Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Nevreste Nevreste zeytinyağlılar da salça olur mu olmaz mı :KK62:
Sen hangi taraftasın olur diyen mi,olmaz diyen mi?:KK53:
Zeytinyağlı da olsa ,etli de olsa salçasız yemek solgun duruyor ,bence salçalı olur.Tercih etmeyen koymaz kaynanam gibi.:-)KK da uzun süreden sonra kaynana diyen oldum herhalde ,burada ki hali kv :KK70:

Sen hangi taraftasın olur diyen mi,olmaz diyen mi?:KK53:
Zeytinyağlı da olsa ,etli de olsa salçasız yemek solgun duruyor ,bence salçalı olur.Tercih etmeyen koymaz kaynanam gibi.:-)KK da uzun süreden sonra kaynana diyen oldum herhalde ,burada ki hali kv :KK70:
Olur tabi ki tercih meselesi, dün pikniğe giderken biber dolmasını salçalı zeytinyağı yaptım, gurme teyzeden laf yedim . Cinlerim tepemde yine :KK62:

Olur tabi ki tercih meselesi, dün pikniğe giderken biber dolmasını salçalı zeytinyağı yaptım, gurme teyzeden laf yedim . Cinlerim tepemde yine :KK62:
Salçasız biber dolmasına biber dolması demem ben .Tencereye dizince salçalı sos dökerim. Bence o teyze güzel olduğunu gördüğü için muhalefet olmuştur.Enişteye sorsaydın güzel olmuş mu diye :KK53:Farz mı bu illa zeytinyağlı salçasız olacak diye .Hem ne demişler yemeğin salçalısı makbuldür diye bir söz bile var :KK8:.

X