Yiyin yiyin mantı da yiyin. Ölünce zaten yemek yiyemez kemik kalır en zayifiniz ben olurum. Diğer taraftan size tombikler derim gülerim
Sorsam şimdi 60 bile değilsindirAy kilo demeyin ya beni çok bunalıma sokuyorlar daha 40ım çıkmadan başladılar kilolusun demeye
Vallahi değilimSorsam şimdi 60 bile değilsindir
Piiii sana ,zayıf olup ta böyle şikayet edenleri ne yapmalı bilmemVallahi değilim58 im ama benim akrabaların hepsi zayıf şanssızlığım orda Rahat rahat şişkosun kilolusun diyebiliyorlar
Yemelerinde sorun yok ki genetik anne tarafım incecik yaşı büyük olanlarımız da öyle.Piiii sana ,zayıf olup ta böyle şikayet edenleri ne yapmalı bilmem
O zaman Onlara kilo aldır ,kek börek yap çağır
58 miAy kilo demeyin ya beni çok bunalıma sokuyorlar daha 40ım çıkmadan başladılar kilolusun demeye
Oh ne güzel demişim
Ah o göbek yok mu o göbekYemelerinde sorun yok ki genetik anne tarafım incecik yaşı büyük olanlarımız da öyle.
Öyle diyorsun da zayıflık kusur gösteriyor :) Kilolu olsan göbek göze batmaz, zayıfken batıyor
1.6358 mi160 ın altında boyun yoksa kürekle kovalarım seni
Oh ne güzel demişimherkes sen mi aus ablama desen bile yemez, yemeye bahane arayan deynep
Evet ya azmine hayranım Aus'un58 mi160 ın altında boyun yoksa kürekle kovalarım seni
Oh ne güzel demişimherkes sen mi aus ablama desen bile yemez, yemeye bahane arayan deynep
İçine pul biber mi ekleyeceksin? Annem sürekli yiyor onu, çok dikkat etmedim ama yemekten önceydi sanırımAh o göbek yok mu o göbek
Zayıtta da kötü duruyor ,kilolu da da
Ben de yoğurt kürüne başlayayım diyorum göbek için
Hihihihihi senden uzunum1.63
İstanbul'da sel var ya Habertürk 160 ın altında olanlar dışarı çıkmasın demişBu nasıl eziklemedir arkadaş
Ohh ne güzel yağmur yağıyor romantik romantik sefamız olsun1.63
İstanbul'da sel var ya Habertürk 160 ın altında olanlar dışarı çıkmasın demişBu nasıl eziklemedir arkadaş
Sizin sel bize kasvet yaptı sanırım, hava içimi baydıOhh ne güzel yağmur yağıyor romantik romantik sefamız olsun
Yağmur ,çay ,KK iyi gidiyor
Gerçekten öyle mi demişler3 cm ile yırttım o zaman
Evet ,yarım da limon sıkıp,göbek için mi yiyor ?İçine pul biber mi ekleyeceksin? Annem sürekli yiyor onu, çok dikkat etmedim ama yemekten önceydi sanırım
Verirsin verirsinHihihihihi senden uzunum, senden tombiğim
Bulgur pilavı da çok süt yapıyorVerirsin verirsinBen diyet yapamıyorum sizin gibi, şekerden vazgeçemeyeceğim için diyete bulaşmıyorum hiç, zaten fırsat bu fırsat tatlı süt yapıyor diye gidip gelip tatlı yiyorum
Havuzumuz spor salonumuz var onlara inerim diyordum ama şuan mümkün değil, ben inebilecek duruma gelene kadar sen beni geçersin
Ensonhaber iftira atmıyorsa öyle demişlerOhh ne güzel yağmur yağıyor romantik romantik sefamız olsun
Yağmur ,çay ,KK iyi gidiyor
Gerçekten öyle mi demişler3 cm ile yırttım o zaman
Bulgur pilavı gerçekten çok güzel süt yapıyor, Suyu Hava serinledi diye çok içmiyorum şuan ama ilk zamanlar içim yanıyordu felaket su tüketiyordum.Bulgur pilavı da çok süt yapıyor
Aslında talı süt yapmıyor,su içirttiği için su yapıyor diyorlar,suyu çok iç.
Sütünü pompa ile sağıyorsun değil mi?O günler geldi aklıma
Bizde yok havuz spor salonu, sıradan binayizVerirsin verirsinBen diyet yapamıyorum sizin gibi, şekerden vazgeçemeyeceğim için diyete bulaşmıyorum hiç, zaten fırsat bu fırsat tatlı süt yapıyor diye gidip gelip tatlı yiyorum
Havuzumuz spor salonumuz var onlara inerim diyordum ama şuan mümkün değil, ben inebilecek duruma gelene kadar sen beni geçersin
Gel bize :) Aman sanki bizde varda havuzdan çıkmıyoruz, yerini bile bilmiyorumBizde yok havuz spor salonu, sıradan binayiz