EvdeyimBu kadarına da şükür ,ağlamayan çocuğa meme verilmezmiş
Nerelerdesin ?
Nalaka dostum, sizin yeriniz daima ayrıinstgramda nerde olacak 4 bin geckin takipcisi var bizi netsin
:) Evet ya kendimi pusuda gibi hissediyorum:)Herkes pusuda bekliyor
Bende ayni saftayim bekliyorum ama daha cok beklicez gibi hissediyorum:) Evet ya kendimi pusuda gibi hissediyorum:)
Olmaz mi
Sen hangi taraftasın olur diyen mi,olmaz diyen mi?
Olmaz mi
Olur tabi ki tercih meselesi, dün pikniğe giderken biber dolmasını salçalı zeytinyağı yaptım, gurme teyzeden laf yedim . Cinlerim tepemde yineSen hangi taraftasın olur diyen mi,olmaz diyen mi?
Zeytinyağlı da olsa ,etli de olsa salçasız yemek solgun duruyor ,bence salçalı olur.Tercih etmeyen koymaz kaynanam gibi.KK da uzun süreden sonra kaynana diyen oldum herhalde ,burada ki hali kv
Bizde biber dolmasini salcali zeytinyagli yapariz.salcadan kasit ic harcina koyuyorsun dimi?Olur tabi ki tercih meselesi, dün pikniğe giderken biber dolmasını salçalı zeytinyağı yaptım, gurme teyzeden laf yedim . Cinlerim tepemde yine
Salçasız biber dolmasına biber dolması demem ben .Tencereye dizince salçalı sos dökerim. Bence o teyze güzel olduğunu gördüğü için muhalefet olmuştur.Enişteye sorsaydın güzel olmuş mu diyeOlur tabi ki tercih meselesi, dün pikniğe giderken biber dolmasını salçalı zeytinyağı yaptım, gurme teyzeden laf yedim . Cinlerim tepemde yine
Bir dönem carefoursalar da vardı diye biliyorum.Büyük migroslara da bakabilirsiniz.Hanımlar hani şu eskiden kullanılan vita yağlardan varya, hiçbir yerde bulamıyorum var mı satın alabileceğim bir market ? :)
Ben yanlış reyonlarda geziniyorum sanırım inşallah bulurum :) kurabiyeye çok yakışıyorBir dönem carefoursalar da vardı diye biliyorum.Büyük migroslara da bakabilirsiniz.
Ben yanlış reyonlarda geziniyorum sanırım inşallah bulurum :) kurabiyeye çok yakışıyorBir dönem carefoursalar da vardı diye biliyorum.Büyük migroslara da bakabilirsiniz.
Evet maalesef her yerde bulunmuyor.Ben yanlış reyonlarda geziniyorum sanırım inşallah bulurum :) kurabiyeye çok yakışıyor