• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yemek yapmayı öğrenmek istemek..

Çok teşekkür ederim :69:
Mayalı poğaça zordur diye korkutuyorlardı ama değilmiş, size de yapamazsın diyen olursa ürkmeyin benim gibi.
Topiccene çay partisi yapalım ilerleyen zamanlarda :70:

bende pastane pogcasi denedimm pekte guzel oldu yukarda fotografi var bi kac sayfa once :9:

selammmm geldimmmmmm:10::10::10::10:
buda benden pogcalar...
bakalimmm begenecekmisiniz...:56::56::56::56:
Eki Görüntüle 236459

A a a a ne kadar da güzel olmuşlar, senin de benim gibi acemiliğini ele veren tek şey şekiller anlaşılan :1:
Yaptıklarımın şekline bakınca yemekte tereddüt edenle oluyor sinirleniyorum:47:
Şekli düzgün olunca tadı değişecek sanki :63:
Maşallah efendim ellerinize sağlık :69:

A a a a ne kadar da güzel olmuşlar, senin de benim gibi acemiliğini ele veren tek şey şekiller anlaşılan :1:
Yaptıklarımın şekline bakınca yemekte tereddüt edenle oluyor sinirleniyorum:47:
Şekli düzgün olunca tadı değişecek sanki :63:
Maşallah efendim ellerinize sağlık :69:

ewet sekilleri biraz tam yuvarlak olmadi tek bi tepsiye sigdirayim dedim hepsi birbirne yapisinca boyle oldu(bahanenmde hazir:9:)
sanirim oyle oluyor seklini begenmeyince tadinda tereddut oluyor:44:ama senin pogcanda etimeginde guzel olmus bende etimek tatlisinada bayilirim bi kac kez denedimm ama pek beceremedimm...:59::56::56::56::56:tesekkur ederimm...seninde eline saglik tekrardannn:56::56::56::56:

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar geçmişe dönemiyorum heme çıkmam gerek annemler bekliyo :1:

hemen resimleri ekliyorum;gece girmeye çalışacam ama :82:
neler yaptınız merak ediyorummm :64:

acılı ezmeeeeeeeeee

$DSC06031.webp

buda taze fasulyaaaaaaaaa

$DSC06032.webp

nasıllar ama? :56:

çıktım kızlaaaarr görüşürüüüüzzzz :71:

Çok teşekkür ederim :69:
Mayalı poğaça zordur diye korkutuyorlardı ama değilmiş, size de yapamazsın diyen olursa ürkmeyin benim gibi.
Topiccene çay partisi yapalım ilerleyen zamanlarda :70:

Rica ederimmm bende yapıyım paylaşıcam buradaa ama şekline şemaline özen gösteriyim en iyisii :1::1: ayy sanki öyle diyenlerin yaptıkları çok güzel oluyor öyle dediklerinde daha bir hırslanıyorum ben :1: Ne güzell olur canım yapalım vallaa :16:

acılı ezmeeeeeeeeee

Eki Görüntüle 236555

Eki Görüntüle 236556

Ellerine sağlık canımm da acılı ezmenin görüntüsü beni fena yaptı bulamaç gibi duruyo tabi nimettir denmez öylee :) taze fasulya' güzel görünüyor zaten çokta severim kendileriniiii :1::61:

acılı ezmeeeeeeeeee

Eki Görüntüle 236555

Eki Görüntüle 236556

selam canim ellerine saglik...:56:
acili ezme nefis gorunuyor...
fasulyeler sanki fazla pismis mi banami oyle geldi belkide resimden oyle gorunuyor neyse canim yinede ellerine saglik...onca ac insan varken cok sükür halimize...:nazar:

haal resim bekliyoruz kız tweetyyy:10::10:
gözlerimiz yollarda kaldı vallaha :1::1:

bi var bi yok nasıl oluyo kız :26:
yani henüz arkadaşız fakat buluşmada belli olcak ne oldugumuz..
ama sevgilisi gibi davranıyor bana:1:

acılı ezmeeeeeeeeee

Eki Görüntüle 236555

Eki Görüntüle 236556

sen yine döktürmüşün ya güzel olmuş canm ellerine sağlık :71: :71:
bende kızartma yaptım ama resim çekmedim.. :1:

aslinda usengecim ama kafama estimiydi yaparimmmm:27::27::27::27:
erkek arkadasim yok hayat arkadasim kocisim var:69::69::69::69:evliyim 21 yasindayim...sen...:12:
gıı allah cızırtını vermeyee nerelerdesin sen yemekmi yapacan yoksam :)) ama senin yemekler yenmess allah korusun zehirleniriz kocişine yasık :))))

gıı allah cızırtını vermeyee nerelerdesin sen yemekmi yapacan yoksam :)) ama senin yemekler yenmess allah korusun zehirleniriz kocişine yasık :))))

burdadami buldun beniiii:33::33:ne yemegi bu saattteeee:27:nie yenmesin kizim gul gibi yemekler yapiorumm yemessen yemeeee zaten ye diyende yoh tamamm miiii:36::36::36:nie yazik benim giibiii karisi oldugu icin cok sansliii:69:

burdadami buldun beniiii:33::33:ne yemegi bu saattteeee:27:nie yenmesin kizim gul gibi yemekler yapiorumm yemessen yemeeee zaten ye diyende yoh tamamm miiii:36::36::36:nie yazik benim giibiii karisi oldugu icin cok sansliii:69:
yaww sende ben çeken bişi var ama blamıorum :)) ondan kaynaklanıoo amann çokta misafirperversin hee yemessen yeme dio yaw gıcıkkk yemiorum işte sen ye şiş patla ßöÖöÖöÖöÖö:28::27::27::27::27::27:
valla onu kocişine sormak lazım senin demenle olmass:52::52::52::52::52:

Back
X