Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Ben yanlış reyonlarda geziniyorum sanırım inşallah bulurum :) kurabiyeye çok yakışıyor
Canım Aslında sende bu yağı yapabilirsin bir ara arkadaşımdan öğrenmiştim birkaç defa yaptım.Poğaçalar ve Kurabiyeler İÇİN süper oluyor.Bu yağın özelliği susuz olması.
Margarin veya tereyağını tavada eritin.Sonra serin bir yere bırakın donsun. Tavanın dibinde yani donuk yağın altında birkaç kaşık su oluyor onu dökün ve böylece kendi biskin yağınızı yapmış oluyorsunuz o yağı da poğaçalarınızda kurabiyelerinizde kullanabilirsiniz.

Olur tabi ki tercih meselesi, dün pikniğe giderken biber dolmasını salçalı zeytinyağı yaptım, gurme teyzeden laf yedim . Cinlerim tepemde yine
Misafirim vardı 5 gündür bugün gittiler.Birde öncesinde hazırlık ancak cevap veriyorum.Görmemişim mesajını
Bence tercih meselesi ben kullanıyorum
Yöreden yöreye değişiyor..Ama ben de deynepnaz 'a katılıyorum salçasız yemek olmuyor.Yada salçayı az ekleyip domates ve kırmızı biberi baskın eklerim.Tabi bu her yemeğe uygun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…