Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Yanlış duymuşsun ,O dedi.Bende kıramadım evet dedim.Zaten siz aranızda anlaşmışsınız,ben evet yazınca oylamayı kaldıracakmışsınız.Siz var ya siz,ama korkmayın aramızda ,kimseye söylemem.:KK53::KK70::KK70::KK70:
Biz senin için anket açmıştık sende gelip ben baklavanın kralını yaparım deyince anketi hemen kaldırdık:KK70:

Benim hiç öyle beyanatım olmadı,kendinle karıştırıyorsun beni tatlıcıbaşı.Baklavamı da açarım diyorsun.Triliçe bile yaparım diyorsun,senden korkulur.:KK17:
Baklava kategorisi açılırsa açarım demiştim.. Triliçe yapan varsa ben yapmam, ayıp olur :KK66: Tatlı konusunda daima pratikçiyimdir, ama baklava konusu tabiiki ayrıdır.. Baklava çeşit olarak çok fazla, aslında o kategori ayrı olmalı diyenlerdenim :KK66:
Ben baklavayı açarım, ama diğer tatlılara haksızlık olur diye düşünmüştüm..
Bakalım daha zaman var, düşüneyim, bakarsın revani ayarında bişeyle girerim :KK14:

Baklava kategorisi açılırsa açarım demiştim.. Triliçe yapan varsa ben yapmam, ayıp olur :KK66: Tatlı konusunda daima pratikçiyimdir, ama baklava konusu tabiiki ayrıdır.. Baklava çeşit olarak çok fazla, aslında o kategori ayrı olmalı diyenlerdenim :KK66:
Ben baklavayı açarım, ama diğer tatlılara haksızlık olur diye düşünmüştüm..
Bakalım daha zaman var, düşüneyim, bakarsın revani ayarında bişeyle girerim :KK14:
Bende aynı fikirdeyim:KK19:yani sonuc nedir hanimlar el acma baklavalarda dahil mi oldu gerci ben son girisimde evetler 8 Hayır lar 16ydi ama:confused::KK64::KK64:madem boyle isteniyo artik hayirlisi olsun diyelim bizde bu kadar konustuktan sonra bide kimse baklava yapmazmisss:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Bende aynı fikirdeyim:KK19:yani sonuc nedir hanimlar el acma baklavalarda dahil mi oldu gerci ben son girisimde evetler 8 Hayır lar 16ydi ama:confused::KK64::KK64:madem boyle isteniyo artik hayirlisi olsun diyelim bizde bu kadar konustuktan sonra bide kimse baklava yapmazmisss:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
Baklava yokmu diye sitem edenler açacaklar mecburen :KK70:

X