Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Yanlış duymuşsun ,O dedi.Bende kıramadım evet dedim.Zaten siz aranızda anlaşmışsınız,ben evet yazınca oylamayı kaldıracakmışsınız.Siz var ya siz,ama korkmayın aramızda ,kimseye söylemem.
Biz senin için anket açmıştık sende gelip ben baklavanın kralını yaparım deyince anketi hemen kaldırdık

Benim hiç öyle beyanatım olmadı,kendinle karıştırıyorsun beni tatlıcıbaşı.Baklavamı da açarım diyorsun.Triliçe bile yaparım diyorsun,senden korkulur.
Baklava kategorisi açılırsa açarım demiştim.. Triliçe yapan varsa ben yapmam, ayıp olur Tatlı konusunda daima pratikçiyimdir, ama baklava konusu tabiiki ayrıdır.. Baklava çeşit olarak çok fazla, aslında o kategori ayrı olmalı diyenlerdenim
Ben baklavayı açarım, ama diğer tatlılara haksızlık olur diye düşünmüştüm..
Bakalım daha zaman var, düşüneyim, bakarsın revani ayarında bişeyle girerim

Bende aynı fikirdeyimyani sonuc nedir hanimlar el acma baklavalarda dahil mi oldu gerci ben son girisimde evetler 8 Hayır lar 16ydi amamadem boyle isteniyo artik hayirlisi olsun diyelim bizde bu kadar konustuktan sonra bide kimse baklava yapmazmisss

Baklava yokmu diye sitem edenler açacaklar mecburen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…