- 16 Ağustos 2010
- 293.104
- 603.056
- 43
Canım kategorimiz şerbetli tatlılarNevreste cnm burda anket vardi sanki neteye kayboldu el acmasi tatlilar falan diyodu son durumu merak ettim
İsteyen istediğini yapacak.
Revanide yapabilirsiniz, baklavada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım kategorimiz şerbetli tatlılarNevreste cnm burda anket vardi sanki neteye kayboldu el acmasi tatlilar falan diyodu son durumu merak ettim
Evet kakao'cum istediğiniz tatlıyı yapabilirsiniz
Yok ben elimde açmıyacağım, çünkü zaten baklava forever
Kategorimiz net canımŞerbetli tatlılarİrmik helvasıda olur,baklavadaEn az 15 kişi yaparım derse Nevreste bacı bize baklava kategorisi açar
Aynı şeyleri yazmış durmuşum.. Kafa gitti benim, devreler yandıYok ben elimde açmıyacağım, çünkü zaten baklava forever
Şimdi baklava diğerleriyle aynı kategoride yarışınca 3-5 baklava zaten kendi arasında yarışacak ve genelde klasik baklava tutar Çünkü şerbetli tatlı deyince akla baklava gelir.
Ben baklavayı açmayacağım.. Çünkü baklava türevleri yarışması değil, kolay olan dururken niye uğraşacağımki
Ha baklava yarışması olsa açarım..
Hayırlı gecelerAynı şeyleri yazmış durmuşum.. Kafa gitti benim, devreler yandı
İyisimi uyumak lazım
Cümleten iyi geceler..
Yak bacım şimdi demiyorum zaten, acamam ben sonra diyorum, şimdi şerbetli tatlılar güzelKategorimiz net canımŞerbetli tatlılarİrmik helvasıda olur,baklavada
Tabi canım isterseniz onuda yaparızYak bacım şimdi demiyorum zaten, acamam ben sonra diyorum, şimdi şerbetli tatlılar güzel
Evet elifcim , daha doğrusu okumaya çalışıyorum arapça baya zorluyor , altyapıda olmayınca . Düz lise menüzünüyum ..aeben sen ilahiyat mı okuyorsun
Naniş kurdelalı baklavamı yapıyor yoksam, sanki kuşlar fısıldıyor gibiAblam bağlanacak fiyonk'un önünde dağ olsa duramaz
caktirmayin yapınca söyleyeceğim
Allah zihin açıklığı versin canım.Gerçekten arapça öğrenmek çok zor.Ezberinin çok kuvvetli olması lazım.Evet elifcim , daha doğrusu okumaya çalışıyorum arapça baya zorluyor , altyapıda olmayınca . Düz lise menüzünüyum ..
Ortaya çok güzel masa çıkaracağından eminim.Selam kızlar .
Dün pek giremedim okuldan donra arkadaşa uğradım kızının düğünü var çörek falan yaptılar , bugunde yaprak sarmaya gidicem ..
Benim baklava işi nisanın ortasından sonraya inşallah ...
Amin, Allah razı olsun ..Ben baklava - revani kiyaslamasi yapilcagini sanmiyorum canim ,insanlar kendi damak tadlarina uygun olani seciyor Gorsellik falan da hikaye , evet bi derece etken ama balik kategorisinde hamsi tava patladi resmen 400 kusur oy aldi...
Bu ve buna benzer tablolara bakilinca emek - gorsellik degil damak tadina uygun ve en fazla tercih edilen tariflerin oy aldigini goruyoruz Ben arkadaslari kirmamak icin hayir demistim ama boylesi daha ii oldu.Hem ekmek arasi kup seker yapcam zaten Nevos verdi bu tarifi bana
Mash canim ,ne guzel bir bolum okuyorsun Rahman zihin acikligi versin ,emeklerini bosa cikarmasin insh canim
Sağol zeynepcim , beğenine layık bişi olur inşalllah ..Ortaya çok güzel masa çıkaracağından eminim.
Allah zihin açıklığı versin canım.Gerçekten arapça öğrenmek çok zor.Ezberinin çok kuvvetli olması lazım.[
Şerbetli Tatlılar canım
Aaaa bilinmeyen bacım senden baklava bekliyorum hemde el açması .Yok ben elimde açmıyacağım, çünkü zaten baklava forever
Şimdi baklava diğerleriyle aynı kategoride yarışınca 3-5 baklava zaten kendi arasında yarışacak ve genelde klasik baklava tutar Çünkü şerbetli tatlı deyince akla baklava gelir.
Ben baklavayı açmayacağım.. Çünkü baklava türevleri yarışması değil, kolay olan dururken niye uğraşacağımki
Ha baklava yarışması olsa açarım..
15 ne kız 8-10 kişi olsa bile tamamdır ay nevraya nasıl bir baski yapıyorsak oda ne yapacagını şaşırdıEn az 15 kişi yaparım derse Nevreste bacı bize baklava kategorisi açar