Konuştuğumuz tatlıyı yapabilirsinBu aslında çaktırmadan baklava yarışması oldu.. Arada 3-5 düz şerbetli olacak.. Aslında bende baklava açmayı düşünüyordum ama fikrimin arkasında olduğumdan pratiğe çeviriyorum, yani hazır yufkalı.. O yüzden bulaştık artık, bişeyler yaparız
Evet onu düşünüyorumKonuştuğumuz tatlıyı yapabilirsin
İlk konuştuğumuz olsunEvet onu düşünüyorum
Evet onu düşünüyorum
Bana söyleyin ne yapacağınızı,benden laf çıkmazİlk konuştuğumuz olsun
Yine şifrelerİlk konuştuğumuz olsun
Amaann şimdi onunla uğraşana kadar pratiği varİlk konuştuğumuz olsun
Söyleyemeyiz ,sürprizi bozulurBana söyleyin ne yapacağınızı,benden laf çıkmaz
İkiside güzel olurAmaann şimdi onunla uğraşana kadar pratiği varBenim maksatım öğretmek, yoksa ne çark ediyim
Ben zaten öğrendim ki,herkes biliyorSöyleyemeyiz ,sürprizi bozulur
Yazmıştınız daha önceNerden öğrendiniz
Onun normalde hazırı gerçekten güzel, o elde açılanın.. Ama evde deneyeyim fırsat bulursam yarına. Olursa olur, olmazsa düşünürüm. Zaten kakao hanım bi iş yapmamışsaİkiside güzel olurAma ben o ilk konuştuğumuzu çok merak ediyorum
Ama biz bunu özelden konuştuk bilmenizin imkanı yokYazmıştınız daha önce
Hayırlısı olsun o zamanOnun normalde hazırı gerçekten güzel, o elde açılanın.. Ama evde deneyeyim fırsat bulursam yarına. Olursa olur, olmazsa düşünürüm. Zaten kakao hanım bi iş yapmamışsa
Benim her yerde gözüm var,pencereyi açık unutmuştunuz,başkasına söylemişsiniz Ondan duydumAma biz bunu özelden konuştuk bilmenizin imkanı yok
Meraklı taze gibi vıdı vıdı sendeBenim her yerde gözüm var,pencereyi açık unutmuştunuz,başkasına söylemişsiniz Ondan duydum
Bak şimdi sürprizi kaçtıBenim her yerde gözüm var,pencereyi açık unutmuştunuz,başkasına söylemişsiniz Ondan duydum
Baş harfi b ile başlıyor değil mi?Bak şimdi sürprizi kaçtı
Daha önce ben o tarifi baklava kategorisi konusunu 3-5 gün önce konuşulurken bahsetmiştim, bizim kakao hanımda araştırmış, muhtemelen yapar onu oHayırlısı olsun o zaman