• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yemek yapmayı öğrenmek istemek..

Evli ve 21 yaşındasın canım çok şaşırdım bu yaşta evlilik he:)
ne zaman evlendin pekii :)
1bucuk seneye yaklastik :)
yaww sende ben çeken bişi var ama blamıorum :)) ondan kaynaklanıoo amann çokta misafirperversin hee yemessen yeme dio yaw gıcıkkk yemiorum işte sen ye şiş patla ßöÖöÖöÖöÖö:28::27::27::27::27::27:
valla onu kocişine sormak lazım senin demenle olmass:52::52::52::52::52:
siserimdeeee patlarimda böööööööööööööööö miknatis miyim neyimmmmm:37:cok misafir perverimdirrrrrr :68:

ne güzel bu konuda oldugun sürecede kafana esecek sanırım:1:
ben 20 yaşındaym.. bekarım..:31: :1:
severek mi evlendiniz?
severek diyebiliriz...aslinda gorucu usulu ama konustuk anlastik evlendik:69:
hıhhhhhhhhh:63::63::63::63::63::63::63::63:
sana söylemedik zatenn :)) şekerimmmm bitanemmmmm canümmmm nasılsın bu arada yeni avatarımı beğendinmi seni düşünerekten ekledim :)

zatiii gorur gormezzzz anladimmm bana hitab ettigini o avatarinnnnnn:60::60::60::60:

arkadaşımıza katılıyorum ben yemek yapmayı çok severim gerçekten ve severek yaptığım içinde lezzetli olduğunu düşünüorum ve ayrıca kendi kendime tariflwer uydurmayıda seviorum :) babama çekmişim bu huyumda benim babmda çok beceriklidir hanımlar :)))

arkadaşımıza katılıyorum ben yemek yapmayı çok severim gerçekten ve severek yaptığım içinde lezzetli olduğunu düşünüorum ve ayrıca kendi kendime tariflwer uydurmayıda seviorum :) babama çekmişim bu huyumda benim babmda çok beceriklidir hanımlar :)))

hoşgeldin aramıza canm..
bize yeni tarifler veririsin o zamn bol bol..:1::1:

hoşgeldin aramıza canm..
bize yeni tarifler veririsin o zamn bol bol..:1::1:
hoşbulduk canım veririm tabi vermezmiyim :))
bi tane tarifim var elimde çok lezzzetli bi yemek :) hemen verim
malzemeler: bi adet tweety :52:
2 havuç 10 soğan
havuçları kesioruz soğanları doğruoruz ızgarada pişmekte olan twetyinin üzerine serpioruz bi güzel tweyi altlı üstlü sotelioruz :)) çenesi biraz zor kapanır o yüzden sabırlaa pişirmemise kısık ateşte devam edioruz :))))
böle bişi işte gerçii midenize oturabülürr amaa soda ikram ederim bişicik olmas:64::66::66::66::66::66::66::66::66::66::64::21::21::21::21::21::21::21::21::21::52::52::52::52::52::52::52:

2 havuç 10 soğan
havuçları kesioruz soğanları doğruoruz ızgarada pişmekte olan twetyinin üzerine serpioruz bi güzel tweyi altlı üstlü sotelioruz :)) çenesi biraz zor kapanır o yüzden sabırlaa pişirmemise kısık ateşte devam edioruz :))))
böle bişi işte gerçii midenize oturabülürr amaa soda ikram ederim bişicik olmas:64::66::66::66::66::66::66::66::66::66::64::21::21::21::21::21::21::21::21::21::52::52::52::52::52::52::52:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60:

2 havuç 10 soğan
hanim hanim benden izinsiz benim yemegmi mi ypionnn walla seni yahni yapar yerimm haaaa:56::56::56::56:
daha gencsin ya hemen cocuk yapma zaten canm..
tadını çıkart bu günlerin..:64:
artik istiyoruz ama biraz engellerimiz cikti hayirlisi bakalim...:nazar:
oda olcak inşallah bebişim sabır sabır sabırr bitanemm:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
INSALLAH CANIMMMM:) :71:

kızlar muhabbetinize doyum olmuyor ama ben kaçar :))) sahur vakti kalkamıorum valla geç yatınca öptüm sizi yine görüşürü inşallah iyi geceler....:71::71::71::71::71::71:

