- 2 Aralık 2015
- 31.472
- 105.031
Türk toplumu olarak huyumuz bu zaten.Tatlı deyince aklımıza baklava geliyor.He canım he,su böreğini yapabiliyorsun ama baklava yapamıyorsun ,yedik biz de.Bacım, baklava yapmıyorum ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Türk toplumu olarak huyumuz bu zaten.Tatlı deyince aklımıza baklava geliyor.He canım he,su böreğini yapabiliyorsun ama baklava yapamıyorsun ,yedik biz de.Bacım, baklava yapmıyorum ben
Valla bir tek senle konuştuk Nevoşcuğum, bende yalan yokBrunella 'e özelden baklava açmayı çok istiyorum demişsin
Baklava yapanlar çok ya daha böyle sade birşey yapayım, Allah bozmasin 3.oldum zaten daha yüksekte gözüm yokNiye yapmıyorsun
Yanlış duymuşsun ,O dedi.Bende kıramadım evet dedim.Zaten siz aranızda anlaşmışsınız,ben evet yazınca oylamayı kaldıracakmışsınız.Siz var ya siz,ama korkmayın aramızda ,kimseye söylemem.Brunella 'e özelden baklava açmayı çok istiyorum demişsin
Güzel yaparım ben, yapmadığım birşey değil. Zaten yapmıyorum dedim yapamiyorum değilTürk toplumu olarak huyumuz bu zaten.Tatlı deyince aklımıza baklava geliyor.He canım he,su böreğini yapabiliyorsun ama baklava yapamıyorsun ,yedik biz de.
Deynep kendisi yapmıyor senin üzerine atıyorSen zaten yapmayı planlıyorsunValla bir tek senle konuştuk Nevoşcuğum, bende yalan yok
Bu deynep kuru iftiracısına inanmayın, delimiyim ona mesajla ne yapmak istediğimi söyleyeyim
Bir madalyan olsa fena mı olurBaklava yapanlar çok ya daha böyle sade birşey yapayım, Allah bozmasin 3.oldum zaten daha yüksekte gözüm yok
Tamam o zaman ben yanlış anladımKatılmıyorum yarışmaya diye algılamıştımBaklava yapanlar çok ya daha böyle sade birşey yapayım, Allah bozmasin 3.oldum zaten daha yüksekte gözüm yok
Ayy yok istememBir madalyan olsa fena mı olur
Biz senin için anket açmıştık sende gelip ben baklavanın kralını yaparım deyince anketi hemen kaldırdıkYanlış duymuşsun ,O dedi.Bende kıramadım evet dedim.Zaten siz aranızda anlaşmışsınız,ben evet yazınca oylamayı kaldıracakmışsınız.Siz var ya siz,ama korkmayın aramızda ,kimseye söylemem.
Yok, konu açılsın ilk tarifi paylaşacağımTamam o zaman ben yanlış anladımKatılmıyorum yarışmaya diye algılamıştım
Hadi bakalım bekliyoruzYok, konu açılsın ilk tarifi paylaşacağım
Gaza gelmeden ben iyi geceler diyeyim ve kaçayımYazının sonunu iyi görmüyorum ben.Hepinize iyi geceler.Biz senin için anket açmıştık sende gelip ben baklavanın kralını yaparım deyince anketi hemen kaldırdık
Gel kaçmaGaza gelmeden ben iyi geceler diyeyim ve kaçayımYazının sonunu iyi görmüyorum ben.Hepinize iyi geceler.
deynepnaz aldınmı cevabınıBiz senin için anket açmıştık sende gelip ben baklavanın kralını yaparım deyince anketi hemen kaldırdık
Benim hiç öyle beyanatım olmadı,kendinle karıştırıyorsun beni tatlıcıbaşı.Baklavamı da açarım diyorsun.Triliçe bile yaparım diyorsun,senden korkulur.deynepnaz aldınmı cevabını
Baklava kategorisi açılırsa açarım demiştim.. Triliçe yapan varsa ben yapmam, ayıp olur Tatlı konusunda daima pratikçiyimdir, ama baklava konusu tabiiki ayrıdır.. Baklava çeşit olarak çok fazla, aslında o kategori ayrı olmalı diyenlerdenimBenim hiç öyle beyanatım olmadı,kendinle karıştırıyorsun beni tatlıcıbaşı.Baklavamı da açarım diyorsun.Triliçe bile yaparım diyorsun,senden korkulur.
Bende aynı fikirdeyimyani sonuc nedir hanimlar el acma baklavalarda dahil mi oldu gerci ben son girisimde evetler 8 Hayır lar 16ydi amamadem boyle isteniyo artik hayirlisi olsun diyelim bizde bu kadar konustuktan sonra bide kimse baklava yapmazmisssBaklava kategorisi açılırsa açarım demiştim.. Triliçe yapan varsa ben yapmam, ayıp olur Tatlı konusunda daima pratikçiyimdir, ama baklava konusu tabiiki ayrıdır.. Baklava çeşit olarak çok fazla, aslında o kategori ayrı olmalı diyenlerdenim
Ben baklavayı açarım, ama diğer tatlılara haksızlık olur diye düşünmüştüm..
Bakalım daha zaman var, düşüneyim, bakarsın revani ayarında bişeyle girerim
Baklava yokmu diye sitem edenler açacaklar mecburenBende aynı fikirdeyimyani sonuc nedir hanimlar el acma baklavalarda dahil mi oldu gerci ben son girisimde evetler 8 Hayır lar 16ydi amamadem boyle isteniyo artik hayirlisi olsun diyelim bizde bu kadar konustuktan sonra bide kimse baklava yapmazmisss
Evet görmezsek baklavaları cok kızarız size hanımlarbiz baklava icin ayrı yarisma isteyenler tamamen masumuzBaklava yokmu diye sitem edenler açacaklar mecburen