Yemekteyiz, Soframız, Benim Mutfağım Ödüllü Yarışma.... Mutfakta Mutluyum

Bildiğin gibi değil nevo , hatun yaz boyu kalabalık misafirler ağırladı .

Her gelen ayyy gazel sen şunu çok güzel yapıyorsun diye geliyordu :rolleyes::rolleyes:

Tabi liste hep yöresel :kk77::kk77:

Onun misafirlerinden bana fenalık gelmişti :-):-)
Millet de kolay yolu bulmuş.Yöreseller daha zahmetli oluyor:)

Gazellllll seni buralarda bulacağımı biliyordum :cool:

Yöreseli görünce kaçırmazsın tabii .

Ne yapacaksın karar verdin mi :KK69::KK69:

verdim ausum, ama sır.. sana telden yazarım ama :KK60:

Bildiğin gibi değil nevo , hatun yaz boyu kalabalık misafirler ağırladı .

Her gelen ayyy gazel sen şunu çok güzel yapıyorsun diye geliyordu :rolleyes::rolleyes:

Tabi liste hep yöresel :kk77::kk77:

Onun misafirlerinden bana fenalık gelmişti :-):-)

hakkaten ahretim neydi o öyle, memlekete taşındığım günden beri misafir üstüne misafir ağırlamıştım, yıllardır gurbette çektiğim yalnızlığın üstüne iyi oldu ama bir yere kadar yahu :KK70:
dediğin gibi gelen postu seriyor... eşim isyan edecek bi ara :KK70:
bu ara havalardan biraz edi büdü takılıyoruz pek gelen yok :KK53:
arabaşını çekirdek aile olarak yedik.. tadı bile bi başka güzel geldi arabaşının , meğer ben koşturmaktan yiyemiyormuşum misafir varken, onu anladım :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

verdim ausum, ama sır.. sana telden yazarım ama :KK60:

hakkaten ahretim neydi o öyle, memlekete taşındığım günden beri misafir üstüne misafir ağırlamıştım, yıllardır gurbette çektiğim yalnızlığın üstüne iyi oldu ama bir yere kadar yahu :KK70:
dediğin gibi gelen postu seriyor... eşim isyan edecek bi ara :KK70:
bu ara havalardan biraz edi büdü takılıyoruz pek gelen yok :KK53:
arabaşını çekirdek aile olarak yedik.. tadı bile bi başka güzel geldi arabaşının , meğer ben koşturmaktan yiyemiyormuşum misafir varken, onu anladım :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Tamam yolla hemen ne yapacağını , kimseciklere demem :KK49:

Bu yaz sen git hepsine , onca gelene geldiklerinin yarısı kadar gitsen bile yaz biter zaten :KK70::KK70:

Ben hamirini svmiyorum ya:KK43:( yumusakya midem kalkıyor . Ondan dolayı yumarta beyazı bile.yiyemiyorum:KK70:

Sorun değil genede ama başa gelen çekilir derim:KK47::KK73: konya merkez mi

merkez sayılır mütemadiyen merkezdeyiz annemlerde..
hamuru bende pek sevmezdim, meğer yemesini beceremiyormuşum :KK70:
sonra öğrendim yemesini, çiğnemeden yutulacağını... şimdi hamursuz asla yemeyiz çorbayı.. illa o hamur olacak :KK70:

merkez sayılır mütemadiyen merkezdeyiz annemlerde..
hamuru bende pek sevmezdim, meğer yemesini beceremiyormuşum :KK70:
sonra öğrendim yemesini, çiğnemeden yutulacağını... şimdi hamursuz asla yemeyiz çorbayı.. illa o hamur olacak :KK70:

Biliyorum ben hamur u yutulurda yok ciks yapamiyorum :KK66: oo iyi o zmn bir gün bizim buluşma ekibine katilirsan çok memnun oluruz :eek::oops::KK60::KK19:

R
tabi ki katılırım , topiğiniz mi var

Topigimiz yok geçen mayıs ayında 3 kişilik görüşme yaptık
Elif Elif ablam ve matmazelle sonra aramıza @picama katıldı . Kismetse bir kac arkdas daha varda. Onlarla buluşmak nasip olmadı.@Elif ablam ve @picama ev yerlesmem bitince bana gelecekler. Sizde buyrun gelin:) kis olunca evlerde buluşuyoruz artik:))

R

Topigimiz yok geçen mayıs ayında 3 kişilik görüşme yaptık
Elif Elif ablam ve matmazelle sonra aramıza @picama katıldı . Kismetse bir kac arkdas daha varda. Onlarla buluşmak nasip olmadı.@Elif ablam ve @picama ev yerlesmem bitince bana gelecekler. Sizde buyrun gelin:) kis olunca evlerde buluşuyoruz artik:))
Gelmez,avatarından korkmuş:)

X