Çoğunluk aynı fikirde olduğu için anketi uçurdumKızlar anket nereye uçtu,en son evet ve hayır başabaştı.Benim farketmez oyum vardı,daha onu borsa gibi değerlendirip evet yada hayır karşılığında size satacaktım
Son durum ne,neye karar verildi?
Olmaz ,Sen otur.Bazen bende yapsam olur mu
Çoğunluk açılmasın diyordu ya ,nasıl oldu,neden oldu,sende bahaneye bakıyor muşsun,hemen uçurdun heÇoğunluk aynı fikirde olduğu için anketi uçurdumBaklavalar açılmaya başlansın
Gurular trip yapamıyor muOlmaz ,Sen otur..Sen guru üyesin,istifa et görevinden ,o zaman olur
Nasıl çoğunluk aynı fikirdeÇoğunluk aynı fikirde olduğu için anketi uçurdumBaklavalar açılmaya başlansın
cıksGurular trip yapamıyor mu
Eşitlik vardıÇoğunluk açılmasın diyordu ya ,nasıl oldu,neden oldu,sende bahaneye bakıyor muşsun,hemen uçurdun he
Anlasana kızzıım ; guruyum ama yetki bende diyor NevoşOlmaz ,Sen otur..Sen guru üyesin,istifa et görevinden ,o zaman olur
İsteyen istediğini yapacak canımNasıl çoğunluk aynı fikirdeYani sonuç isteyen istediğini yapacakmı,yani elle açılmış açılmamış farketmez mi,yani bu baklava yarışması mı olacak,yani Zeki Mürende bizi görecek mi sonu pek olmadı gibi
Guru olmamın ne alakası var o sadece rütbeAnlasana kızzıım ; guruyum ama yetki bende diyor Nevoş
İnşallah geçmişe bakıp beni suçlayan olmazİsteyen istediğini yapacak canım
Şerbetli tüm tatlılar yapılabilir..
Evet o bir iki kişiden biri bendim,olan benim oyuma oldu tühhh satamadım kimseyeEşitlik vardıBaklavayı isteyen oyunu değiştirecek 3-4 kişi vardı Bende yok ettim
Kakao ve Ben görmesin
Valla guruluk meselesini deynep açtı, bende rütbeyi hatırlattımGuru olmamın ne alakası var o sadece rütbe
Bu nasıl şakaİnşallah geçmişe bakıp beni suçlayan olmaz.Ben şakacıktan evet demiştim aslında.
Evet canım herkes istediğini yapsınEvet o bir iki kişiden biri bendim,olan benim oyuma oldu tühhh satamadım kimseyeBence iyi olmuş Nevoş eşitlik vardı,bence isteyen istediğini istediği şekilde yapsın.
Baklava yapacak arkadaşların önünde saygıyla eğiliyorum,üstelik birde elde açacaklara...Bu yarışma beni aşarBu nasıl şaka
Canım mesajın çok mantıklıİsteyen istediğini yapsın zaten emeğe bakılmıyor Herkes emek harcıyor biri biraz daha fazla Ama sunum hepsinden önemli Belki ben şekerli ekmek yapar 1. olurum bilemeyiz
Evet canım herkes istediğini yapsınHem çoğunluk baklava yapmak istiyor
Kimse yapmıyormuşBaklava yapacak arkadaşların önünde saygıyla eğiliyorum,üstelik birde elde açacaklara...Bu yarışma beni aşar
En az 5 kişiden bekliyorum,bunun uğruna oylama bile açıldıKimse yapmıyormuş
Baklava yapacak arkadaşların önünde saygıyla eğiliyorum,üstelik birde elde açacaklara...Bu yarışma beni aşar
5 az olurEn az 5 kişiden bekliyorum,bunun uğruna oylama bile açıldı