Canım Aslında sende bu yağı yapabilirsin bir ara arkadaşımdan öğrenmiştim birkaç defa yaptım.Poğaçalar ve Kurabiyeler İÇİN süper oluyor.Bu yağın özelliği susuz olması.Ben yanlış reyonlarda geziniyorum sanırım inşallah bulurum :) kurabiyeye çok yakışıyor
Açılsa bu saate kadar açılırdı sankiBugün yeni aya geçtik. Acaba yeni yarışmanın da müjdesini alır mıyız?
Misafirim vardı 5 gündür bugün gittiler.Birde öncesinde hazırlık ancak cevap veriyorum.Görmemişim mesajınıOlur tabi ki tercih meselesi, dün pikniğe giderken biber dolmasını salçalı zeytinyağı yaptım, gurme teyzeden laf yedim . Cinlerim tepemde yine
A101 'de var canımHanımlar hani şu eskiden kullanılan vita yağlardan varya, hiçbir yerde bulamıyorum var mı satın alabileceğim bir market ? :)
Aynen canım kurabiyelere çok yakışıyor.Özellikle un kurabiyesi için arada ben de alıyorumBen yanlış reyonlarda geziniyorum sanırım inşallah bulurum :) kurabiyeye çok yakışıyor
Hiç denk gelmedim oysaki sık sık giderim acaba ben mi fark etmedim ya da ambalajı mı değişik dikkatimi çekmemiş olabilirA101 'de var canım
Yoğurt,margarin ve tereyağı olan dolapta var canımHiç denk gelmedim oysaki sık sık giderim acaba ben mi fark etmedim ya da ambalajı mı değişik dikkatimi çekmemiş olabilir
Kazen ne zaman isterse o zaman başlarNevroş kız acsaniza konuyu
Bende enginar yapardımZeytinyağlılar olsa keşke
Acayip tarifler gelir eminim
Hem hafif hem lezzetli
Bende çok severimBende enginar yapardım
Enginar var mi ki pazarda luniiBende enginar yapardım
Pazarda bitti diye biliyorum, benim dondurucuda bir sürü varEnginar var mi ki pazarda lunii