Bayrama yakın baklava kategorisi fikride supermisBence de ayrı baklava kategorisi olsun, ramazan bayramına yapariz, haksızlık olmasın. Bende hayır dedim. Lokma sönük kalmasın aralarında
Nolduki ben kaçırdım
Biz senin için anket açmıştık sende gelip ben baklavanın kralını yaparım deyince anketi hemen kaldırdık
Modemde sorun vardı,halloldu geldim.
Zar ondan anket yok ortalarda
Deynep nerelerdeydin?
Bende dedim yok bu hatun nerdeModemde sorun vardı,halloldu geldim.Gelir gelmez de pusuya yatmış beni bekliyorlardı .
Bende dedim yok bu hatun nerde.
Baklava yapcanmı ?.
Bizim şirin nuryolumuza böyle depresif sözler yakışmıyor.İnşallah en kısa zamanda eski haline dönersin.
Batman'dan buraya Bakırköy'e mi geliyorsun tedavi olmayaDepresif polyannayim ben deynosSinirlenirken iyi seyler de dusunmeye calisirim Bakirkoyden randavu alma zamanim geldi zaar
Başımızın datlu belasıKurdelacı başı Tabi herşey senin yüzünden
Batman'dan buraya Bakırköy'e mi geliyorsun tedavi olmaya
Benimle paylassan daha mutlu olursun emin ol
Yok sen bu sefer teğet geçtin ilk 3 te ama ilk 3ü senle paylaşsak güzel olur
Aaaa el açması baklavadamı serbest olacak . Geçmişi okumamıştım bende başka kategöride olacak sanmıştım .. Amanınnnn ben kırdıgım cevizleride yemiştimBu nasıl şaka
Canım mesajın çok mantıklıİsteyen istediğini yapsın zaten emeğe bakılmıyor Herkes emek harcıyor biri biraz daha fazla Ama sunum hepsinden önemli Belki ben şekerli ekmek yapar 1. olurum bilemeyiz
Evet canım herkes istediğini yapsınHem çoğunluk baklava yapmak istiyor
Ben seni korurumTatlilara fiyonk baglamak sart oldu nevosumAma nana dan tirsiyorum azicik ve kazenden ozel koruma talep ediyorum
Evet herkes istediğini yapabilirAaaa el açması baklavadamı serbest olacak . Geçmişi okumamıştım bende başka kategöride olacak sanmıştım .. Amanınnnn ben kırdıgım cevizleride yemiştim
İnşallah vakit bulabilirim , nisan ortasında sınavım var.
Ben seni korurumAma beni kim koruyacak
Aaaa el açması baklavadamı serbest olacak . Geçmişi okumamıştım bende başka kategöride olacak sanmıştım .. Amanınnnn ben kırdıgım cevizleride yemiştim
İnşallah vakit bulabilirim , nisan ortasında sınavım var.
Biz kazanmisiz aeben 'cim
Bende baklava acik kudela takamiycam diye cok endiselenmistim bi an
Ne sinavi canim