- 16 Ağustos 2010
- 293.103
- 603.051
- 43
Konuyu Kazen açıyor, ne zaman uygun olursa o zaman açar1 nisanda mı başlayacak yarışma kesin olarak ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konuyu Kazen açıyor, ne zaman uygun olursa o zaman açar1 nisanda mı başlayacak yarışma kesin olarak ?
Sende bayağı azim gördüm bu kategoride,ilk üçe kesin girersin gibime geldi.1 nisanda mı başlayacak yarışma kesin olarak ?
Yeni gelin gibi bu kadar yapamam edemem diye nazlanırken birde herkesten önce ben yapar koyarmışım baklavayı5 az olurBaklava olsun yaparım diyenler vardı
Brunella ,bak yamuk ne diyor,senin önünde saygıyla eğiliyormuşBaklava yapacak arkadaşların önünde saygıyla eğiliyorum,üstelik birde elde açacaklara...Bu yarışma beni aşar
Baklava olması şart değil sunumu güzel ne güzel tatlılarımız varYeni gelin gibi bu kadar yapamam edemem diye nazlanırken birde herkesten önce ben yapar koyarmışım baklavayı
Deynep'cim sende yaparım diye oy kullanmıştınŞahitlerim varBrunella ,bak yamuk ne diyor,senin önünde saygıyla eğiliyormuş
Tabiiki öyle deynepçiğim ama baklava muhabbeti çok döndü ya ondan konuşuyoruz.Zaten ben bimden hazır kemalpaşa tatlısı alıp yapmayı bile beceremeyeceğim için benim için no problem,baklava revani farketmezTalı demek sadece baklava demek mi.Bunu kadayıfı var,revanisi var,kemalpaşası var,varoğlu var,tabii yapana.Benim gibi hazıra konana pastane var ,tatlıcı var.Belki kolay tarif paylaşan çok olurda,paramız cebimizde kalır.@Nevreste kolay dediysek şekerli ekmek demedik
Ben şekerli ekmek yapacam bananeTalı demek sadece baklava demek mi.Bunu kadayıfı var,revanisi var,kemalpaşası var,varoğlu var,tabii yapana.Benim gibi hazıra konana pastane var ,tatlıcı var.Belki kolay tarif paylaşan çok olurda,paramız cebimizde kalır.@Nevreste kolay dediysek şekerli ekmek demedik
Doğru dedim ama ilk üçe girmek gibi şartım vardı ,gireyim söz ,yaparımDeynep'cim sende yaparım diye oy kullanmıştınŞahitlerim var
Sende bayağı azim gördüm bu kategoride,ilk üçe kesin girersin gibime geldi.
Neyse konumuz açılsın seninle yine konuşuruzDoğru dedim ama ilk üçe girmek gibi şartım vardı ,gireyim söz ,yaparım
O işte baklava gazının öncüsü sensin canımBrunella ,bak yamuk ne diyor,senin önünde saygıyla eğiliyormuş
Demek ki suç biminmiş.Bende aldım beceremedim.Becerebilip yapana muhallebili kemalpaşa tarifi var.Benim yaptığım tariften sonra daha evdekiler yemez,becerebilen yapsın,sunumdan kesin 1.olur.Tabiiki öyle deynepçiğim ama baklava muhabbeti çok döndü ya ondan konuşuyoruz.Zaten ben bimden hazır kemalpaşa tatlısı alıp yapmayı bile beceremeyeceğim için benim için no problem,baklava revani farketmez
Özelden yalvardın ya banaDuruma el at,baklava açmayı çok istiyorum dedin ya,şimdi niye suçu bana atıyorsunO işte baklava gazının öncüsü sensin canım
Ben pratik tatlı ve baklava ayrı olsun diye kaç gündür söyledim
Baklavayı senden bekliyoruz
Özelden yalvardın ya banaDuruma el at,baklava açmayı çok istiyorum dedin ya,şimdi niye suçu bana atıyorsun
Gizli kalacak sandın değil mi?Oh ,bu mesajdan sonra sana yüklenirler artık.
Duyanda gerçek sanacak, Allah kuru iftiralardan saklasın
Bacım, baklava yapmıyorum ben
Brunella 'e özelden baklava açmayı çok istiyorum demişsinGizli kalacak sandın değil mi?Oh ,bu mesajdan sonra sana yüklenirler artık.
Niye yapmıyorsunBacım, baklava yapmıyorum ben