- 25 Nisan 2011
- 834
- 10
- 116
- Konu Sahibi gaydirigubbak
-
aslinda usengecim ama kafama estimiydi yaparimmmm
erkek arkadasim yok hayat arkadasim kocisim varevliyim 21 yasindayim...sen...
bu arada bende çok güzel yemek yaparımm :) herkes parmaklarnı yerrr ve tatlılarla aramda çok iyidir :))
hıhhhhhhhhhSORDUKMUUUUUUUUUUUpehhhhhhhhhhhh
1bucuk seneye yaklastik :)Evli ve 21 yaşındasın canım çok şaşırdım bu yaşta evlilik he:)
ne zaman evlendin pekii :)
siserimdeeee patlarimda böööööööööööööööö miknatis miyim neyimmmmmyaww sende ben çeken bişi var ama blamıorum :)) ondan kaynaklanıoo amann çokta misafirperversin hee yemessen yeme dio yaw gıcıkkk yemiorum işte sen ye şiş patla ßöÖöÖöÖöÖö
valla onu kocişine sormak lazım senin demenle olmass
severek diyebiliriz...aslinda gorucu usulu ama konustuk anlastik evlendikne güzel bu konuda oldugun sürecede kafana esecek sanırım
ben 20 yaşındaym.. bekarım..
severek mi evlendiniz?
hıhhhhhhhhh
sana söylemedik zatenn :)) şekerimmmm bitanemmmmm canümmmm nasılsın bu arada yeni avatarımı beğendinmi seni düşünerekten ekledim :)
severek diyebiliriz...aslinda gorucu usulu ama konustuk anlastik evlendik
arkadaşımıza katılıyorum ben yemek yapmayı çok severim gerçekten ve severek yaptığım içinde lezzetli olduğunu düşünüorum ve ayrıca kendi kendime tariflwer uydurmayıda seviorum :) babama çekmişim bu huyumda benim babmda çok beceriklidir hanımlar :)))
ne güzel henüz yenisiniz ama Allah mutlulugunuzu daim etsin..
ben bekarsn zannetmiştm
hoşbulduk canım veririm tabi vermezmiyim :))hoşgeldin aramıza canm..
bize yeni tarifler veririsin o zamn bol bol..
sagol darisi basina...evli mutlu cocuksuzummm
oda olcak inşallah bebişim sabır sabır sabırr bitanemmsagol darisi basina...evli mutlu cocuksuzummm
hoşbulduk canım veririm tabi vermezmiyim :))
bi tane tarifim var elimde çok lezzzetli bi yemek :) hemen verim
malzemeler: bi adet tweety
2 havuç 10 soğan
havuçları kesioruz soğanları doğruoruz ızgarada pişmekte olan twetyinin üzerine serpioruz bi güzel tweyi altlı üstlü sotelioruz :)) çenesi biraz zor kapanır o yüzden sabırlaa pişirmemise kısık ateşte devam edioruz :))))
böle bişi işte gerçii midenize oturabülürr amaa soda ikram ederim bişicik olmas
hanim hanim benden izinsiz benim yemegmi mi ypionnn walla seni yahni yapar yerimm haaaahoşbulduk canım veririm tabi vermezmiyim :))
bi tane tarifim var elimde çok lezzzetli bi yemek :) hemen verim
malzemeler: bi adet tweety
2 havuç 10 soğan
havuçları kesioruz soğanları doğruoruz ızgarada pişmekte olan twetyinin üzerine serpioruz bi güzel tweyi altlı üstlü sotelioruz :)) çenesi biraz zor kapanır o yüzden sabırlaa pişirmemise kısık ateşte devam edioruz :))))
böle bişi işte gerçii midenize oturabülürr amaa soda ikram ederim bişicik olmas
artik istiyoruz ama biraz engellerimiz cikti hayirlisi bakalim...daha gencsin ya hemen cocuk yapma zaten canm..
tadını çıkart bu günlerin..
INSALLAH CANIMMMM:)oda olcak inşallah bebişim sabır sabır sabırr bitanemm
artik istiyoruz ama biraz engellerimiz cikti hayirlisi bakalim...
surda sahura ne kaldi kiiiiiikızlar muhabbetinize doyum olmuyor ama ben kaçar :))) sahur vakti kalkamıorum valla geç yatınca öptüm sizi yine görüşürü inşallah iyi geceler....
bencede hayırlısı canm nasıl mutlu olacaksanız öyle olsun elbette..
selammmm geldimmmmmm
buda benden pogcalar...
bakalimmm begenecekmisiniz...
vayyy süper olmuş bunlarrrrellerine sağlık canım çekti yahu
Eki Görüntüle 236459
İlk mayalı poğaça denemem ve etimekli tatlı. Poğaça çok güzel oldu yaparken korktuğum gibi olmadı
Eki Görüntüle 236537
kızlar geçmişe dönemiyorum heme çıkmam gerek annemler bekliyo
hemen resimleri ekliyorum;gece girmeye çalışacam ama :82:
neler yaptınız merak ediyorummm
acılı ezmeeeeeeeeee
Eki Görüntüle 236555
buda taze fasulyaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 236556
nasıllar ama?
çıktım kızlaaaarr görüşürüüüüzzzz
evet canm gece yapmadın demi bunu
ayrıca bizim kızlar hala gelmediler ya
gece yaptimsize soyledigimde yapiodum iste
evet gelmediler daha gaydirigubbak gece geliirim dedi...
esracimda birazdan gelir...
ewet sekilleri biraz tam yuvarlak olmadi tek bi tepsiye sigdirayim dedim hepsi birbirne yapisinca boyle oldu(bahanenmde hazir)
sanirim oyle oluyor seklini begenmeyince tadinda tereddut oluyor:44:ama senin pogcanda etimeginde guzel olmus bende etimek tatlisinada bayilirim bi kac kez denedimm ama pek beceremedimm...tesekkur ederimm...seninde eline saglik tekrardannn
Rica ederimmm bende yapıyım paylaşıcam buradaa ama şekline şemaline özen gösteriyim en iyisiiayy sanki öyle diyenlerin yaptıkları çok güzel oluyor öyle dediklerinde daha bir hırslanıyorum ben Ne güzell olur canım yapalım vallaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?