yemek yapmayı öğrenmek istemek..

Çok teşekkür ederim
Mayalı poğaça zordur diye korkutuyorlardı ama değilmiş, size de yapamazsın diyen olursa ürkmeyin benim gibi.
Topiccene çay partisi yapalım ilerleyen zamanlarda

bende pastane pogcasi denedimm pekte guzel oldu yukarda fotografi var bi kac sayfa once

selammmm geldimmmmmm
buda benden pogcalar...
bakalimmm begenecekmisiniz...
Eki Görüntüle 236459

A a a a ne kadar da güzel olmuşlar, senin de benim gibi acemiliğini ele veren tek şey şekiller anlaşılan
Yaptıklarımın şekline bakınca yemekte tereddüt edenle oluyor sinirleniyorum
Şekli düzgün olunca tadı değişecek sanki
Maşallah efendim ellerinize sağlık

ewet sekilleri biraz tam yuvarlak olmadi tek bi tepsiye sigdirayim dedim hepsi birbirne yapisinca boyle oldu(bahanenmde hazir)
sanirim oyle oluyor seklini begenmeyince tadinda tereddut oluyor:44:ama senin pogcanda etimeginde guzel olmus bende etimek tatlisinada bayilirim bi kac kez denedimm ama pek beceremedimm...tesekkur ederimm...seninde eline saglik tekrardannn

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar geçmişe dönemiyorum heme çıkmam gerek annemler bekliyo

hemen resimleri ekliyorum;gece girmeye çalışacam ama :82:
neler yaptınız merak ediyorummm

acılı ezmeeeeeeeeee

buda taze fasulyaaaaaaaaa

nasıllar ama?

çıktım kızlaaaarr görüşürüüüüzzzz

Çok teşekkür ederim
Mayalı poğaça zordur diye korkutuyorlardı ama değilmiş, size de yapamazsın diyen olursa ürkmeyin benim gibi.
Topiccene çay partisi yapalım ilerleyen zamanlarda

Rica ederimmm bende yapıyım paylaşıcam buradaa ama şekline şemaline özen gösteriyim en iyisii ayy sanki öyle diyenlerin yaptıkları çok güzel oluyor öyle dediklerinde daha bir hırslanıyorum ben Ne güzell olur canım yapalım vallaa

Ellerine sağlık canımm da acılı ezmenin görüntüsü beni fena yaptı bulamaç gibi duruyo tabi nimettir denmez öylee :) taze fasulya' güzel görünüyor zaten çokta severim kendileriniiii

selam canim ellerine saglik...
acili ezme nefis gorunuyor...
fasulyeler sanki fazla pismis mi banami oyle geldi belkide resimden oyle gorunuyor neyse canim yinede ellerine saglik...onca ac insan varken cok sükür halimize...

haal resim bekliyoruz kız tweetyyy
gözlerimiz yollarda kaldı vallaha

bi var bi yok nasıl oluyo kız :26:
yani henüz arkadaşız fakat buluşmada belli olcak ne oldugumuz..
ama sevgilisi gibi davranıyor bana

sen yine döktürmüşün ya güzel olmuş canm ellerine sağlık
bende kızartma yaptım ama resim çekmedim..

aslinda usengecim ama kafama estimiydi yaparimmmm
erkek arkadasim yok hayat arkadasim kocisim varevliyim 21 yasindayim...sen...
gıı allah cızırtını vermeyee nerelerdesin sen yemekmi yapacan yoksam :)) ama senin yemekler yenmess allah korusun zehirleniriz kocişine yasık :))))

gıı allah cızırtını vermeyee nerelerdesin sen yemekmi yapacan yoksam :)) ama senin yemekler yenmess allah korusun zehirleniriz kocişine yasık :))))

burdadami buldun beniiiine yemegi bu saattteeeenie yenmesin kizim gul gibi yemekler yapiorumm yemessen yemeeee zaten ye diyende yoh tamamm miiiinie yazik benim giibiii karisi oldugu icin cok sansliii

burdadami buldun beniiiine yemegi bu saattteeeenie yenmesin kizim gul gibi yemekler yapiorumm yemessen yemeeee zaten ye diyende yoh tamamm miiiinie yazik benim giibiii karisi oldugu icin cok sansliii
yaww sende ben çeken bişi var ama blamıorum :)) ondan kaynaklanıoo amann çokta misafirperversin hee yemessen yeme dio yaw gıcıkkk yemiorum işte sen ye şiş patla ßöÖöÖöÖöÖö
valla onu kocişine sormak lazım senin demenle olmass

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…