Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Sevgili Kazen cok cok tesekkur ederim..

Hepside gercekten cok guzel ve zevkle secilmis hediyeler..Gunde 3-5 kez yaptigim bol kopuklu turk kahvemi icerken ve yaninda cikolatali kekimle Turkiye' yi ve hergun yaptigim yemeklerime baharat eklerken de sizi hatirlayacagim.artik kahvemde,kekimde,yemeklerimde daha bir lezzetli olacak emin olun.Herkese sonsuz tesekkurler ve sevgiler ....

güle güle kullan kız pasta tabağına bayıldım en çok onu beğendim hatta
vay anamm ambalajlar bilem kadınlar kulübü yazıyore ben de hediye istiyorum mesela msj sayısı 10.000 geçene de hediye gönderilsin haha

ben de çok beğendim, gören herkesin hoşuna gitti, cidden çok şık
sen de yarışmaya katıl, sen de kazan kuzum

Hediyelerin çok şık Lisabella;
iyi günlerinde kullan canım,baharatlığına bittim.
Kazen gerçekten inanılmaz zevkli

Cok tesekkur ederim Elossa cigimbende cok ama cok begendimKeyifle kullanacagim her bir parcayi

Ah canım benim ne de çok düşünürmüş arkadaşını

dusunurum tabii,arkadas dedigin bugunler icin degilmiyada daha iyi bir fikrim var kazandiklarini hayir kurumuna bagislarsin

Son düzenleme:
dusunurum tabii,arkadas dedigin bugunler icin degilmiyada daha iyi bir fikrim var kazandiklarini hayir kurumuna bagislarsin

2 tabakla hayir kurumuna ne kadar katkıda buluna bilirim bilmem ama ihtiyaç sahibi mesela ceyizinde eksiği falan olan biri de olabilir
Ay kazandım kaldı hediyesi

Son düzenleme:
2 tabakla hayir kurumuna ne kadar katkıda buluna bilirim bilmem ama ihtiyaç sahibi mesela ceyizinde eksiği falan olan biri de olabilir
Ay kazandım kaldı hediyesi
hayirin buyugu kucugu olmaz,hayir hayirdirneyse sen kazanda kategorinin birinde hediyeleri verecek yer cok bulunur

Merhaba
Et kategorisi sonucunda aldığım hediyelerimi sizinle paylaşmak istiyorumEmeği katkısı geçen herkese çok teşekkür ederim
kadınlar Kulübü ve Sevgili Kazen'e çok teşekkür ederim...
Hayırlı günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…