Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Çoğunluk aynı fikirde olduğu için anketi uçurdum:KK70:Baklavalar açılmaya başlansın:KK45::KK9::KK9::KK9:
Nasıl çoğunluk aynı fikirde:KK64:Yani sonuç isteyen istediğini yapacakmı,yani elle açılmış açılmamış farketmez mi,yani bu baklava yarışması mı olacak,yani Zeki Mürende bizi görecek mi:confused:sonu pek olmadı gibi:KK45:

İnşallah geçmişe bakıp beni suçlayan olmaz:KK17:.Ben şakacıktan evet demiştim aslında.:KK45:
Bu nasıl şaka:KK70:
Canım mesajın çok mantıklı:KK19:İsteyen istediğini yapsın zaten emeğe bakılmıyor:KK19:Herkes emek harcıyor biri biraz daha fazla:KK45:Ama sunum hepsinden önemli:KK19:Belki ben şekerli ekmek yapar 1. olurum bilemeyiz:KK30:
Evet o bir iki kişiden biri bendim,olan benim oyuma oldu tühhh satamadım kimseye:KK70:Bence iyi olmuş Nevoş eşitlik vardı,bence isteyen istediğini istediği şekilde yapsın.
Evet canım herkes istediğini yapsın:KK66:Hem çoğunluk baklava yapmak istiyor:KK45:

Bu nasıl şaka:KK70:
Canım mesajın çok mantıklı:KK19:İsteyen istediğini yapsın zaten emeğe bakılmıyor:KK19:Herkes emek harcıyor biri biraz daha fazla:KK45:Ama sunum hepsinden önemli:KK19:Belki ben şekerli ekmek yapar 1. olurum bilemeyiz:KK30:

Evet canım herkes istediğini yapsın:KK66:Hem çoğunluk baklava yapmak istiyor:KK45:
Baklava yapacak arkadaşların önünde saygıyla eğiliyorum,üstelik birde elde açacaklara...Bu yarışma beni aşar:KK52:

Baklava yapacak arkadaşların önünde saygıyla eğiliyorum,üstelik birde elde açacaklara...Bu yarışma beni aşar:KK52:

Talı demek sadece baklava demek mi.Bunu kadayıfı var,revanisi var,kemalpaşası var,varoğlu var,tabii yapana.Benim gibi hazıra konana pastane var ,tatlıcı var.:KK53:Belki kolay tarif paylaşan çok olurda,paramız cebimizde kalır:KK73:.@Nevreste kolay dediysek şekerli ekmek demedik:KK45:

X