Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Yemelerinde sorun yok ki genetik anne tarafım incecik yaşı büyük olanlarımız da öyle.
Öyle diyorsun da zayıflık kusur gösteriyor :) Kilolu olsan göbek göze batmaz, zayıfken batıyor
Ah o göbek yok mu o göbek
Zayıtta da kötü duruyor ,kilolu da da
Ben de yoğurt kürüne başlayayım diyorum göbek için

Hihihihihi senden uzunum, senden tombiğim
Verirsin verirsin Ben diyet yapamıyorum sizin gibi, şekerden vazgeçemeyeceğim için diyete bulaşmıyorum hiç, zaten fırsat bu fırsat tatlı süt yapıyor diye gidip gelip tatlı yiyorum
Havuzumuz spor salonumuz var onlara inerim diyordum ama şuan mümkün değil, ben inebilecek duruma gelene kadar sen beni geçersin

Bulgur pilavı da çok süt yapıyor
Aslında talı süt yapmıyor,su içirttiği için su yapıyor diyorlar,suyu çok iç.
Sütünü pompa ile sağıyorsun değil mi?O günler geldi aklıma

Ohh ne güzel yağmur yağıyor romantik romantik sefamız olsun
Yağmur ,çay ,KK iyi gidiyor
Gerçekten öyle mi demişler 3 cm ile yırttım o zaman
Ensonhaber iftira atmıyorsa öyle demişler Hastane yolu nasıl acaba? Gop tarafında değilsin demi? İnşallah yolda kalmayız, giderken kalmayalım da dönerken kalabiliriz oğlum bekler
Gece site yönetimi mesaj atmıştı fırtına uyarısı yapıyorlardı, bazı haberlerde hazırlıksız yakalanma diyorlar ama daha nasıl haber vereceklerdi acaba, haberler, site yönetimleri, hepsi uyarmış işte.

Bulgur pilavı da çok süt yapıyor
Aslında talı süt yapmıyor,su içirttiği için su yapıyor diyorlar,suyu çok iç.
Sütünü pompa ile sağıyorsun değil mi?O günler geldi aklıma
Bulgur pilavı gerçekten çok güzel süt yapıyor, Suyu Hava serinledi diye çok içmiyorum şuan ama ilk zamanlar içim yanıyordu felaket su tüketiyordum.
Makinayla sağıyorum, sen emzirmeye geçince yara oldu mu meme ucu? Pompayla alışıp yara olmuyor mu yoksa?

Bizde yok havuz spor salonu, sıradan binayiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…