- 16 Ağustos 2010
- 293.133
- 603.106
- 43
Sende katılacaksan evet varSizde çorba dediyseniz yarışmaya katılacaksınız demektir,oy verenlerin yarışmaya katılma gibi bir zorunluluğu var değil mi Nevreste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende katılacaksan evet varSizde çorba dediyseniz yarışmaya katılacaksınız demektir,oy verenlerin yarışmaya katılma gibi bir zorunluluğu var değil mi Nevreste
Eses07
@marilyn monroe
@nameaver
@bibibella
@suna2222
@tantanis
@ladymore
@shot
@Surrender
@chess
@sephooraa
@huzunguz
@pinkpin
@kevsersoylu
@toprakkahve
Yeni kategoriyi hep beraber secelim mi arkadaslar
Çorbalar atağa geçmiş
Benim pasta bedduası işe yaradı galibaÇorbalar atağa geçmiş
Eses'cim teşekkür ederimÇorba ya verdim oyumu
Evet beddua süper olmuştuBenim pasta bedduası işe yaradı galiba
Estagfrllah canim Senin yansimandir gordugun guzellikler arkadasim
Rica ederim canım ❤❤❤Eses'cim teşekkür ederim
Ya iste bilip bilmeden corbalari secersen sonra boyle kalirsinKizz allah seni ne yapmasinbeni cagirdin bende geldim oy kullandim,sincik yarismaya katilma sarti varmis ya bilmiyodumnasil bi yarisma kiz bu?
Corba bilmeden oyunu corbalarami verdinbari pastalara vereydin yapardin bi fransiz pastasi en guzelinden 1.ligi kapardin naptin be kuzumMutfakla hasir nesirimde guzelimben yurt disindayim ama oluyomuki?ahh @talhayasir yaktin benibide pek cesit corbada bilmiyorum enemmmm
Senin yuzunden anacimmne halt edecel simdi benCorba bilmeden oyunu corbalarami verdinbari pastalara vereydin yapardin bi fransiz pastasi en guzelinden 1.ligi kapardin naptin be kuzum
Fransiz pastasi yapacanSenin yuzunden anacimmne halt edecel simdi ben
Iyide anacim corbalar onde gidiyopasta cikarsa yirtarim ben pastaya oy vermedim nasilsaFransiz pastasi yapacan
Farketmez corbada ciksa pastada ciksa sen bi fransiz pastasi yapacaksin ille yarisma olmasimi lazim hos bize yedirirsinIyide anacim corbalar onde gidiyopasta cikarsa yirtarim ben pastaya oy vermedim nasilsa
Hee olar yaparim kizz fransiz pastasi size gurban olsunsoyle bir tarte au pommes yaparim sizeFarketmez corbada ciksa pastada ciksa sen bi fransiz pastasi yapacaksin ille yarisma olmasimi lazim hos bize yedirirsin
Haaeeh iste söyle de midemiz bayram etsin bak nede guzel ismi varmis pastaninHee olar yaparim kizz fransiz pastasi size gurban olsunsoyle bir tarte au pommes yaparim size
Yânliz bu tam olarak pasta sayilmazelmali tart cicimHaaeeh iste söyle de midemiz bayram etsin bak nede guzel ismi varmis pastanin