Niye soyluyosunYânliz bu tam olarak pasta sayilmazelmali tart cicim
Banada yiyebilirsin gibi geliyoama simdi yasta onemli,en fazla 30 una kadar hunharca yiyebilusun sonra virmesi cok zor oluyo diyim ben sana yinede dikkat et bacim
Ben inanmadığım bir şeyi söylemem canım.
Öylesin diyorsam öylesindir.
Bundan öncekinde çorbalar demiştim,tatlı olsun diye ısrar ettiniz tatlıya oy verdim.Şimdi de gıcıklık değil mi,oklovayı ,merdaneyi elime almışken el açması börekler diyorum. Sonradan fikrimi değiştirebilirim.
Beni kistiramassin cicimEtiketledigim tum arkidisler corbaya oy verdiZalımın kizlari
Corba diyen tum arkadaslarin yakasindayim ,katilmayani tenhada kistiririm
Canuuumm Sende o adi degisik turtani yap biz pasta sanir birinci yapariz seni kuzumBeni kistiramassin cicimben degistim oyumu pastaya virdim @talhayasir prensesi icin
Yok kız et yemeklerine kullandımHeee anladimm sîncikneye kullandin oyunu sen?pasta deme yolarim seni ben corba dedim
Et yemekleri dedim ama bakalımNeye verdin oyunu canım
Hayirlisi olsun canimEt yemekleri dedim ama bakalım
Beraber çorba içmeye gidelim miEt yemekleri dedim ama bakalım
Büyük bir zevkle NevoşumBeraber çorba içmeye gidelim mi
Vayy et obur vayyYok kız et yemeklerine kullandım
Yuk ciks olmazzCanuuumm Sende o adi degisik turtani yap biz pasta sanir birinci yapariz seni kuzum
Oyunu çorbaya verecekVayy et obur vayydegis oyunu balim pastaya ver benim mekana gel anlasirik senlee
Nanecim bize fransiz pasta yapacakVayy et obur vayydegis oyunu balim pastaya ver benim mekana gel anlasirik senlee