2 sene önce annemin beni mutfaktan şiddetle uzak tutmasından dolayı hiç bişey bilmiyordum..hatta ilk bulaşığımı şampuanla yıkamıştım...şimdi evliyim hatta eşim inanılmaz midesine düşkün biri..ona bile harikalar yarattığımı söyletebiliyorum... :) bende birgün böyle isyan edip hemen gittim ismek yemek kursuna kayıt oldum.elim öyle bir açıldı we herşeye alıştı ki artık üstüme tanımıyorum bütün akrabalarım arkadaşlarım tarif için;hadi bi gün de şunu yap için telefon açıyorlar :) tavsiye ederim ismek yemek kursunu ben çook faydasını gördüm :)

selammmm geldimmmmmm:10::10::10::10:
buda benden pogcalar...
bakalimmm begenecekmisiniz...:56::56::56::56:

vayyy süper olmuş bunlarrrr:46::46::46: ellerine sağlık canım çekti yahu:1:

Eki Görüntüle 236459

İlk mayalı poğaça denemem ve etimekli tatlı. Poğaça çok güzel oldu yaparken korktuğum gibi olmadı :1:

Eki Görüntüle 236537

ellerine sağlık çok güzel görünüyorlar:46::46:

kızlar geçmişe dönemiyorum heme çıkmam gerek annemler bekliyo :1:

hemen resimleri ekliyorum;gece girmeye çalışacam ama :82:
neler yaptınız merak ediyorummm :64:

acılı ezmeeeeeeeeee

Eki Görüntüle 236555

buda taze fasulyaaaaaaaaa

Eki Görüntüle 236556

nasıllar ama? :56:

çıktım kızlaaaarr görüşürüüüüzzzz :71:

taze fasulye :21: çok severim ben ellerine sağlık çok güzel görünüyorlar:46::46:

evet canm gece yapmadın demi bunu:1:
ayrıca bizim kızlar hala gelmediler ya :31:

geldim geldim anca evi topladık :90:

gece yaptim:1:size soyledigimde yapiodum iste:9:
evet gelmediler daha gaydirigubbak gece geliirim dedi...
esracimda birazdan gelir...:1:

evet geldimmmmmm :64:

ewet sekilleri biraz tam yuvarlak olmadi tek bi tepsiye sigdirayim dedim hepsi birbirne yapisinca boyle oldu(bahanenmde hazir:9:)
sanirim oyle oluyor seklini begenmeyince tadinda tereddut oluyor:44:ama senin pogcanda etimeginde guzel olmus bende etimek tatlisinada bayilirim bi kac kez denedimm ama pek beceremedimm...:59::56::56::56::56:tesekkur ederimm...seninde eline saglik tekrardannn:56::56::56::56:

ilk mutfak deneyimim yaş pastaydı ondan beri yaptığım pasta ara kremasını her tatlıya katıyorum bir şekilde etimek de nasibini alıyor, yaşasın pasta kreması !!

Rica ederimmm bende yapıyım paylaşıcam buradaa ama şekline şemaline özen gösteriyim en iyisii :1::1: ayy sanki öyle diyenlerin yaptıkları çok güzel oluyor öyle dediklerinde daha bir hırslanıyorum ben :1: Ne güzell olur canım yapalım vallaa :16:

Kıskanıyorlar :63:
Bugün teyzem aradı lafı dolandırdı dolandırdı sende fırında sütlaç tarifi var mı anlat da yapayım yaptıkların çok güzel oluyor dedi, tarif var ama henüz denemedim yapayım da ona göre sağa sola dağıtacağım :1:
Şekil mekil hak getire kurabiyelerde çok uğraşırım şeker hamuruyla yaptıklarımda ama miktar arttıkça daralıp yamuk yumuk yapıyorum ne yapalım :1:

Back
X