Valla yaasu pasta tatli diyenler yazin gobisleriyle gurur duyarlar artik
Himmm yemegin salcalisi,kadinin kalcalisi diyonuz yaaniiYok canim ,biz balik etliyiz
Evet fena çarpıyor meret
Himmm yemegin salcalisi,kadinin kalcalisi diyonuz yaanii
Hicte bilem pasta yiyip fit gircez bu yazaValla yaasu pasta tatli diyenler yazin gobisleriyle gurur duyarlar artik
Banada yiyebilirsin gibi geliyoİvit
Hem fazla bi kilom yok1,68 - 57 iki cocuk annesi bi kadina gore iyi sanki Pasta yiyebilirim gibime geliyor
Pasta yiyerek fit girilecek yazaHicte bilem pasta yiyip fit gircez bu yaza
Bende corba didimo piti piti karamela sepeti,terazi lastik jimnastik,bizbize geldik bitlendik.Çorbalar çıktı,oyumu çorbalardan yana kullanıyorumama bir daha ki sefere mezeler olsun yaaa
Tadimlik yer kalanini aileye yediririz ne sandın tatli yiyerek 10 kilo verdim benPasta yiyerek fit girilecek yazapeeesss helal olsunnn valla
Sizde çorba dediyseniz yarışmaya katılacaksınız demektir,oy verenlerin yarışmaya katılma gibi bir zorunluluğu var değil miBende corba didimpastacilar catlasinn
Hadi yaa ben bilmiyordum :/ben yarismaya katilmiyacaktim ki...arkadas etiketledi geldim oy kullandim sadeceSizde çorba dediyseniz yarışmaya katılacaksınız demektir,oy verenlerin yarışmaya katılma gibi bir zorunluluğu var değil miNevreste
Kizz allah seni ne yapmasinTadimlik yer kalanini aileye yediririz ne sandın tatli yiyerek 10 kilo verdim ben
Artık kullandınız iş işten geçti yarışmaya katılacaksınız,hem isminizden dolayı mutfakla haşır neşir olduğunuz da belli,biz size yarışmaya nasıl katılacğınızı öğretiriz üzülmeyinHadi yaa ben bilmiyordum :/ben yarismaya katilmiyacaktim ki...arkadas etiketledi geldim oy kullandim sadeceiyide ben nasil bi yarismadir onu bile bilmiyorum ama yaa
Mutfakla hasir nesirimde guzelimArtık kullandınız iş işten geçti yarışmaya katılacaksınız,hem isminizden dolayı mutfakla haşır neşir olduğunuz da belli,biz size yarışmaya nasıl katılacğınızı öğretiriz üzülmeyinNevreste buralarda değilsin sanırım ama yokluğunda sana yeni bir kurban buldum