Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gell geel pastaya geelOyumu cogunluga vercem didiydim...Pastalar cogunlukta Nur pastaya kacar
Anaa ben corba dediydimtekrar oy kullanabirmiyim acepherkeste tatli demis ya nasil diyettesiniz ya siz@Mazef
@zey-mur
@kanadali35
naneelimoonn
@NIKITA
@manolya1458
Kızlar yeni kategoriyi oylarinizla seçin. Pasta yapalim tatli tatli konusalim diyorum
Hani sen diyet yapiyodun kizgelsin pastalar gitsin serbetli tatlilar ohhhGell geel pastaya geel
Sefiyom seni kiz
Oyunu degistirebilirsin canim oyunu degistir butonu var anketin altindabiz diyetliler yemeyip ev halkina yediriyoruzpastalar CANDIRAnaa ben corba dediydimtekrar oy kullanabirmiyim acepherkeste tatli demis ya nasil diyettesiniz ya siz
Ben sadece tadina bakiyorum seker diyetindeyim diyet bitince yaparim pastami az kaldi zatenHani sen diyet yapiyodun kizgelsin pastalar gitsin serbetli tatlilar ohhh
Ohh ohh yap kuzum yapellerine saglik olsun:)Ben sadece tadina bakiyorum seker diyetindeyim diyet bitince yaparim pastami az kaldi zaten
Evet fena çarpıyor meretAyran mi iciyon canim
Ben kullandım balımDenas14__ gell balim ziyafete geeelll
Sagol caniiimmmsende katilsana bu yarismayaOhh ohh yap kuzum yapellerine saglik olsun:)
Neye verdin oyunu canımBen kullandım balım
Neyi kullandin kizz anlamadim bu yemen bolumunde yeniyim ben balim valla kim ne yapmis ne yapiyor bilmiyorumkiyemek var cok kavga var kac hesabiBen kullandım balım
Aaminn kizzz lop lop yag olsunnn basenleriiii ben corba dedim millet pasta demis yaaPasta diyenler inşallah her tarafınız, lıpır lıpır yağ olsun, basenleriniz yağ dolsun, göbekleriniz sarksın, ocağınıza pastalar yağsın
Yaz geldi yahu, yiyip yiyip talıyı ödem mi yapalım Muhalefetin beddualısı deneyelim dedim bideAaminn kizzz lop lop yag olsunnn basenleriiii ben corba dedim millet pasta demis yaa
Heee anladimm sîncikneye kullandin oyunu sen?pasta deme yolarim seniben corba dedimBen kullandım balım
Valla yaasu pasta tatli diyenler yazin gobisleriyle gurur duyarlar artikYaz geldi yahu, yiyip yiyip talıyı ödem mi yapalım Muhalefetin beddualısı deneyelim dedim bide
Ben de seni sfiyom kız.
Kk'nın en hamarat, en tatlı dilli, en vefası bol üyesi