Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

wuuoww bukadar çabuk olacağını tahmın etmemiştim kaptanınız benı bulabılrmıki şimdi buraya yazmaya utandım kılomu :KK17:
kızlar çok uykum geldi ben yatıyorum, üstelikte açlıktan midem sırtıma yapıştı
byeeeeeeeeee:KK3:

yazdığım linke tıkla o topiğe gel kaptan yardımcısıyım ben oraya yaz canım :)

eeeeeeee benmiiiiii kem küm ık mıkk :KK53::KK53::KK53:
yokk ben almayım alanada mani olmayım:KK24:
ben çok güzel yerim gurme olayım ben evet evet gurmeniz ben olayımm:KK52::KK52::KK39:

ay şu gurme kelımesını duyunca aklıma dırek şu basbayat espri geliyor sonradan gurme :KK1::KK1::KK1: bi serinlik geldimi :KK30::KK8:

akışta çıkıyoya nevoş şunu şunu yazdı dıye hep yemeğe yazıyon işte orda gördüm :KK17::KK17::KK55:
Yemek edisiyim ben:KK9:Birde ilgi alanım bu başka birşeye bakamıyorum:KK1:
eeeeeeee benmiiiiii kem küm ık mıkk :KK53::KK53::KK53:
yokk ben almayım alanada mani olmayım:KK24:
ben çok güzel yerim gurme olayım ben evet evet gurmeniz ben olayımm:KK52::KK52::KK39:
Tamam ama tatlarına bakmak yok:KK20::KK9::KK9:Sadece bakacaksın:KK52:

jaledaaam:KK52::KK52: nasılsın şekerım? uzun zaman oldu görüşemedık.ben seni diyette bekliyodum sen burda yemek işlerıne girmişsin yine :KK19::KK19:
Benim peşimi bırakamıyor ki senin peşine düşsün:KK9::KK9:Benim gibi aklı fikri yemek:KK9:Sonra sana beraber kol kola geleceğiz:KK52:

Benim peşimi bırakamıyor ki senin peşine düşsün:KK9::KK9:Benim gibi aklı fikri yemek:KK9:Sonra sana beraber kol kola geleceğiz:KK52:

Müşterimin aklını çelen sensın demek :KK23::KK23::KK23:ee oda haklı yemekmi dersen diyetmi yemek işi daha keyifli tabıkı :KK31:aman çok geç kalmadan gelın bari sonra iş işten geçmiş olmasın :KK51:

Biz kışa formda girmek istiyoruz:KK53::KK9:Hayırlı akşamlar:KK3:

Doğru sizde haklısınız kalın kazakların ,mantoların içinde yagların taşmaması gerekıyor:KK1::KK1:ama biz yaz kış heppp formdayız :KK8:sizide beklerız canım:KK19:hayırlı akşamlar :KK19::KK19:

X