Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Baklava genelde herkesin damak tadıdır, ama diğerleri göreceli gibi geliyor bana..
Hayırlısı hakkımızda..

Kahvalti da ayni sey bilinmeyencim Bana "pankek mi yada su boregi ,kol boregi ,bazlama mi deseler tercihimi pankekten yana kullanmazdim muhtemelen Ama oylamada durum malum . Bu serbetli tatlilarda da gecerli...Emege ,v.s bakilmiyor bunu anladim ben .Sunum ve tarifin bilinir olmasi ilk tercih bence

Bu mesajını ,tek tek sana oy verenlere etiketleyip göstersem mi acaba?@nuryolu bazlama yiyin,kahvaltıda iyi gider diyor mu desem

Bende oyle düşünüyorum ama bakalim belki boyle daha eglenceli olur

Bende oyle düşünüyorum ama bakalim belki boyle daha eglenceli olur
Öyle düşünüyorum derken keske baklavalar ayri kategori olsaydi ddidim yaniya bu arada yorumlari okuyorumda sanki cogu kisi ayri kategori istiyo baklava icin acaba yanlismi düşünüyorum yada banami oyle geldi

Aslında dolaylı olarak benim dediğimi destekliyorsun Nuryolucum
Kahvaltı da pratiklik seçilir.. Saedece kahvaltı sofrası değil, sofra genelinde şıklık zaten etkiler.
Ama şerbetli tatlı başka.. Şerbetli tatlı deyince herkes baklava mı diye sorar.. Baklavada sunum çok farketmez..
Ama dediğin gibi diğer tatlılarda fark edebilir.
İyisimi ben revaninin çok süslüsünü yapıyım

Evet elifcim , daha doğrusu okumaya çalışıyorum arapça baya zorluyor , altyapıda olmayınca . Düz lise menüzünüyum ..

Kaçıncı sınıftasın.evet alt yapı olmayınca zor oluyor.bende gecen yıl mezun oldum.
Allah başarılar versin kolaylıkla geçersin inşallah

Sadece hobi olarak 12 yasindan iyibaren 5 yil boyunca ders aldim kurslarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…