Gell geel pastaya geelOyumu cogunluga vercem didiydim...Pastalar cogunluktaNur pastaya kacar
Anaa ben corba dediydim@Mazef
@zey-mur
@kanadali35
naneelimoonn
@NIKITA
@manolya1458
Kızlar yeni kategoriyi oylarinizla seçin. Pasta yapalim tatli tatli konusalim diyorum
Hani sen diyet yapiyodun kizGell geel pastaya geel
Sefiyom seni kiz
Oyunu degistirebilirsin canim oyunu degistir butonu var anketin altindaAnaa ben corba dediydimtekrar oy kullanabirmiyim acep herkeste tatli demis ya nasil diyettesiniz ya siz
Ben sadece tadina bakiyorum seker diyetindeyim diyet bitince yaparim pastami az kaldi zatenHani sen diyet yapiyodun kizgelsin pastalar gitsin serbetli tatlilar ohhh
Ohh ohh yap kuzum yapBen sadece tadina bakiyorum seker diyetindeyim diyet bitince yaparim pastami az kaldi zaten
Evet fena çarpıyor meretAyran mi iciyon canim
Ben kullandım balım
Sagol caniiimmmOhh ohh yap kuzum yapellerine saglik olsun:)
Neye verdin oyunu canımBen kullandım balım
Neyi kullandin kizzBen kullandım balım
Aaminn kizzz lop lop yag olsunnn basenleriiiiPasta diyenler inşallah her tarafınız, lıpır lıpır yağ olsun, basenleriniz yağ dolsun, göbekleriniz sarksın, ocağınıza pastalar yağsın
Yaz geldi yahu, yiyip yiyip talıyı ödem mi yapalımAaminn kizzz lop lop yag olsunnn basenleriiiiben corba dedim millet pasta demis yaa
Heee anladimm sîncikBen kullandım balım
Valla yaaYaz geldi yahu, yiyip yiyip talıyı ödem mi yapalımMuhalefetin beddualısı deneyelim dedim bide
Ben de seni sfiyom kız.
Kk'nın en hamarat, en tatlı dilli, en vefası bol üyesi