Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Çoğunluk aynı fikirde olduğu için anketi uçurdumBaklavalar açılmaya başlansın
Nasıl çoğunluk aynı fikirdeYani sonuç isteyen istediğini yapacakmı,yani elle açılmış açılmamış farketmez mi,yani bu baklava yarışması mı olacak,yani Zeki Mürende bizi görecek misonu pek olmadı gibi

İnşallah geçmişe bakıp beni suçlayan olmaz.Ben şakacıktan evet demiştim aslında.
Bu nasıl şaka
Canım mesajın çok mantıklıİsteyen istediğini yapsın zaten emeğe bakılmıyorHerkes emek harcıyor biri biraz daha fazlaAma sunum hepsinden önemliBelki ben şekerli ekmek yapar 1. olurum bilemeyiz
Evet o bir iki kişiden biri bendim,olan benim oyuma oldu tühhh satamadım kimseyeBence iyi olmuş Nevoş eşitlik vardı,bence isteyen istediğini istediği şekilde yapsın.
Evet canım herkes istediğini yapsınHem çoğunluk baklava yapmak istiyor

Baklava yapacak arkadaşların önünde saygıyla eğiliyorum,üstelik birde elde açacaklara...Bu yarışma beni aşar

Baklava yapacak arkadaşların önünde saygıyla eğiliyorum,üstelik birde elde açacaklara...Bu yarışma beni aşar

Talı demek sadece baklava demek mi.Bunu kadayıfı var,revanisi var,kemalpaşası var,varoğlu var,tabii yapana.Benim gibi hazıra konana pastane var ,tatlıcı var.Belki kolay tarif paylaşan çok olurda,paramız cebimizde kalır.@Nevreste kolay dediysek şekerli ekmek demedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…