- 28 Temmuz 2015
- 5.930
- 7.189
Bakseeennn bu beni tenhalarda menhalarda aldatiyomu diyonOyunu çorbaya verecek Birlikte çorba içeceğiz Denas14__
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakseeennn bu beni tenhalarda menhalarda aldatiyomu diyonOyunu çorbaya verecek Birlikte çorba içeceğiz Denas14__
Yok @Denas14_tatli pasta com sever biz pasta yapcaz birlikte hem kızinin dogum gunu pastasi icinde bir sürü fikir almis olursun yada dogum gununi beklemeye gerek yok yurumeyi ogrenince taytay partisi icinde pasta fikri alirsinbak ne kadar seni dusunuyorumOyunu çorbaya verecek Birlikte çorba içeceğiz Denas14__
Oda pastacı bizim çorbaya taş koyarNevreste Kakaoyu çağırmasamıydım acaba,o kesin pastalara verir oyunu,kendi ipimizi mi çektim acaba
Sende gel beraber çorba içelimBakseeennn bu beni tenhalarda menhalarda aldatiyomu diyon
Tatlı üstüne tatlı olmasın diye çorbalara oy verdim
Sonradan çark etti bende ama olsun,yabancı değil o,bu seferlik bizim için çorbalara verir oyunu,değilmi Kakao ve BenOda pastacı bizim çorbaya taş koyar
Kakao ve Ben gel canim gellllllll pasta yapak beraber yoksa corba yapcak bu kizlar bu sicaktaOda pastacı bizim çorbaya taş koyar
Kakao bizi kırmazSonradan çark etti bende ama olsun,yabancı değil o,bu seferlik bizim için çorbalara verir oyunu,değilmi Kakao ve Ben
Sen hangi ülkede yaşıyorsunBizim ülkede hala bahar ayındayızKakao ve Ben gel canim gellllllll pasta yapak beraber yoksa corba yapcak bu kizlar bu sicakta
Ciksyuk olmaz..ben corba sevmiyom bikerepasta yiyicimm benSende gel beraber çorba içelim
Bende senin gibi düşündüm canım,aynen tatlı üstüne tatlı olmasın dedim,sütlü tatlılara da bayılırım ama bir daha ki sefer mezeler olsa ne güzel olur,şimdiden subliminal mesaj veriyorum ki alttan alttan,bir daha ki sefere ona oy atın,her lafın başına sonuna meze ekliycem artıkTatlı üstüne tatlı olmasın diye çorbalara oy verdim
Zaten pasta yerine önümüz yaz, sütlü tatlı daha güzel olurdu
Mayista kaynar ülke merak etme canimSen hangi ülkede yaşıyorsunBizim ülkede hala bahar ayındayız
Ben içiciyim sadece
Bize pasta yapacaksan kabul ediyorumCiksyuk olmaz..ben corba sevmiyom bikerepasta yiyicimm ben
Evet mezeler güzel olurBende senin gibi düşündüm canım,aynen tatlı üstüne tatlı olmasın dedim,sütlü tatlılara da bayılırım ama bir daha ki sefer mezeler olsa ne güzel olur,şimdiden subliminal mesaj veriyorum ki alttan alttan,bir daha ki sefere ona oy atın,her lafın başına sonuna meze ekliycem artık
Ohh mis gibi kat kat pastalarCiksyuk olmaz..ben corba sevmiyom bikerepasta yiyicimm ben
Ben Güneydoğu'dayım burası bile Temmuz'da çok sıcak oluyorMayista kaynar ülke merak etme canim
Tamam mezelerde olabilirBen tatlı üstüne tatlı olmasın diye uğraşıyorumBende senin gibi düşündüm canım,aynen tatlı üstüne tatlı olmasın dedim,sütlü tatlılara da bayılırım ama bir daha ki sefer mezeler olsa ne güzel olur,şimdiden subliminal mesaj veriyorum ki alttan alttan,bir daha ki sefere ona oy atın,her lafın başına sonuna meze ekliycem artık