Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Bence de ayrı baklava kategorisi olsun, ramazan bayramına yapariz, haksızlık olmasın. Bende hayır dedim. Lokma sönük kalmasın aralarında :KK53::KK53:
Bayrama yakın baklava kategorisi fikride supermis:KK9: ya bi kac saat ugramadim pek anlamadim simdi nolduda anket kalkti oylarla belirlenmiyecek miydi baklava konusu:KK35::KK64::KK64:

Oylama sonucu nedir ?:-)

Arkadaşlar bende el açması baklava kategörisi olsun taraftarıyım . Tabiki daha sonra , En az baklava açarım diyen 5-6 kişi var burda bu 10 kişi olur yarışma olursa .

Güzelde olur bence ustalar çekişmesi gibi bişi olur :KK33:

Bu nasıl şaka:KK70:
Canım mesajın çok mantıklı:KK19:İsteyen istediğini yapsın zaten emeğe bakılmıyor:KK19:Herkes emek harcıyor biri biraz daha fazla:KK45:Ama sunum hepsinden önemli:KK19:Belki ben şekerli ekmek yapar 1. olurum bilemeyiz:KK30:

Evet canım herkes istediğini yapsın:KK66:Hem çoğunluk baklava yapmak istiyor:KK45:
Aaaa el açması baklavadamı serbest olacak . Geçmişi okumamıştım bende başka kategöride olacak sanmıştım .. Amanınnnn ben kırdıgım cevizleride yemiştim :KK70::KK70::KK70:

İnşallah vakit bulabilirim , nisan ortasında sınavım var :KK43:.

Aaaa el açması baklavadamı serbest olacak . Geçmişi okumamıştım bende başka kategöride olacak sanmıştım .. Amanınnnn ben kırdıgım cevizleride yemiştim :KK70::KK70::KK70:

İnşallah vakit bulabilirim , nisan ortasında sınavım var :KK43:.

Biz kazanmisiz aeben 'cim :rolleyes:
Bende baklava acik kudela takamiycam diye cok endiselenmistim bi an :KK53:
Ne sinavi canim o_O

Biz kazanmisiz aeben 'cim :rolleyes:
Bende baklava acik kudela takamiycam diye cok endiselenmistim bi an :KK53:
Ne sinavi canim o_O
:-). Oylamada evetmi çıktı ? Ben göremedim oyda kullanmamıştım zaten .
Aslında kızların dediklerinede katılmıyor değilim . Gerçi kk hatunlarının neye oy verecegi belli olmuyorya :KK70:
ben tek olarak el açması baklava yarışsın görüşündeyim aslında , böyle pek içine sinmeyecek :KK43:. Tabi baklavayı yaparsam :-)..

Aöf. Canım . İlahiyat okuyorum ..

X