yemek yapmayı öğrenmek istemek..

waaooowwww
naptın giydin mi bakalım?

teşekkür ederim canım valla en çok da zeytinli sevildi zaten

daha belli değil canım iki şube arasında gidip geliyorum :44:

bende bayılırıııımm zeytinliye

aaaayy canım yaaaaa
en kısa zamanda deneyecğim ikisinide
çoo...ok teşekkür ederiiiimmm
bu çiçekelr sanaaa

kızlar ben sebze soyamıyorum..en çokta patatesleri..patates kızartamıyorum mesela bu yüzden..sebze soyacağını denedim olmadı,kırıldı soyacak napcam ben bi akıl verin lütfen ..

kızlar ben sebze soyamıyorum..en çokta patatesleri..patates kızartamıyorum mesela bu yüzden..sebze soyacağını denedim olmadı,kırıldı soyacak napcam ben bi akıl verin lütfen ..

ben sebze soyacağıyla soyamıyorum zaten :97: ama bıçakla gayet iyi soyuyorum sen neden yapamıyorsun ki :44::44:

çok beceriksizim ondandır =( patatesi hiç doğru düzgün doğrayamadım ben o kadar kasıyorum ki kendimi bıçağı bıraktıktan sonra elim kıpkırmızı oluyor

haksızlık etme ama kendine beceriksizlikten değil kendini kasıyorsun ondan rahat davran bence yapabilirsin

merhabalar konu çok ilgimi çekti konu sahibi arkadaşım ne aşamadasın bilmiyorum ama bende yemek yapmayı istemiyorum tatlı tuzlu pasta felan çocukluktan beri yaparım ama yemek yapmak pek sevmiyorum hiç mutlu olarak yapmadım ama biryerden benimde başlamam gerekiyor diye haftasonları izin günlerim kendime hedefler koyup yemekler deniyorum birde tarif defterim var püf noktalarını yazıyorum burda sayfaları okuyacağım pratik tarifler paylaşılmış herhalde

Evlenene kadar yemek yapmayı bilmeyenlerdendim ama yemek yapmak o kadar zevkli ki zamanla öğreniyorsunuz

slm kızlar yemek yapmayı hiç bilmiyorum nerden başlamam gerekiyor lütfen yardım edin abanda bilgilerinizi paylasın lütfen artık öğreneyim korkuyrum yemek yapamamamktan 3 ay kaldı ve ben yemek yapmayı bilmiyorum

Selam kızlar
Bende yemek yapmayı bilmeyen demeyelimde öğrenmek istemeyenlerdenim.
Soğan domates yağ kokusu itiyor beni midem çok hassas.
Paşa torunu değilim :) Ama sağolsun yıllardır annemin yaptığı yemeklere alıştım
Hiç elimi bile sürmedim bu güne kadar.
Yaş geldi 23e. Seneye evleneceğim.
Erkek arkadaşım çok güzel yemek yapıyor fakat benimde az da olsa öğrenmem lazım.
Bilmiyorum nasıl yapsam nerden başlasam ((

annem sayesinde yemek yapmayı öğrendim. evlenince kendimi aştım bu konuda. nefisyemektarifleri sayesinde yapmadığım yemek kalmadı :)

üniversiteye başlamadan önce tatlı, kurabiyeden başka yaptığım bir şey yoktu ama zora düşünce karnımı doyurmak için gerek annemden gerek internetten tariflere baka baka öğrendim:) zaten işin sırrı yağ,soğan,salçadan geçiyor:)) 1 yıl içinde kendimi bu konuda baya ilerlettim şimdi ise yapamayacağım yemek yok diyebilirim bu zamana kadar boşuna gözümü korkutmuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…