Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

:-). Oylamada evetmi çıktı ? Ben göremedim oyda kullanmamıştım zaten .
Aslında kızların dediklerinede katılmıyor değilim . Gerçi kk hatunlarının neye oy verecegi belli olmuyorya :KK70:
ben tek olarak el açması baklava yarışsın görüşündeyim aslında , böyle pek içine sinmeyecek :KK43:. Tabi baklavayı yaparsam :-)..

Aöf. Canım . İlahiyat okuyorum ..

Ben baklava - revani kiyaslamasi yapilcagini sanmiyorum canim ,insanlar kendi damak tadlarina uygun olani seciyor :KK51: Gorsellik falan da hikaye , evet bi derece etken ama balik kategorisinde hamsi tava patladi resmen :rolleyes: 400 kusur oy aldi...
Bu ve buna benzer tablolara bakilinca emek - gorsellik degil damak tadina uygun ve en fazla tercih edilen tariflerin oy aldigini goruyoruz :kk77: Ben arkadaslari kirmamak icin hayir demistim ama boylesi daha ii oldu.Hem ekmek arasi kup seker yapcam zaten :KK53: Nevos verdi bu tarifi bana :rolleyes:

Mash canim ,ne guzel bir bolum okuyorsun :KK19: Rahman zihin acikligi versin ,emeklerini bosa cikarmasin insh canim :KK19:

Ben baklava - revani kiyaslamasi yapilcagini sanmiyorum canim ,insanlar kendi damak tadlarina uygun olani seciyor :KK51: Gorsellik falan da hikaye , evet bi derece etken ama balik kategorisinde hamsi tava patladi resmen :rolleyes: 400 kusur oy aldi...
Bu ve buna benzer tablolara bakilinca emek - gorsellik degil damak tadina uygun ve en fazla tercih edilen tariflerin oy aldigini goruyoruz :kk77: Ben arkadaslari kirmamak icin hayir demistim ama boylesi daha ii oldu.Hem ekmek arasi kup seker yapcam zaten :KK53: Nevos verdi bu tarifi bana :rolleyes:

Mash canim ,ne guzel bir bolum okuyorsun :KK19: Rahman zihin acikligi versin ,emeklerini bosa cikarmasin insh canim :KK19:
Baklava genelde herkesin damak tadıdır, ama diğerleri göreceli gibi geliyor bana..:KK51:
Hayırlısı hakkımızda..

yaw hayırlısıyla ilk kez be de katilacagim yarismaya ama simdiden ne yapmak istedigimizi burada yazabiliyor muyuz sacma bir soru oldu ama merak ettim
Yazma cnm surpriz olsun:KK200: yazdigin zaman sevgili rakibelerine fikirde vermis oluyosun ayni zamanda:KK53::KK48: sevgili Nevreste Nevreste oyle tembihlemistir bizi:KK48:

X