Ayyyy inanmıyorum nerden öğrendinBaş harfi b ile başlıyor değil mi?
Ne varmış triliçe deDuyduk duymadık demeyin ,triliçe yapmaktan bahsediyorlar.
Tam kendisine uygun bir tarifDaha önce ben o tarifi baklava kategorisi konusunu 3-5 gün önce konuşulurken bahsetmiştim, bizim kakao hanımda araştırmış, muhtemelen yapar onu oHatta ilk günde koyar bence
Sakın yapmayın eee o ,hiç güzel sunumu yok,tadı da güzel değil.Ne varmış triliçe de
(Demorolize edelim biraz)
AynenTam kendisine uygun bir tarif
Şu kadarını söyleyeyim.. Acaip sık yapardım bir kaç ay öncesine kadarSakın yapmayın eee o ,hiç güzel sunumu yok,tadı da güzel değil.
Gösterdiğin 2. tarif çok farklı çok beğendim baklava açmazsan o olabilirAynen
Ama ben karma olacağı için 2 pratik tarif arasında gelip gidiyorum. Yani baklavayı açan açar, şöbiyeti yapan yapar.. Hatta yapmışlardır bileo yüzden kasmıyım bari diyorum.. Başka bir şey gelirse aklıma onu yaparım
Hımm.Demek istiyorsun ki,Bilinmeyenxle özelden yazışın,faydalı bilgiler veriyorGösterdiğin 2. tarif çok farklı çok beğendim baklava açmazsan o olabilir
Yok ben öyle birşey söylemedimHımm.Demek istiyorsun ki,Bilinmeyenxle özelden yazışın,faydalı bilgiler veriyor
Onu zaten düşünüyorum da, alternatif seçeneklerede bakıyorumGösterdiğin 2. tarif çok farklı çok beğendim baklava açmazsan o olabilir
Tamam o zamanOnu zaten düşünüyorum da, alternatif seçeneklerede bakıyorum
İlk oyu o vermişti ya, o gün bugündür ortalık karışık. Hep onun suçu
Bizim şirin nuryolumuza böyle depresif sözler yakışmıyor.Dogru canim.Hep bnm sucum.Hersey bnm sucum.Keske daha akilli olabilsem ama malesef be nanam.İste nur boyle.Hayatta da burada da heryerde de bu.
Başımızın datlu belasıDogru canim.Hep bnm sucum.Hersey bnm sucum.Keske daha akilli olabilsem ama malesef be nanam.İste nur boyle.Hayatta da burada da heryerde de bu.
Hep datlu yazacak değil biraz bize trip yapsın değil miBizim şirin nuryolumuza böyle depresif sözler yakışmıyor.İnşallah en kısa zamanda eski haline dönersin.
Hep datlu yazacak değil biraz bize trip yapsın değil mi
Bazen bende yapsam olur muTrip yapmak hakkımız,söke söke alırız.