok üzüldüm yaa Allah sabır versin inşallah rabbim cennetinde buluştursun inşallahAbla bebeği kaybettik malesef