Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Eki Görüntüle 655581 Eki Görüntüle 655582 Eki Görüntüle 655583

2 hediye Lisabella'ya Türkiye'yi hatırlatsın diye baharatlık ise kendi zevkime göre aldığım bir hediyedir....

Güle güle kullansın : )

Sevgili Kazen cok cok tesekkur ederim..:KK16:

Hepside gercekten cok guzel ve zevkle secilmis hediyeler..Gunde 3-5 kez yaptigim bol kopuklu turk kahvemi icerken ve yaninda cikolatali kekimle Turkiye' yi ve hergun yaptigim yemeklerime baharat eklerken de sizi hatirlayacagim.artik kahvemde,kekimde,yemeklerimde daha bir lezzetli olacak emin olun.:KK34:Herkese sonsuz tesekkurler ve sevgiler .... :KK16::KK16:

Eki Görüntüle 644653 Eki Görüntüle 644654

kazen'in ince zevkiyle benim için seçtiği hediyeler
hepsi birbirinden güzeller
keyifle kullanıcam hepsini.
birazdan kahve keyfimi kahve makinamla yapıcam
bu hediyeleri kazanmamı sağlayıp beni oylarıyla destekleyen arkadaşlarıma
ve kazen'e sonsuz teşekkür ederim.:KK16:

Eki Görüntüle 644655

bu da kahve makinamla yaptığım bol köpüklü, mis kokulu keyif kahvem.:KK14:
makinayı çok beğendim. sanki cezvede pişer gibi ağır ağır pişti.
makinada pişen kahve genelde birden kaynadığı için çiğ kalır telvesi
ama homend kahve makinasında böyle bir sorun yok, gayet başarılı.
kendisini mutfağımın yeni gözdesi ilan ediyorum:KK1:
güle güle kullan kız pasta tabağına bayıldım en çok onu beğendim hatta
vay anamm ambalajlar bilem kadınlar kulübü yazıyore ben de hediye istiyorum mesela msj sayısı 10.000 geçene de hediye gönderilsin haha:KK9::KK9:

güle güle kullan kız pasta tabağına bayıldım en çok onu beğendim hatta
vay anamm ambalajlar bilem kadınlar kulübü yazıyore ben de hediye istiyorum mesela msj sayısı 10.000 geçene de hediye gönderilsin haha:KK9::KK9:

ben de çok beğendim, gören herkesin hoşuna gitti, cidden çok şık
sen de yarışmaya katıl, sen de kazan kuzum:KK34:

Hediyelerin çok şık Lisabella;
iyi günlerinde kullan canım,baharatlığına bittim.:KK16:
Kazen gerçekten inanılmaz zevkli:KK34:

Cok tesekkur ederim Elossa cigim:KK16:bende cok ama cok begendim:KK9:Keyifle kullanacagim her bir parcayi:KK16:

Ah canım benim ne de çok düşünürmüş arkadaşını:KK53::KK53:

dusunurum tabii,arkadas dedigin bugunler icin degilmi:KK23::KK23::KK23:yada daha iyi bir fikrim var kazandiklarini hayir kurumuna bagislarsin :KK16::KK19:

Son düzenleme:
dusunurum tabii,arkadas dedigin bugunler icin degilmi:KK23::KK23::KK23:yada daha iyi bir fikrim var kazandiklarini hayir kurumuna bagislarsin :KK16::KK19:

2 tabakla hayir kurumuna ne kadar katkıda buluna bilirim bilmem ama ihtiyaç sahibi mesela ceyizinde eksiği falan olan biri de olabilir:KK16:
Ay kazandım kaldı hediyesi:KK9:

Son düzenleme:
2 tabakla hayir kurumuna ne kadar katkıda buluna bilirim bilmem ama ihtiyaç sahibi mesela ceyizinde eksiği falan olan biri de olabilir:KK16:
Ay kazandım kaldı hediyesi:KK9:
hayirin buyugu kucugu olmaz,hayir hayirdir:KK23:neyse sen kazanda kategorinin birinde hediyeleri verecek yer cok bulunur :KK19:

Merhaba:KK3:
Et kategorisi sonucunda aldığım hediyelerimi sizinle paylaşmak istiyorum:KK16:Emeği katkısı geçen herkese çok teşekkür ederim:KK16:
kadınlar Kulübü ve Sevgili Kazen'e çok teşekkür ederim...:KK16::KK16::KK16:
Hayırlı günler:KK54::KK54::KK54:

X