Ben Anadolu yakasındayım canım,uzak orası bana.Ensonhaber iftira atmıyorsa öyle demişlerHastane yolu nasıl acaba? Gop tarafında değilsin demi? İnşallah yolda kalmayız, giderken kalmayalım da dönerken kalabiliriz oğlum bekler
Gece site yönetimi mesaj atmıştı fırtına uyarısı yapıyorlardı, bazı haberlerde hazırlıksız yakalanma diyorlar ama daha nasıl haber vereceklerdi acaba, haberler, site yönetimleri, hepsi uyarmış işte.
Havuzumuz yok ama küvetimiz varBizde yok havuz spor salonu, sıradan binayiz
Avrupa Şafak HastanesindeBen Anadolu yakasındayım canım,uzak orası bana.
Hangi hastanede sizin oğlan.
Serin de olsa suyu içmeye gayret et .Bulgur pilavı gerçekten çok güzel süt yapıyor, Suyu Hava serinledi diye çok içmiyorum şuan ama ilk zamanlar içim yanıyordu felaket su tüketiyordum.
Makinayla sağıyorum, sen emzirmeye geçince yara oldu mu meme ucu? Pompayla alışıp yara olmuyor mu yoksa?
Evet ya bende memnun değilim de değiştirme fırsatım olmadı değiştircen inşallah birazdanMesaj rengin bozuk gözlerimi daha da bozdu
Türkiye saatine göre geldiğin saat 01:00 canımsaat tam 00 ve ben geldim sen nerdesin
Asıl sen korktun saatinde gelmedin10 dakika bekledim ve korkak nevos gelemedi
süpürgeme binip kacar
Daha önce duymuştum anneyi de yatırıyorlarmış bazı yerde, bizim hastane de o uygulama var mı bilmiyorum inşallah vardır. Emziremiyorum makinadan yeni ayrıldı nefes alamıyordu, e şimdi de sütü tolere edemiyor, daha o evreye geçemedik inşallah yakın zamanda başlarız bizde. Ben sadece 1 kere dokunabildim, tabi Allah sağlık versin de uzaktan sevelim diyoruz.Serin de olsa suyu içmeye gayret et .
Benim kız ilk 5 gün küvezde tek yattı.Sonra beni çağırdılar çıkmaya yakın .Ayrı odada beraber kaldık ,kontrol altında olduk ,hemşireler gelip gidip kotrol ettiler.2 gün bebekle kalıp çıkaracaklardı bizi ama kızım küvezden çıkınca ortama alışamadı.Dr eli ayağı soğuk ,geri evine dön dedi.Ben de bırakmak istemedim,ayrı odada 10 gün daha kadık bebek küvezde ben yanında.Dr o zaman bebek memeye alışsın diye her biberondan sonra 5 dk göğsünde tut dedi,kokunu alsın dedi,sen gidince emzirebiliyor musun ?2 kilo altında olduğundan yorulmasın diye emzirmeye izin vermemişlerdi.Yara olsa merhemler var ,tek kavuşun da o hallolur.
İnşallah oda çözülür canım yaa belki minik diyedir Allah daha da iyi etsin inşallah bizde iyiyiz hamd olsunGünaydın, yok canım Bebek daha küvözde, şuan durumu stabil anne sütüyle ilgili problem yaşıyoruz hazmedemiyor, onun dışında sorunu yok çok şükür. Sen nasılsın?
İnşallah canım Allah razı olsunİnşallah oda çözülür canım yaa belki minik diyedir Allah daha da iyi etsin inşallah bizde iyiyiz hamd olsun
Allah senden de razı olsun canım bnm evet oyle oluyor ama geçecek inşallah bizde kalmıştık 10 gün yoğun bakımda mikrop vardı kanında çok zordu bilirim ama geçecek inşallah sen moralini iyi tut o hisseder mutlakaİnşallah canım Allah razı olsunAynen daha küçük diye öyle, anne karnında öyle bir sorumluluğu yoktu, adapte olmaya çalışıyor o da.
bizim buranin saati tam 00 di1 saat gecikmeli gelmişsin esasında saat tam 01::00 mış
kime iftira atmisim ben lunamiyimDoğruları mı ifşa etmişsinBen hayatımda bu kadar seri iftira atabilen bir seni bir de Rabia01 i gördüm
yok dombili olmak lazimdiNeden bacaksızilla 30 lu yaşlarda abla mı olmam lazım bacaklı olmak için
ablalar seni kovalasin dombiliHihihihihi senden uzunum, senden tombiğim
olsun gece kususun gece 3 de bile gelirdin korktun tabiTürkiye saatine göre geldiğin saat 01:00 canım
Boy 168, kilo desen 63.8yok dombili olmak lazimdi
Ablam yorulma sen kovalamayla bu yaştaablalar seni kovalasin dombili
Antalya izmir daha yeni eve donuyorum istanbul yolcusuyum tatil cocuklar karne ramazan tursum cikti yokmu yarismalar lezzetlerMerhaba canım hoşgeldin.Biz biraz ara verdik
Asıl sen nerelerdesin
Anamm kuru iftira resmen , ben ne zaman yapmışımkime iftira atmisim ben lunamiyim
HahahahahahAsıl sen ne yapıyorsun ,nerelerdesin ,nickini gören cennetlik