Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Baklavalar yapiliyormu şimcik.. deynepnaz deynepnaz sıva kolları... Brunella Brunella koş bacı koş mutfağa..:KK49:
Yok ben elimde açmıyacağım, çünkü zaten baklava forever :KK51:
Şimdi baklava diğerleriyle aynı kategoride yarışınca 3-5 baklava zaten kendi arasında yarışacak ve genelde klasik baklava tutar :KK48: Çünkü şerbetli tatlı deyince akla baklava gelir.
Ben baklavayı açmayacağım.. Çünkü baklava türevleri yarışması değil, kolay olan dururken niye uğraşacağımki :KK51:
Ha baklava yarışması olsa açarım..

Şimdi baklava diğerleriyle aynı kategoride yarışınca 3-5 baklava zaten kendi arasında yarışacak ve genelde klasik baklava tutar :KK48: Çünkü şerbetli tatlı deyince akla baklava gelir.
Ben baklavayı açmayacağım.. Çünkü baklava türevleri yarışması değil, kolay olan dururken niye uğraşacağımki :KK51:
Aynı şeyleri yazmış durmuşum.. Kafa gitti benim, devreler yandı :KK53:
İyisimi uyumak lazım :KK45:
Cümleten iyi geceler.. :KK200:

Selam kızlar .
Dün pek giremedim okuldan donra arkadaşa uğradım kızının düğünü var çörek falan yaptılar , bugunde yaprak sarmaya gidicem ..

Benim baklava işi nisanın ortasından sonraya inşallah ...

Ben baklava - revani kiyaslamasi yapilcagini sanmiyorum canim ,insanlar kendi damak tadlarina uygun olani seciyor :KK51: Gorsellik falan da hikaye , evet bi derece etken ama balik kategorisinde hamsi tava patladi resmen :rolleyes: 400 kusur oy aldi...
Bu ve buna benzer tablolara bakilinca emek - gorsellik degil damak tadina uygun ve en fazla tercih edilen tariflerin oy aldigini goruyoruz :kk77: Ben arkadaslari kirmamak icin hayir demistim ama boylesi daha ii oldu.Hem ekmek arasi kup seker yapcam zaten :KK53: Nevos verdi bu tarifi bana :rolleyes:

Mash canim ,ne guzel bir bolum okuyorsun :KK19: Rahman zihin acikligi versin ,emeklerini bosa cikarmasin insh canim :KK19:
Amin, Allah razı olsun ..

Hım öylemi diyorsun nur . Yinede içime sinmeyen bişi var bu konuda
.. Başka bir tatlı yapmayı düşünüyordum aslında , baklava olmayaydı :-).

Son düzenleme:
Allah zihin açıklığı versin canım.:KK60:Gerçekten arapça öğrenmek çok zor.Ezberinin çok kuvvetli olması lazım.:cry:[

Malesefki oda iyi değil zeynepcim . Daha doğrusu kafa dolu , eh yaşta var . Oldugu kadar . Bu yola çıktım rabbım yardım eder inşallah ..

Aaaa bilinmeyen bacım senden baklava bekliyorum hemde el açması :KK66:.

X