- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.625
Ben bastırıyorum Nevoş,sanki ikna olacak gibi,sen arkadan beni destekle,aynen böyle devamGörmediğim için birşey diyemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bastırıyorum Nevoş,sanki ikna olacak gibi,sen arkadan beni destekle,aynen böyle devamGörmediğim için birşey diyemiyorum
Tamam canım kategori başlasın yakasını bırakmayızBen bastırıyorum Nevoş,sanki ikna olacak gibi,sen arkadan beni destekle,aynen böyle devam
Yok canim ramazandan sonra artik uzun bi sureligine Kkye giremiycem o yuzden ısrar edoyordum simdi pastayi yapsamda yukleyemem ama saglik olsunO zaman sen şimdiden yap çek,pastalar çıkınca sadece fotoları yükler,içeriği yazarsın
Ben pasta yapmiyom daha cok yeme kismiyla ilgileniyorumtart yapicam ben elmali onu yerikBize pasta yapacaksan kabul ediyorum
Aynen sekerimOhh mis gibi kat kat pastalar
Pasta yapmayacaksan niye bizim çorba yapmamıza mani oluyorsunBen pasta yapmiyom daha cok yeme kismiyla ilgileniyorumtart yapicam ben elmali onu yerik
Pastayi @talhayasir yapicak ben yiyecemondan dediydimben icmiyorum icenede yapana mani olamam canimPasta yapmayacaksan niye bizim çorba yapmamıza mani oluyorsun
Sütlü tatlı olablrr@Eses07
@marilyn monroe
@nameaver
@bibibella
@suna2222
@tantanis
@ladymore
@shot
@Surrender
@chess
@sephooraa
huzunguz
@pinkpin
@kevsersoylu
@toprakkahve
Yeni kategoriyi hep beraber secelim mi arkadaslar
Tamam çorbaya veriyorum unutma sözünüOyunu çorbaya verecek Birlikte çorba içeceğiz Denas14__
Heee Denas14__ da fransiz kalacak
Tamam çorbaya veriyorum unutma sözünü
İnşaallah canım
İkisi çok farklı kategoriler canımAslinda sutlu tatlilar ve pastalar olarak oyları birlestirsek birinci oluruzda corbacilari uzmek istemiyoruz nasil olsa pastanin kremasindada süt var haksiz miyim Nevreste cim
Biliyorum saka yaptim zatenİkisi çok farklı kategoriler canım