Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Ben baklava - revani kiyaslamasi yapilcagini sanmiyorum canim ,insanlar kendi damak tadlarina uygun olani seciyor Gorsellik falan da hikaye , evet bi derece etken ama balik kategorisinde hamsi tava patladi resmen 400 kusur oy aldi...
Bu ve buna benzer tablolara bakilinca emek - gorsellik degil damak tadina uygun ve en fazla tercih edilen tariflerin oy aldigini goruyoruz Ben arkadaslari kirmamak icin hayir demistim ama boylesi daha ii oldu.Hem ekmek arasi kup seker yapcam zaten Nevos verdi bu tarifi bana

Mash canim ,ne guzel bir bolum okuyorsun Rahman zihin acikligi versin ,emeklerini bosa cikarmasin insh canim

Baklava genelde herkesin damak tadıdır, ama diğerleri göreceli gibi geliyor bana..
Hayırlısı hakkımızda..

yaw hayırlısıyla ilk kez be de katilacagim yarismaya ama simdiden ne yapmak istedigimizi burada yazabiliyor muyuz sacma bir soru oldu ama merak ettim
Yazma cnm surpriz olsun yazdigin zaman sevgili rakibelerine fikirde vermis oluyosun ayni zamanda sevgili Nevreste oyle tembihlemistir bizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…