Kategorimiz net canımŞerbetli tatlılar İrmik helvasıda olur,baklavada
Ay yok ablam benden baklava çıkmaz, çok uğraşmak gerekiyor onun içinNaniş kurdelalı baklavamı yapıyor yoksam, sanki kuşlar fısıldıyor gibi
Nevoşum gel bu kategori baklava olsun diger tatlılar arada kaynıycak gibi.
Baklava genelde herkesin damak tadıdır, ama diğerleri göreceli gibi geliyor bana..
Hayırlısı hakkımızda..
Bu mesajını ,tek tek sana oy verenlere etiketleyip göstersem mi acaba?Kahvalti da ayni sey bilinmeyencimBana "pankek mi yada su boregi ,kol boregi ,bazlama mi deseler tercihimi pankekten yana kullanmazdim muhtemelen Ama oylamada durum malum . Bu serbetli tatlilarda da gecerli...Emege ,v.s bakilmiyor bunu anladim ben .Sunum ve tarifin bilinir olmasi ilk tercih bence
Öyle düşünüyorum derken keske baklavalar ayri kategori olsaydi ddidim yaniBende oyle düşünüyorum ama bakalim belki boyle daha eglenceli olur
Aslında dolaylı olarak benim dediğimi destekliyorsun NuryolucumKahvalti da ayni sey bilinmeyencimBana "pankek mi yada su boregi ,kol boregi ,bazlama mi deseler tercihimi pankekten yana kullanmazdim muhtemelen Ama oylamada durum malum . Bu serbetli tatlilarda da gecerli...Emege ,v.s bakilmiyor bunu anladim ben .Sunum ve tarifin bilinir olmasi ilk tercih bence
Yok ben o tarz bir mesaj yazmadımsanki buna benzer bi mesaj daha okumuştum kategori net : el açması baklava yok diyodu
Temam sustum ve kaçtım
Evet elifcim , daha doğrusu okumaya çalışıyorum arapça baya zorluyor , altyapıda olmayınca . Düz lise menüzünüyum ..
İlk yıl 2. Dönem elifim . İnşallah ,ilk dönem bi arapçadan kaldımKaçıncı sınıftasın.evet alt yapı olmayınca zor oluyor.bende gecen yıl mezun oldum.
Allah başarılar versin kolaylıkla geçersin inşallah
Olurrrşerbetli tatlilarda oyunuzu bana verin Arapça ogreteyim size :)
Sizin öğreteceğiniz arapça Ortadirek Şabandaki gibi mi yoksaBende ogretebilirimoy karsiligi
Vayyy aferin kız sanaYok en hakikisinden emsile maksud lisan vs.vs