Millet de kolay yolu bulmuş.Yöreseller daha zahmetli oluyor:)Bildiğin gibi değil nevo , hatun yaz boyu kalabalık misafirler ağırladı .
Her gelen ayyy gazel sen şunu çok güzel yapıyorsun diye geliyordu
Tabi liste hep yöresel
Onun misafirlerinden bana fenalık gelmişti
Millet de kolay yolu bulmuş.Yöreseller daha zahmetli oluyor:)
Gazel zaten arabaşını ordan bakabilirsiniz demişti
O işi kapağı bir yere atmak isteyenler iyi yapıyor canım biz onlardan değiliz.Aynen , çekilir çile değil valla .
Bizde biliriz kapı kapı dolaşıp ay sen şunu güzel yapıyorsun demeyi ama kendi yağımızla kavruluyoruz işte
Gazellllll seni buralarda bulacağımı biliyordum
Yöreseli görünce kaçırmazsın tabii .
Ne yapacaksın karar verdin mi
Bildiğin gibi değil nevo , hatun yaz boyu kalabalık misafirler ağırladı .
Her gelen ayyy gazel sen şunu çok güzel yapıyorsun diye geliyordu
Tabi liste hep yöresel
Onun misafirlerinden bana fenalık gelmişti
verdim ausum, ama sır.. sana telden yazarım ama
hakkaten ahretim neydi o öyle, memlekete taşındığım günden beri misafir üstüne misafir ağırlamıştım, yıllardır gurbette çektiğim yalnızlığın üstüne iyi oldu ama bir yere kadar yahu
dediğin gibi gelen postu seriyor... eşim isyan edecek bi ara
bu ara havalardan biraz edi büdü takılıyoruz pek gelen yok
arabaşını çekirdek aile olarak yedik.. tadı bile bi başka güzel geldi arabaşının , meğer ben koşturmaktan yiyemiyormuşum misafir varken, onu anladım
evet ben evde yemek yapasım gelmediği zamanlarda, bi telefonla kendimi zorla davet ettireyim bariTamam yolla hemen ne yapacağını , kimseciklere demem
Bu yaz sen git hepsine , onca gelene geldiklerinin yarısı kadar gitsen bile yaz biter zaten
evet ben evde yemek yapasım gelmediği zamanlarda, bi telefonla kendimi zorla davet ettireyim bari
Tabi bugün kar yağdı kacirmadin fırsatı yaptın arabasını demi :))) kim düşürdü hamiri çorbaya :))))))
kendi kendimize yediğimiz için bol bol düşürdük hamuru
eşim nasılsa birkaç güne kadar tekrar isteyeceği için kimseyi beklemeden yine sıra bizde olur yani mütemadiyen
Tamam bidaha yaptığında haber et . Eşimi oğlumu da alayım yanima size eşlik edelim
buyurun gelin canım seve seve yaparım
hamuru düşürürsen sıra sana geçer ama karışmam
Bulamadım 1.liginiz olan yöresel yemeginizi bulamadım linkini atarmisiniz lütfen..buyurun gelin canım seve seve yaparım
hamuru düşürürsen sıra sana geçer ama karışmam
Ben hamirini svmiyorum ya( yumusakya midem kalkıyor . Ondan dolayı yumarta beyazı bile.yiyemiyorum
Sorun değil genede ama başa gelen çekilir derimkonya merkez mi
merkez sayılır mütemadiyen merkezdeyiz annemlerde..
hamuru bende pek sevmezdim, meğer yemesini beceremiyormuşum
sonra öğrendim yemesini, çiğnemeden yutulacağını... şimdi hamursuz asla yemeyiz çorbayı.. illa o hamur olacak
Bulamadım 1.liginiz olan yöresel yemeginizi bulamadım linkini atarmisiniz lütfen..
Biliyorum ben hamur u yutulurda yok ciks yapamiyorumoo iyi o zmn bir gün bizim buluşma ekibine katilirsan çok memnun oluruz
tabi ki katılırım , topiğiniz mi var
Gelmez,avatarından korkmuş:)R
Topigimiz yok geçen mayıs ayında 3 kişilik görüşme yaptık
Elif ablam ve matmazelle sonra aramıza @picama katıldı . Kismetse bir kac arkdas daha varda. Onlarla buluşmak nasip olmadı.@Elif ablam ve @picama ev yerlesmem bitince bana gelecekler. Sizde buyrun gelin:) kis olunca evlerde buluşuyoruz artik:))
Gelmez,avatarından korkmuş:)