• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sen hangi taraftasın olur diyen mi,olmaz diyen mi?:KK53:
Zeytinyağlı da olsa ,etli de olsa salçasız yemek solgun duruyor ,bence salçalı olur.Tercih etmeyen koymaz kaynanam gibi.:-)KK da uzun süreden sonra kaynana diyen oldum herhalde ,burada ki hali kv :KK70:
Olur tabi ki tercih meselesi, dün pikniğe giderken biber dolmasını salçalı zeytinyağı yaptım, gurme teyzeden laf yedim . Cinlerim tepemde yine :KK62:

Olur tabi ki tercih meselesi, dün pikniğe giderken biber dolmasını salçalı zeytinyağı yaptım, gurme teyzeden laf yedim . Cinlerim tepemde yine :KK62:
Bizde biber dolmasini salcali zeytinyagli yapariz.salcadan kasit ic harcina koyuyorsun dimi?
Ne varmis ki mis gibide olur vallahi

Salçasız biber dolmasına biber dolması demem ben .Tencereye dizince salçalı sos dökerim. Bence o teyze güzel olduğunu gördüğü için muhalefet olmuştur.Enişteye sorsaydın güzel olmuş mu diye :KK53:Farz mı bu illa zeytinyağlı salçasız olacak diye .Hem ne demişler yemeğin salçalısı makbuldür diye bir söz bile var :KK8:.

Back