Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canim icin corbalari hararet bassin sonrahıh hicte karismiyom dahaBen Güneydoğu'dayım burası bile Temmuz'da çok sıcak oluyor
Aynen Aus'cum bende öyle düşünüyorumBize destek olunÇorba iyidir ya .
Ramazan öncesi farklı çorba tarifleri iyi olur hem .
Sadece 1 gün çeceğiz ondan birşey olmazTamam canim icin corbalari hararet bassin sonrahıh hicte karismiyom daha
Onu bir geçeceksin,hepimiz içiciyiz,bir taraftanda yapıcıyız.Hadi amaaa ben senin elinin marifetini görmeyi çok istiyorum,sağda solda mutfaktaki ustalığını konuşuyorsun ama.Hadi sen de gel,korkma hiç acımıycakBen içiciyim sadece
Tatlı sıcakta ödem ve kilo yapar, sonra selülit yaparTamam mezelerde olabilirBen tatlı üstüne tatlı olmasın diye uğraşıyorum
Sen benim yapacagim pastadan korkuyosun halbuki KKyi cok yukseklere tasicakti pastamSadece 1 gün çeceğiz ondan birşey olmaz
Aaa kuru iftiraya bak Onu bir geçeceksin,hepimiz içiciyiz,bir taraftanda yapıcıyız.Hadi amaaa ben senin elinin marifetini görmeyi çok istiyorum,sağda solda mutfaktaki ustalığını konuşuyorsun ama.Hadi sen de gel,korkma hiç acımıycak
mezeler...(gizli mesajımı da çaktırmadan vereyim)
Aynen canım ondan sonra Ramazan ayına giriyoruz,çorba tarifleri iyi olacakSağolasınTatlı sıcakta ödem ve kilo yapar, sonra selülit yapar
Bu arada pasta konusunda fena sayılmam, süs püs garantisi vermem ama lezzet garantisi veririm
Çorba alternatifi senin ramazan menülerinde güzel olur dediydim, ondan şeyettiydim
Tamam daha sonraki kategorilerde o pastayı bekliyorumSen benim yapacagim pastadan korkuyosun halbuki KKyi cok yukseklere tasicakti pastam
Koskoca kadın yalan mı söylüyorÇok becerikliymişsin,ben yaparsam herkes dağılır diyormuşsunBende ne yazdımAaa kuru iftiraya bak 
nerde konuşmuşum aceba
Ama bu ay yapmak istiyodum ya sonraki aylar musait olamicamTamam daha sonraki kategorilerde o pastayı bekliyorum
Valla onu bunu bilmem ben,gözlerimle okudum ,et yemeklerinde üstüme tanımam,hele çorbalar çerez benim için heheyy be demişsin.Gel hadi nazlanamaAaa kuru iftiraya bak 
nerde konuşmuşum aceba
Şu yazdığına ben inanmadım sen inandın mıKoskoca kadın yalan mı söylüyorÇok becerikliymişsin,ben yaparsam herkes dağılır diyormuşsunBende ne yazdım
Tamam sen yap resimleri sakla yarışma başlayınca eklersinAma bu ay yapmak istiyodum ya sonraki aylar musait olamicam
O zaman sen şimdiden yap çek,pastalar çıkınca sadece fotoları yükler,içeriği yazarsınAma bu ay yapmak istiyodum ya sonraki aylar musait olamicam
Görmediğim için birşey diyemiyorumŞu yazdığına ben inanmadım sen inandın mı
Kafamız aynı çalışıyorO zaman sen şimdiden yap çek,pastalar çıkınca sadece fotoları yükler,içeriği yazarsın
He valla inanır gibi oldum sankiŞu yazdığına ben inanmadım sen inandın mı
AynenKafamız aynı çalışıyor